Отново от мойте въпроси :Д

29.12.09
18:23

Трябва ли да смятаме към калорийния прием прясното и киселото мляко и салатите ?

GO

29.12.09
18:38

Зависи как е приготвена салатата,и да млеката се смятат :) .

29.12.09
19:34

казано от gogata2427 на 29.12.09, 18:38:

Зависи как е приготвена салатата,и да млеката се смятат :) .

За салатата пример: домати и краставици 450гр + 1с.л зехтин
                      Маруля и репички и лук 450гр +1с.л зехтин
                      печени чушки с чесън 450гр +1с.л зехтин
                      варени броколи и карфиол + 1с.л зехтин
Може ли да ми кажете дали някой от тези варианти се брои ?

GO

29.12.09
19:40

Аз примерно си броя абсолютно всичко,но попринцип гледам хората из форума си броят нещата единствено ако има нещо,което може да им попречи в хранителния режим.

Отбелязвам примерно,че съм изпил 2 кафета,всяко от което с 5гр. захар.
И ако не вманиачаваш да бройш всяка калория,то тогава пиши само какво си ял и колко г/д е тежало това,ориентировъчно. :)

29.12.09
19:54

казано от gogata2427 на 29.12.09, 19:40:

Аз примерно си броя абсолютно всичко,но попринцип гледам хората из форума си броят нещата единствено ако има нещо,което може да им попречи в хранителния режим.

Отбелязвам примерно,че съм изпил 2 кафета,всяко от което с 5гр. захар.
И ако не вманиачаваш да бройш всяка калория,то тогава пиши само какво си ял и колко г/д е тежало това,ориентировъчно. :)

Не мене това не ми е проблем просто защото нали има някои правила там за качване на мусколна маса трябват 46гр калории  за кг телесна мас. И това на мен ми се пада 3100 калории.И мисълта ми беше понеже си смятам калориите трябва ли калориите от салатите да ги броя?

GO

29.12.09
20:00

Брой ги и тях,но щом ще скачаш на горе в теглото изобщо не се замисляй,праскай си там яденето. ;)

29.12.09
20:02

казано от gogata2427 на 29.12.09, 20:00:

Брой ги и тях,но щом ще скачаш на горе в теглото изобщо не се замисляй,праскай си там яденето. ;)

Мерси :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1