Slin Sane - критика, мнения и въпроси

Прескочи до:
SM

30.12.09
09:23

казано от head_hunter на 30.12.09, 07:26:

Уважаеми г-н Маринов, ще продължавам да пиша до момента в който не се спре безразборното цвъкане из форума на теми тип “мега, супер, хипер, турбо Слийн”. Погледнете само смешните ревюта - един го сравнява с бустер ама разбираш ли бустер е виждал само на снимка, имал действието на стероидите, а защо да не очакваме и мнение тип “абе това чудо лекува всичко от трипер до синозит”. На този потребител пък Анимал пъмп-а му се вжидал слабичък в сравнение с “чудото в индустрията на хранителните добавки”. Само да попитам абе Вие за маймуни ли ни вземате? Е хайде стига - повечето може да тренират от 2-3 години, но сме останали някои които тренираме от 3 пъти повече време и помниме времето когато хранителни добавки имаше само на една фирма. Тука човек не може ли да има собствено мнение или все трябва да бъде обвързван с позицията която заема към момента /въпроса е риторичен не се чувствайте длъжен да ми отговаряте/? За каква дискриминация си говориме - запознайте се какво е значението на въпросната дума и тогава я ползвайте. Това на какво прилича ли - всеки средно интелигентен човек ще си отговори сам /а за останалите пояснявам/ - това прилича на икренно възмущение от масираната реклама. Според мен тук дискриминирани би трябвало да се чувстват останалите вносители. Не мисля, че аз точно съм Ви най-големия проблем, но определено ако продължавате в същия дух може и да стана. За всички малоумни пояснявам за кой ли път - това е личното ми мнение необвързано с позицията ми на модератор във форума!!!

п.п. Цитата който сте посочили е след прием на две от мострите които ми изпратихте. Това което съм длъжен да споделя е, че след втория прием започвах да чувствам стомашно неразположение което отмина след прекратяване приема на продукта Ви. Към момента го отдавах на неправилно хранене от моя страна или храна приета извън вкъщи. След множеството въпроси поставени около продукта обаче вече се замислям дали това е така. Бихте ли качили документа издаден Ви от РИОКОЗ на базата на който продукта може да се продава на територията на Р. България?

Това е мнение на модератор. Смятам, че е крайно време г-н мартинов или да предостави доказателства за безопасността, регистрацията, легалността на продукта си или да бъде забранена рекламата му в този форум, подобно на препаратите съдържащи анаболни стероиди и други забранени субстанции.

Все пак си мисля, че това е форум за спорт и здравословен живот и хранене, а не арена за реклама, спам под надслов - “НЕ ме интересува какво пия и какво съдържа, важното е, че бицарата ми расте с по два санта на месесц!”

Темата беше редактирана от smacker на 30.12.09 09:24.

30.12.09
09:24

Ето го и @corny с новият му ник @smacker
Е оляхте се. :)
п.п После не обвинявайте мен, че се говорело много за някакъв продукт във форума. Хейтирите не се спират.Изобщо и не очаквайте да коментирам каквото и да е било. Точка. А и да добавя, че по заявления на “доброжелатели” повече няма да бъде качено НИЩО, и никаква информация няма да бъде споделена.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 30.12.09 09:38.

SM

30.12.09
09:26

Ами както се забеляза въпросите и темите които поставих бяха достатъчно актуални и точни, че да се подемат и от модераторите. Или може би ще искате да баннат и тях г-н мартинов, наред с останалите, които желаят да получат поне малко информация относно продукта ви, че да си останете накрая самичък с вашите приятелчета ЛОГ-ъри. направо да си прекръстите и форума на слин-сейн-тийм.орг?

П.с. Продължавате да избягвате основната тема!

П.п.с. Не виждам какво хейтърско има в темата> в правилния раздел е, като потребител имам право да поискам информация от вас, а и не виждам с какво толкова ви обиждам, освен с факта че изразявам съмнение относно легалността на продукта ви. Извинете, че не ви обливам  с похвали..

П.П.П.с. Отказът ви да коментирате продукт който рекламирате внасяте и от който трупате печалба е леко казано притеснителен неоснователен и необясним. Ако бяхте страничен наблюдател или просто фен на марката е разбираемо, но във вашия случай място за лично мнение или желания или предпочитания няма! Обвързан сте професионално г-н мартинов, но явно имате бегла или по-точно никаква представа какво означава това.

казано от head_hunter на 30.12.09, 07:26:

Бихте ли качили документа издаден Ви от РИОКОЗ на базата на който продукта може да се продава на територията на Р. България?

Смятам, че тази молба е едно добро начало на темата.

Мнението беше редактирано от smacker на 30.12.09 09:39.

СА

30.12.09
09:47

Хранителна добавка се вписва в регистъра на РИОКОЗ само, когато е в съответствие с Наредба № 47 от 28 декември 2004 г. за изискванията към хранителните добавки (ДВ, бр.44 от 2007г).
  Когато дадена хранителна добавка отговаря на изискванията на наредбата тя се регистрира, като не се издава сертификат на производителя или търговеца, който я е пуснал на пазара.

SM

30.12.09
09:53

хмм темата се разтегли по странен начин

СА

30.12.09
09:55

Упс :lol:
Когато пуснах цитата и малко я разтеглих,няма ми ги линковете за
цитат и редактирай.Чакаме мод/админ :lol:

30.12.09
10:10

Досега не мислех да се намесвам в спора, обаче на виждам защо Сашо ви обръща внимание, особено пък на @smacker/corny който дори не го
назовава по ИМЕ !!! Чисто и просто избивате комплекси като се заяждате със Сашо относно Слин-Сейн...

30.12.09
10:32

Добре бе,толкова се изговори за тоя продукт,едни го плюят без основание,други го защитават.Но също не виждам и причина да бъде предоставен някакъв документ.Както и да е.Днес си поръчвам въпросния продукт,лично ще го изпитам като карам 2 месеца на него.Няма да заемам ничия страна и няма да рекламирам продукта.Ще опиша това което ще изпитам от слин-сейн,даже и дневник може да направя.

SM

30.12.09
10:36

чудесно! изпитай го! Само да вметна че много хора изпитаха SX на Anabolic Xtreme. и дневници имаше
и очаровани останаха и изследвания си направиха и всичко беше наред, но........ чудо. няма го вече.
защо ли?? така че темата пак си отива в друга насока

SM

30.12.09
10:39

това дали даден продукт действа, не ти окапва косата от него след два месеца прием
и е на достъпна цена или ти го рекламира познат НЕ значи, че той е безопасен, легален и
има разрешение от съответните органи да бъде пуснат в продажба, нито да се рекламира
спокойно и обширно във форум с ясна тематика и позиция относно здравословния начин на живот и
използването на стреоидни препарати..

30.12.09
10:43

smacker напълно те подкрепям приятелю ,но тук има няколко баровеца на които форума подръжава и неможа да кажеш нищо просто глас в пустиня какво обясняваш толкова като е пълно с професори. Ти нали знаеш какво да взимаш зобиш ядеш как да тренираш какво обясняваш.

SM

30.12.09
10:49

Ами просто намирам форума и идеята за сайта за наистина прекрасни. Чудесно е да има място където всеки да споделя опита си
да дава положителен пример и да запалва по спорта и здравословния начин на живот.
Яд ме е за момчетата и момичетата които пишат толкова интересни полезни и съдържателни статии на началната страница,
а във форума мотото се обръща на “дреме ми кво е, важното е че ме помпи и дигам размерите”.. ми ква е разликата
се чудя между слина и анаболните стероиди по тоя показател??? и за двете може да се каже едно и също. а дали е здравословно,
легално, разрешено, одобрено .. дреме им..

30.12.09
10:53

е ти им казваш те се нахварлят отгорети и ти казват колко си “смешен” еми ,какво повече да се занимаваш ...

SM

30.12.09
10:58

ами то ако никой с нищо не се занимаваше... както и да е.. интересно ми е включване от страна на модераторите и администраторите. ако изяват желание ще спра с въпросите си и ще напусна форума. нека те да преценят. иначе г-н мартинов да се прави на ударен и да се обяснява и дава акъл е леко казано смешно..

30.12.09
11:02

Странно как се появиха потребители, точно когато излезе новия Слин-Сейн. Всичките с по 2-3 мнения, но си личи, че следят форума.Странно не мислите ли ?

П.С. МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ БЕ ?! МАРИНОВ МАРИНОВ МАРИНОВ МАРИНОВ

SM

30.12.09
11:06

г-н мартинов ли имате предвид?

30.12.09
11:09

Абе Владо да ти кажа не е много странно ! Очакваше се след като се видяха резултатите от стария Слин-Сейн,
който съм пробвал и ми нямаше абсолютно НИЩО ! Ако не сте пробвали продукта не го нападайте !

30.12.09
11:10

Ебати боклука брат. Това край няма. Когато се регистрирах в бб-тийм преди 1 година нямаше такива долни и мръсни педераси, както сега. Боклуци и тиня колкото щеш. Вчерашни помяри се мислят за голямата, работа вдъхновени от филми тип Монк, а може би не са вчерашни. Всеки може да си направи две регистрации, ако иска/бъде му наредено/бъде “помолен” от шефа си. Ай сиктир на всичката простотия тук

П.С. С горния пост си търся бан.Хайде сега да видим колко бързо действат админите ?!? !?!?!?!!?!?!?!?!?!?

SM

30.12.09
11:14

О, но аз съм пробвал стария продукт. дори приемам в момента и новия. Забележки относно действието нямам не ме
разбирайте погрешно. Въпросът е в липсата на каквато и да е информация или поне намек за нея.
Последвано от фалшиви факсчета, нежелание за приемане на критика за сметка на позитивни коментари и пр.
потресаващи действия от страна на г-н мартинов. не може да си представител, да си пръв на хорото като ти хвалят
продукта, а при първия въпрос и намек за критика да ти скача заедно с глутницата си верни фенове с
нещо от сорта на  “къв си ти да питаш. няма да отговарям. не ме занимавай. аз просто внасям. аз не съм от тук.”
и прочие вопли ала ощипана г-жица.
Разбира се фийдбекът на хвалбите е на другия полюс: ” оо харесал ти е? весели празници!
мир любов прекрасна форма кип ъп дъ гуд джоб!”

SM

30.12.09
11:17

“сиктир” на простотията!! да пролеем сълзи за нашия невинен гуру г-н мартинов, същински ботев/вазов/левски в едно,
донесъл ни така желания мускулен анаболен процес, последван от съвършеното изчистване! Хвала г-н мартинов
и смърт за вашите врагове, нека пребъде името ви!! :D :D :D

30.12.09
11:18

“сиктир” на простотията!!

x2, @smacker…

SM

30.12.09
11:52

жалкото е, че хората имат странна представа за това кое е простотия и кое не. жалко.
Както и да е, надявам се наистина някой от сайта да се намеси и да постави условие на г-н мартинов
или да се държи адекватно като вносител и да отговаря на така адекватните въпроси, зададени му от негови клиенти
или да преустанови рекламирането и приема на продукта си или поне да не го афишира в този дневник

продължавам да твърдя че същите условия и правила, отнасящи се за рекламирането или обсъждането на
анаболни стероиди трябва да се приложат и за въпросния слин сейн, поне докато не се установи
със сигурност неговия произход, оторизация за продажба, разрешителни или поне някое и друго редче за него
в официален бюлетин на съответните контролни органи.

другият вариант е да развива темичката си в го-хард,орг и да видим дали ще му скочат клиентите или обратното.

HE

30.12.09
11:59

@Владимир92 нали нямаше да пишеш повече по темата щото си получил безплатна опаковка от продукта  ;-)
Това твое пък и не само това мнение май изобщо не трябва да се взема под внимание, тъй като вече се явяваш страна по проблема т.е. имаш определени взаимоотношения с вносителя. Чудя се колко ли още от тези дето са изказали мнение по-нагоре имат същите или подобни?
Сега да си поговорим за “педерасти” малко - първо бих те предупредил да внимаваш за езика и тона който държиш, второ някъкси се чувствам да поясня защо е нямало такива “педерасти” /хубаво е да се научиш как се пише думичката като си решил да я ползваш, както и какво означава/ отговора е елементарен - защото нямаше и такива масирани рекламни кампании. Редно е когато някой е подразнен от подобно нещо да си го каже и да настоява за обяснение защо се получава така. Все пак това май още е свободен форум или поне никой от администраторите не ме е уведомил да е станал комерсиален или рекламен и всеки има право да ползва форума в съответствие с общите условия.
Гледам, че горе има цитат от допълнителната разпоредба в закона - е нека да не вадиме нещата от контекста. В понеделник ако толкова държите ще се поразровя и ще цитирам пълните законови нарушения свързани с въпросния продукт, пускането му на пазара и начина на продажба. Като сте тръгнали да ми вадите подобни цитати що не ми извадите и за продажбата на хранителни добавки в нета /щото пък тук са в такова нарушение, че здраве му кажи/?

Не познавам потребителя пуснал темата не го защитавам или упреквам в нищо.
Тъй като за начало на темата е послужил цитат от мое мнение няма да взема отношение по въпроса в качеството си на модератор.

Това е лично мнение и то не е обвързано по никакъв начин с политиката на сайта и форума!
/горното е пояснение за тези дето трябва да им се обяснява повечко/

30.12.09
12:01

smacker - Явно Сашо е успял да ти бръкне по дупките с предизвикването на успех към съвсем неизвестен до преди време продукт :)
Твърди си каквото искаш, свободен форум е, пък и готина реклама му правиш на Сашо.
Аз лично не харесвам хора опитващи се да ми натрапят своето мнение, ти си мисли каквото си искаш, сподели го ако ти е мерак там у вас, я на тате, я на някой друг, но не ни се натрапвай :) Не е необходимо, дразниш, как по-нормално да ти го кажа ?

30.12.09
12:08

Нямах намерение да се меся,защото по принцип не ме интересува темата.Но с последния си пост мисля,че smacker прекрачи някой граници.Първо никой на никого не може да забрани какво да приема,второ в личния си дневник мога да пиша,че приемам каквото си искам,след като приемам нещо на който и да е и го харесвам,ще го напиша,без значение на коя фирма е и кой е продукта-това си е мое право в моя дневник.Ако толкова си убеден,че в тоя Слин сейн има анабплни стероиди защо ти не го докажеш?

SM

30.12.09
12:37

защото в правото има два случая - единият е - “невинен до доказване на противното,”
другият е - “виновен до доказване на противното”. защо, кога и по каква причина кой - къде се прилага - оставям за домашно.

Подсказка: слчаят с г-н мартинов е вторият от описаните. Като търговец/представител/вносител той НЯМА право да продава НИЩО на НИКОГО, докато не докажа (повтарям ДОКАЖЕ),
че е безопасно и отговаря на поставените от закона и контролните органи изисквания. Да иска от клиентите си доказателства е малоумно и смешно.

аз, ти или който и да е потребител НЕ трябва да доказава НИЩО. ние ползваме, не предлагаме!

30.12.09
12:40

ако може този пост да се изтрие, че беше грешка заради разтеглената тема

Мнението беше редактирано от Radi_boy_ на 30.12.09 12:48.

30.12.09
12:42

Значи наистина вече се преувеличава с някои неща срещу Сашо. Но, ако той беше наистина
коректен, щеше да представи всичко необходимо за продукта, за да няма такива съмнения.
Всички видяха какво стана със SX. Най-лошото е да приемаш нещо, за което не знаеш дали
може да ти навреди. Ако знаеш, че вреди по един или друг начин, тогава си вземаш
решение за себе си - дали да го вземеш или не. Сашо като един вносител, се обърна
много остро срещу Стоянчо, когато поиска инфо за продукта. Да, може би Слин сане е добър,
ама на каква цена? Всички казват били в отлично здраве, ами вие сигурно искате
да ви вкарат в болница, за да разберете, че продукта може би причинява трайни
увреждания, които ще се появят след време. То и пияниците по кръчмите
когато са трезви се чувстват в цветущо здраве......
Сашо е пуснал някакъв си дневник с лог, който не доказва нищо. Човека за няколко
години е взел толкова много добавки, че дори и сега не се знае какви ги взима
заедно със слина, та дори дали го приема изобщо, но навсякъде пише колко
много му помага (рекламен трик :)).

Сашо, ако всичко ти беше чисто и ясно, тогава защо обръщаш толкова
внимание на подобни нападки от корни?..........:)

ПП След всичко което се случи с Anabolic Xtreme и особено със SX и hyperdrol, май всички потребители трябва
да искаме повече инфо за всеки нов и уж невероятен продукт, а не да сме като овце и да ни затварят очите
с една безплатна опаковка. Затова не виждам защо вносителя на Слин сане се сърди на предпазливостта
на потребителите. След време една безплатна опаковка не би върнала тяхното здраве.

Мнението беше редактирано от Radi_boy_ на 30.12.09 13:34.

30.12.09
13:04

Radi_boy_ +1,много смислен коментар.

30.12.09
13:06

Не знам дали тук е мястото , но имам 1 важен вапрос относно Slin Sane и той е дали е подходящ за диабетици на инсулин? Благодаря предварително !

30.12.09
13:44

@padre, мислисш ли, че някой тук ще ти даде компетентен отговор.
Вносителят не може да поднесе коректно информацията за продукта като цяло.
Недей рискува!

30.12.09
15:05

Тука става страшно!
И аз се въздържах да пиша в темите за слина скоро време, защото в началото доста се ядосвах и аз на Сашо, но реших че ще е добре да си купя продукта и да добия някаква представа за него. Вече съм го взел, и мислех след края на приема му да направя ревю, пък и по време на приема да си отворя дневник. Вярно е, рискувам! Може да е голям риск, може да е малък... не се знае.
Но не за това пиша в момента. Ето мнението на човек, който беше един от първите повдигнали въпроса за конкретната добавка и за това как се очаквало “зверско напомпване, чудовищно качване на мм и в същото време изчистване на мазнините” само от 1 продукт състоящ се от 2 “билки”. Дотук добре...но страшно много ме подразниха последните няколко поста на потребителя @smacker.
Какво разрешение бе момче, какви органи? Много добре се изрази един потребител в една тема(то може и в тая да е било), че ако нещо не е легално за да се продава, но пък от него се печелят милиони, то все се намира начин това нещо да се легализира.
Да не мислиш, че повечето от боклуците по аптеките дето са легализирани за продажба са възможно най-безопасните? Безопасно никога не е равно на евтино! Да не мислиш, че това палмово масло, дето го нагъваме с тонове цялата нация след време няма да окаже поражения на сърдечно-съдовата система? Да не мислиш, че мелените свински кожи с тоалетна хартия(за плътност) дето ни ги продават за кренвирши по магазините след време няма да се отразят? Да не мислиш, че полуфабрикатите с килограмите соя в тях няма да се изявят под някакво заболяване след време? Прекалено много далавери и схеми се въртят по света, а пък в нашата мила родина не трябва да се учудваш, дори да ти предлагат уран 235 като подправка за ястие!

Не защитавам в никакъв случай Сашо, просто искам да кажа на някои хора да не се закрепят толкова за слина. Всеки има мозък да разсъди какво да прави със себе си. Всеки си пати от акъла.

30.12.09
15:06

Добре , защо не се направи едно изследване ? Стоянчо в тази лаборатория могат ли да направят подходящо такова на слин-сейн??
ltts е добре ? според теб добавка без никаква информация за нея .. с горепосочените ефекти .. не е ли малко съмнително .. те ако не искаха да дават инфо кой им е завода и така нататък .. защо поне не дадоха инфо кой е собственика и кои хора стоят зад въпросната добавка .. аз виждам името на някакъв човек с сигурно с латино-американски произход които пише по форумите и има май спейс или нещо такова ?? Аз не смятам че александър маринов го произвежда в гараж .. ама всеки нормален човек би се осъмнил при конкретните факти и масовата реклама която има в форума :) Аз бих се хванал за друго .. може би пак от параноя .. значи да приемем че двете билки са такива и всичко е ОК .. Тогава защо след конкретното страхотно действие водещите фирми в бранша нямат такива продукти и бб.ком няма инфо за слина ... Може би тези билки са опасни за хора на инсулин и още не е проверено тяхното действие или пък незнам .. няма смисъл да гадая и да хвърлям обвинения .. все пак се надявам всичко да е ок с добавката и да е нещо иновативно

Мнението беше редактирано от ShoCkk на 30.12.09 15:12.

30.12.09
15:11

Мен вече не толкова ме притеснява какво има вътре, а при какви условия се пакетира. Особено като го има и на филм ,как онзи гринго киха отгоре продукта :)

30.12.09
15:13

Какъв филм и какъв гринго ? :D

30.12.09
15:17

казано от DorianX на 30.12.09, 15:11:

Мен вече не толкова ме притеснява какво има вътре, а при какви условия се пакетира. Особено като го има и на филм ,как онзи гринго киха отгоре продукта :)

Точно това което казах и в моя пост. Ако нещо не е легално, то става такова!
В това филмче, за което говориш ти човека иска да покаже как в Америка може съвсем законно да си произвеждаш, пакетираш и продаваш хранителна добавка! Пусни си го и чуй какво казва накрая! Единственото нелегално нещо в цялата тая работа са тримата гринговци. :lol:

SM

30.12.09
15:33

баси яката идея за реклама ми дадоха разсъжденията на лттс:

Реклама на Бира!

“Пикоч! Най добрата Бира от пикня! Да гадна е, но така и така се тъпчете с тоалетната хартия в кремвиршите и палмовото масло в сиренето.. какво ще ви стане от една глътчица Пикоч?? Затова хайде народе на бирата от пикня! Гадна е, но поне не е единствената! Само сега - безплатна каса за всеки желаещ да пробва!

Пикоч!..

По цвета ще я познаете!”

Мнението беше редактирано от smacker на 30.12.09 15:34.

30.12.09
15:37

Харесва ми сарказмът ти. ;)

30.12.09
15:39

smacker пикнята е много полезна за бъбреците баба ми я караха да пие.

SM

30.12.09
15:40

казано от LttS на 30.12.09, 15:37:

Харесва ми сарказмът ти. ;)

Ама не бе братле, тва, че ни блъскат отвсякъде с боклуци оправдание ли е да понасяме и още и още... По същия метод всякаква леш прави лесни пари с некачествена стока (не визирам г-н мартинов).

-Регистрация ли искате? Я вижте останалите, кво се занимавате с мене!
-Кремвиршите ми са от перушина нокти и копита, така ли?? Еееее ама на конкуренцията пък са от тоалетна хартия! Чист съм!!

Някак си ако можем да си поотворим очите малко.. лекичката...

П.с. Добруджанец и аз съм чувал, ама викам без нея в биричката, сама по себе си достатъчно е полезна и тя :D :D

Мнението беше редактирано от smacker на 30.12.09 15:45.

30.12.09
15:48

smacker, няма такива комплекси като тебе, човеко... Ти тука за какъв се имаш ? Някакъв он-лайн революционер, който ще оправи пазара за хранителните добавки ли ? То това не става с висене на компа по цял ден и писане на всевъзможни простотии...
Чудя се въобще защо пиша това... Ти си учудващо тъп - плюе Слин-Сейн-а пише глупостите си, а в същото време си признаваш, че и ти го пиеш... Е не то това е повече от майтап работа... Ама айде, да се надяваме, че само твоята опаковка се е случила годна, а пък останалите който го пият ще получат след време цироза, бъбречна недостатъчност, глаукома, тумор, язви и т.н.
Събирай си “анти Слин-Сейн” он-лайн хайката и дигайте революция!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1