17.02.05
19:55
Модернирано от head_hunter http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=40568#40568
Здравейте аз съм малко нов във фитнеса и искам да питам въпрос на Вас може да се стори тър ама аз да питам.Тренирам от скоро и ме интересуваше какво да взема за релефче едър съм около 90 кг. 190 см. не съм дебел а едър ако някой може да ми помогне. Благодаря предварително.
Добре дошъл във форума!
Прочети правилата на форума!
Спазвай правилата на форума!
Пиши на кирилица!
Тук никой ли неразбира от моя вапрос може да е малко тап ама никои не се е рофил научен
Най-добре си вземи Л-карнитин, и вземай по 2грама 30-40 мин преди аеробната тренировка. Може да си вземеш и фетбърнер.
27.02.05
23:21
l-carnetineна Юнивърсъл е 29лв за 120 капсули, мисля, че е удачен вариант като съотношение цена-качество, на jc е 19лв ама незнам кой би могъл да ти гарантира за него :roll:
как трябва да го пия 90кг. 1.90 сами параметрите по колко капсоли на ден.Благодария
1,5-2 грама - 30 мин преди аеробна тренировка (тичане,колело,плуване) и пиеш много вода през деня.
Мен ако питаш отначалото започни да бачкаш упражненията като за релеф.
Ако си бичиш програма за маса и ако метаболизма ти е оппределен тип, може и никога да не изкараш релеф. :)