Slin Sane - критика, мнения и въпроси

Прескочи до:
SM

30.12.09
15:50

еми съжалявам наистина, че мозъчният ти капацитет не е бил достатъчен, за да разбереш какво всъщност искам да кажа и как може хем да пия слин сейн, хем да ми харесват резултатите, хем да настоявам за отговори на някои въпроси..жалко наистина, не се наемам да ти го дообяснявам, някои неща се учат до 7 год. възраст.

30.12.09
15:51

Болни мозъци.

Мнението беше редактирано от nomad232 на 30.12.09 16:20.

30.12.09
15:54

Абе, не ви ли писна ?
Ваканция ли сте? Няма ли да тренирате днеска ?
Аз лично се пребирам от работа, хапвам си Слин-сейна, пийвам си протеина с карб и отивам да се размажа във фитнеса, а после секс до зори.
Просто ви се чудя как може цял ден с това да се занимавате.

30.12.09
15:55

Мисля, че някои хора ако не могат да направят достатъчно информиран избор за продукт, поне да престанат да си купуват неща на световно неизвестни марки. Само, защото някой някъде написал, че качил 5 см на ръка и 10 кг. за 2 месеца от него.
Въпросната фирма производител на слинсейн я няма в топ 500 на бб.ком, в никой от големите сайтове за добавки, няма инфо за тях по чужди форуми, гоогле хич не я обича както някой се изрази. Продават ги на някакъв измислен сайт, който го държи латиноамериканец, производител на хапчета за удължаване на пениса. А сцената от въпросния филм с имигрантите пакетиращи CEE е доста показателна за тези с илюзия, че щом мазата е в Щатите значи е с GMP. Най-сигурно е да се залага на доказани производители, те печелят много от оборот, държат на имиджа си и не могат да си позволят да лъжат на етикета, защото губят много ако ги хванат.

30.12.09
15:56

казано от smacker на 30.12.09, 15:50:

еми съжалявам наистина, че мозъчният ти капацитет не е бил достатъчен, за да разбереш какво всъщност искам да кажа и как може хем да пия слин сейн, хем да ми харесват резултатите, хем да настоявам за отговори на някои въпроси..жалко наистина, не се наемам да ти го дообяснявам, някои неща се учат до 7 год. възраст.

Жалко наистина, ама за кой... Айде все ми е 1 какво се пише тука, не знам за какво и аз се включих... Както и да е пиши си тука кибичи пред компютара и пускай коментари колко е “нагъл” г-н Маринов, че не ти играе по свирката.... Както бях написал по-рано днеска в 1 от дневниците - големи експерти са се навъдили тука...
Айде успехи! Дано не си доувредиш мозъка с този така опасен продукт Слин-Сейн!

30.12.09
16:00

Хубаво щеше да бъде, ако потребителите във форума сме по-задружни и започнем да следим за качеството на всичко рекламирано и предлагано тук, а не след това да задаваме въпроса “ама защо не сте ни казали?”. Ми няма вносител, който да ви каже, че продукта му е лош. Не знам защо има хора, които така се продават за една опаковка или жест към тях. Виждал съм стотици постове за това как някои си храни били тъпкани с какви ли не боклуци, а сигурно ако някой производител ви предложи 10кг кайма за проба, ще започнете да говорите колко е добра, вкусна и т.н. То в България не остана нищо качествено, но поне можем да опитаме да се предпазим от приема на допълнително боклуци. Наскоро имаше коментари за протеините на All the whey, но вносителите поне показаха това, което искахме и ни затворите устите. В този случай, освен арогантно поведение от страна на Сашо, друго не сме видели.

30.12.09
16:06

дано човека си е в пълното право да иска тази документация просто и той самия може да вземе 1 кутийки да им направи 1 сайт да сложи ватре по 100 стромби и да го продава като най-натуралната билка  и да ти гарантира ,че ще оцелеете....

SM

30.12.09
16:09

казано от Radi_boy_ на 30.12.09, 16:00:

Ми няма вносител, който да ви каже, че продукта му е лош. Не знам защо има хора, които така се продават за една опаковка или жест към тях.

ами лесно е тактитката е ясна - избират се активни потребители с дневник, яка снимка, пълен подпис, готин аватар и 1000+ мнения, пишещи ежедневно във форума. Така наречената основа. Отнасят по една/две безплатни опаковки плюс фланелчица и пликче (о небеса, о щедрост!!).
Те почнат ли да тръбят колко невероятно е нещо, новите потребители го повтарят като папагали и недай си боже някой да постави различен въпрос, го изяждат с парцалите.

ако ще президента/папата/свети петър да изкаже някакво по-различно мнение, не си ли говори с г-н мартинов на “Сашо”, не е ли пуснал лични до половината форум и няма ли поне 15 снимки в галерията НЕ ВАЖИ!! Форумните герои са голямо нещо!

Мнението беше редактирано от smacker на 30.12.09 16:20.

30.12.09
16:15

Пред мен има 1 опаковка от стария СЛИН СЕИН ,в” Сила бг” вече се продава и новит и в двата като съставка е дадена билката “Gymnema Sylvestre”-в нета има доста неща за неиното деиствие,освен в този продукт я има и в други:Super Sugar Block на Genesis Nutrition ,Hydroxycut 24 на MuscleTech,
Universal Natural Sterol Complex. Предполагам че, има и други продукти които съдържат тази билка . Lagerstroemia speciosa или( Banaba)-има я като добавка в :Quickfire на Prolab,MHP Anadrox,Macrobolic MHP.Не искам да взимам страна по въпроса ,а просто искам да покажа,че не е единствения продукт в които има тези билки.

30.12.09

“” Продават ги на някакъв измислен сайт, който го държи латиноамериканец, производител на хапчета за удължаване на пениса. “”
Наистина настоявам за повече инфо кои е този латиноамериканец (Не за хапчетата :D :D :D :D :D) Обръщам се към Александър Маринов .. Това ли е собственика на Genomyx ?? Не че има нещо лошо ако е той

30.12.09

Така е ! Лошото ,че не се сещам за контрол над “скритата” реклама в този раздел, която е в повече и скоро ще спра да чета т.к. трудно отсявам реалните мнения.

А защо му викаш Мартинов :)

Мнението беше редактирано от DorianX на 30.12.09 16:16.

SM

30.12.09
16:17

казано от ludmil на 30.12.09, 16:15:

Не искам да взимам страна по въпроса ,а просто искам да покажа,че не е единствения продукт в които има тези билки.

дам, или поне пише на етикета че съдържа тези билки. Да не би да очакваш да пише “стромба” “анавар” и”картофено пюре”

казано от DorianX на 30.12.09, 16:15:

А защо му викаш Мартинов :)

смятам, че е въпрос на уважение да се обръщам официално към него, с оглед на кореспонденцията между клиент и вносител.

Мнението беше редактирано от smacker на 30.12.09 16:18.

30.12.09
16:18

Smacker mаса ма кефиш честно. hahahahahahahahahaha

30.12.09
16:19

Според мен пък няма толкова лош ефект рекламата .. НО , ако я има да е потплатена с сертификат , информация за това кои стои зад тази фирма ... та за въпросния латиноамериканец?

30.12.09
16:20

Ще бъда кратък!Пил съм няколко дози от стария Слин и бях доволен!Сашо лично ми беше пратил мострите, за което съм му много благодарен.Не съм някакъв орган който следи за внасяните в България добавки затова няма да коментирам спора.

Ама smacker, приятелю не се ли научи, че е Г-н Маринов, а не Г-н МарТинов..?Извинявай ама като критикуваш човека поне името му да знаеше най-малкото от уважение.. ;) Сега да не мислите, че се заяждам..ама едно име да не може да се запомни като хората.Просто ми стана смешно. :)

30.12.09
16:20

Истината е в едни други биологично активни субстанции, в малки опаковчици с голямо действие, пред които слин сейн, глицер гроу, матрици и други маркетингови боклуци са като гущер пред Годзила. Интересно ми е как така 99% от този форум искат тела като на Скалата, Арнолд, Рони или дори като на Митко Димитров и смятат, че изборът на един креатин пред друг, един протеин пред друг, Гриин магнитюд или Purple Wraath, Slin Sane и други смешни препарати ще ги отведат до целите им. И само не ми казвайте, че “ние не искаме чак така’‘. Какво не искаш бе? 6-7 кила чиста мускулна маса за 2-3 месеца са в сферата на фантазиите(освен ако не сте били на хляб и вода през последните 6 месеца), колкото и да не ви се иска, пък какъвто и ще от тия препарати да ползвате.
Абсолютно съм сигурен, че много от хората, които драскат и поучават и пишат как са качили 10 кила за 3 месеца със Слин Сейн си зобват порядъчно. Нека си говорим направо - няма магазин за хранителни добавки, няма зала в която да не се предлагат знайни и незнайни препарати под масата. Познавам много момчета, които хвалят еди кой си протеин, гейнър или БЦАА, но в комбинация с това вземат и химоч в умопомрачителни количества, и дават съвети кой как трябва да си пие шейка - със захар или декстроза, с БЦАА или глутамин. ГЛУПОСТИ. Истината е че няма значение дали си пиеш шейка по време или 30 мин след тренировка, няма значение дали ползваш БЦАА на прах или капсули или дали вземаш White flood или Green Magnitude. От значение са “малките неща”, за които е забранено да се говори тук. Няма смисъл от лицемерничене. Ако искате да играе ролята на образователен този форум за новаците в спорта, то поне не им пълнете очите с кал а им кажете от кой сапун и по колко да си вземат. Хахахахахахахахахаха

30.12.09
16:22

казано от DorianX на 30.12.09, 16:15:

трудно отсявам реалните мнения.

Ще ти дам един пример: един стопанин и едно куче. Стопанинът дава кокала на кучето безвъзмездно, т.е. пари в замяна не иска. Предполага се, обаче, че псето ще бъде съпричастно и лоялно към стопанина си. Същият стопанин може да има и цяла глутница... Ще посмее ли псето да захапе стопанина?  ;)

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 30.12.09 16:24.

30.12.09
16:22

Добре , интересно ми е едно , аз не вземам страна .. но ЗАЩО защитниците на СЛин-Сейн не ми отговарят на въпроса за латиноамериканеца , ами ми казват как нищо им нямало в момента???
П.С. Номад , ти нали уж си лекар ?? Все едно да казваш на новаците които искат да спечелят пари... не се мъчете да създадете нещо , направо ограбете банка или разбийте някой трезор .. Ами същото е твоето .. не си прав!!

Мнението беше редактирано от ShoCkk на 30.12.09 16:25.

SM

30.12.09
16:23

казано от Стоянчо на 30.12.09, 16:22:

Ще ти дам един пример: един стопанин и едно куче. Стопанинът дава кокала на кучето безвъзмездно, т.е. пари в замяна не иска. Предполага се, обаче, че псето ще бъде съпричастно и лоялно към стопанина си. Същият стопанин може да има и цяла глутница... Ще посмее ли псето да захапе стопанина? ;)

в десетката!

Мнението беше редактирано от smacker на 30.12.09 17:04.

SM

30.12.09
16:26

казано от ShoCkk на 30.12.09, 16:22:

Добре , интересно ми е едно , аз не вземам страна .. но ЗАЩО защитниците на СЛин-Сейн не ми отговарят на въпроса за латиноамериканеца , ами ми казват как нищо им нямало в момента???

Защото са ослепели и оглушели и колкото и да им говориш за истината те си знаят своето и гледат на ситуацията през призмата на друг, пречупил и смлял реалността в удобна за него форма.

ако на някой му се занимава, тук има малко материал: мита за пещерата на Платон: http://en.wikipedia.org/wiki/Allegory_of_the_Cave

Мнението беше редактирано от smacker на 30.12.09 16:30.

30.12.09
16:28

axhahxahxahxahaxha
@nomad232, маса ме кефиш, честно! ;)

30.12.09
16:28

Еми добре , но на мен ми е интересно да ми се отговори на въпроса .. за въпросния човек ?? Айде за фабриката разбрахме че било конфиденциална тайна , ами собственника и хората които стоят за него и те ли са хамелеони ??

SM

30.12.09
16:29

и на български:

В разговор с Главкон Сократ гради следната представа: Ние, хората, приличаме на затворници в една пещера. Така сме приковани, че можем да виждаме само стената в дъното на пещерата. Далеч зад нас гори огън, а между нас и огъня минава път, по който хора носят различни предмети: вещи, статуи, фигури на животни. Някои от носещите говорят, други мълчат. Ние, окованите, виждаме само сенките, които се отразяват в дъното на пещерата; чуваме само думите, които някои от сенките произнасят. Ала може да се случи така, че някой от окованите да се освободи. Тогава той ще може да обърне погледа си и ще види, след болката от светлината, действителните предмети. Естествено, освободеният може и да не понесе болката, и да предпочете да си съзерцава това, на което е свикнал - сенките; може да се противи, рече ли някой да го освобождава. Но може и да излезе от пещерата и да види най-истинската светлина - тази на слънцето. Тогава той ще прозре причината, поради която някои неща стават сенки и ако му се наложи да се върне в пещерата, сигурно ще поиска да сподели с останалите затворници истински видяното, ще заспори с тях и дори ще иска да ги освободи, за да ги приобщи към благодатта на светлината. Те първо ще му се изсмеят, а след това, остане ли непреклонен в желанието си да ги освобождава, биха го и убили.

хора отворете си очите и не ставайте пионки на чужди интереси за 1 опаковка и форумна репутация! НЕ се страхувайте да си отстоявате мнението и да задавате въпроси, чиито отговори ви се полагат!!

“Човек за пет лева и баба си убива” е казал народа и май е така..

казано от ShoCkk на 30.12.09, 16:28:

Еми добре , но на мен ми е интересно да ми се отговори на въпроса .. за въпросния човек ?? Айде за фабриката разбрахме че било конфиденциална тайна , ами собственника и хората които стоят за него и те ли са хамелеони ??

Shockk - едва ли и на този въпрос ще получим отговор за съжаление, но той по-скоро май е риторичен. Латинос с myspace и доволна форумна активност. Мексиканският вариант на г-н мартинов, явно му се явява нещо като гуру по чийто път споменатият господин върви или поне му се иска..

Мнението беше редактирано от smacker на 30.12.09 16:32.

30.12.09
16:36

Добре , до кой може да се допитаме .. в бб.ком или незнам къде вие кажете за да получим някакво мнение от специалист в добавките за практиката на конфиденциалност , ефекта и съдържанието на слин-сейн ? Както и за това че бил по добър от азотен буустър , пък е толкова слабо разпространен , без информация за фирмата и собстеника. Има вариант опасенията да са напразни и всичко да се изясни .. от това ще спечели само господин Маринов , защо не го направи?

Мнението беше редактирано от ShoCkk на 30.12.09 16:37.

30.12.09
16:39

казано от ShoCkk на 30.12.09, 16:36:

Добре , до кой може да се допитаме .. в бб.ком или незнам къде вие кажете за да получим някакво мнение от специалист в добавките за практиката на конфиденциалност , ефекта и съдържанието на слин-сейн ? Както и за това че бил по добър от азотен буустър , пък е толкова слабо разпространен , без информация за фирмата и собстеника. Има вариант опасенията да са напразни и всичко да се изясни .. от това ще спечели само господин Маринов , защо не го направи?

Той че е по-добър, по-добър е! Но на каква цена?

30.12.09
16:42

Имах предвит , можем ли да се допитаме до някой в бб.ком , някой специалист или нещо такова , за въпросната фирма , добавка , практика на конфиденциалност и собственик на Genomyx

SM

30.12.09
16:44

казано от ShoCkk на 30.12.09, 16:36:

Мен именно бездействието и арогантността с които г-н мартинов отказваше да понесе каквато и да е критика или да отговори на кой да е въпрос ме подтикнаха да се включа по-активно по темата! Каквато и конфиденциалност да спазва, неговото отношение към клиентите е просто непростимо, особено съдейки по начина по който се мазни и щедро разисква и отговаря на положителните коментари. Това не е концерт по желание! Не си си пуснал снимка в темата, че да се цупиш на различни коментари от тип асл? много си готин! и Уау! Ако ще си официален вносител ще се държиш като такъв и ще си понасяш отговорностите наред с привилегиите и критиката наред с похвалите!!

30.12.09
16:47

Изчакайте малко да го видим Слинчо Сейнчо как ще плъзне в големите вериги зад океана ..... :lol:

Принципно смакерчо/корни или къвто и да е там си е за бананче, зарадо втора/трета регистрация, но пък в случая е прав ! Искаме всички необходими документи !

30.12.09
16:49

казано от smacker на 30.12.09, 16:29:

хора отворете си очите и не ставайте пионки на чужди интереси за 1 опаковка и форумна репутация! НЕ се страхувайте да си отстоявате мнението и да задавате въпроси, чиито отговори ви се полагат!!

Каквото и да се говори за smacker, не вярвам да има човек, който да не е съгласен с тези думи.

Мнението беше редактирано от Radi_boy_ на 30.12.09 16:50.

30.12.09
16:58

Radi_boy в гохард имаше 1 тема кадето 1 потребил казва как флекс помагал и отговарял на всичко въпроси свързани и дори му е направил програма като го е попитал в myspace незнам как са там работите ако става някак си да се намере и някой който разбира английски да му пише та може и да копува от тук слин сейн и да си го вкарва в циклите знаеш ли :}

30.12.09
17:02

...

Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 30.12.09 19:51.

30.12.09
17:14

казано от ShoCkk на 30.12.09, 16:22:

П.С. Номад , ти нали уж си лекар ?? Все едно да казваш на новаците които искат да спечелят пари... не се мъчете да създадете нещо , направо ограбете банка или разбийте някой трезор .. Ами същото е твоето .. не си прав!!

Това, което искам да кажа на хората тук е да не задълбават толкова в безсмислени теми. Освен това тази тема се превърна в една много добра скрита реклама на Slin Sane с всичките му латиноамериканци, кихащи, кашлящи и пърдящи. Подкрепям тезата, че това е поредния съмнителен продукт. И пак казвам, че истинско мнение и ревю относно този продукт не може да се търси от тук, тъй като пичовете, приемащи го сигурно са на по-мощна суплементация, да не говорим, че може и да са почерпени от дистрибутора примерно ( това са само предположения ). Само да дам един пример: Преди 5-6 години тренирахме за състезание по силов трибой и гледам един мой приятел прави мъртва тяга с 200 кг серия и като го подпитвахме с другите момчета какво взема той казваше “нищо бе само един протеин на Нутрим си вземам.”  Брей аз започнах да го вземам също и се пъна в залата яко, но така и не можах да достигна неговите килограми в това движение - 210 кг. Тогава исках да си плюя на гена. След две години се виждаме с него след гурбет,където той работи и отново се зсичаме в залата и го гледам да се мъчи там. С пот на челото той спира и ми казва “ееееееее не е като преди две години, когато бях зобан с препарата Х и У. Тогава видях че моите опити да си пия протеина по определено време, па дали слагам необходимото количество въглехидрат, дали е правилният и т.н. са меко казано смешни.

И още нещо за новаците дето искат да спечелят пари - да работят или да ограбят банка или трезор. Истински богатите чичковци със сигурност не са работили на нивата, а са спечелили парите си по другия начин. Това важи във всички държави за всички професии. Ако вярваш в другото значи си говоря с “Дон Кихот”.

30.12.09
17:24

Идваме си на думата.
Макар, че ако видя всичката необходима документация за слина и наистина изпитам ефект от него ще го ползвам постоянно!
Но аз не вярвам в чудеса, така че... :)

30.12.09
17:50

Абсолютно не е така .. Зависи по кой “друг” начин са ги печелили и има достатъчно примери за хора които са спечелили достатъчно пари по всевъзможни начини с мозъка си , това че този или онзи са се бъхтали и/или са достатъчно умни , но не са имали шанс или пък са с отрицателно мислене , не значи че във всеки бизнес и всяко нещо има конспирация и всички си печелят парите по “другия” начин във всички държави ...Това естественно не е вярно , но както и да е , темата е за слина ... и за латиноамериканеца който произвеждал хапчета за удалжаване на .. :D Да не се окаже най-накрая доктор Ливайн ?! Защо не казвате кой е този човек , каква марка представлява , каде има офис , забележете Офис , не производствен цех ...Просто искат информация хората .. и то резонно .. и както се дъфчат от всички разните му въпроси.. Та не разбрах сега , номера на факса , като номер на телефон служи ли и не могат ли да се питат хората от Watson ли кво беше дали съществува факс с този номер .. Поне затова да разсеят съмненията .. и за това дали се произвеждат въпросните билки ? Според мен само ще си циклим и “хейт”ваме както каза Маринов докато той не отговори на тези въпроси адекватно...

Мнението беше редактирано от ShoCkk на 30.12.09 17:51.

30.12.09
17:56

И още нещо .. искам да попитам какво представлява добавката Protocol ?? на Genomyx ?

30.12.09
18:03

казано от ShoCkk на 30.12.09, 17:50:

Та не разбрах сега , номера на факса , като номер на телефон служи ли и не могат ли да се питат хората от Watson ли кво беше дали съществува факс с този номер .. Поне затова да разсеят съмненията .. и за това дали се произвеждат въпросните билки ? Според мен само ще си циклим и “хейт”ваме както каза Маринов докато той не отговори на тези въпроси адекватно...

То е казано, бе, момче. :) Попрегледай ги малко темите.

СБ

30.12.09
18:04

Ето ти линк с подробно описание на продукта - http://genomyx.net/protocol.php

SM

30.12.09
18:27

о да.. линк към сайта ввв.г-н_мартинов.нет/слин.пхп всички съмнения се разсеяха..

п.с. някой пита за факса - хората от склада си казаха - това им е телефона, факса им е с друг номер. от телефона факсове не пращат, както и от ксерокса е-майли и от автомата за вода мп3-ки.

Мнението беше редактирано от smacker на 30.12.09 18:33.

30.12.09
18:39

Какъв е тоя телефон 1888-Genomyx? Как да го набера? Хахахахахахахахаха. Фирмата предлага 2 продукта, няма и един ред написан в сайта си....... То е ясно не мислите ли?

30.12.09
18:53

казано от LttS на 30.12.09, 17:24:

Идваме си на думата.
Макар, че ако видя всичката необходима документация за слина и наистина изпитам ефект от него ще го ползвам постоянно!
Но аз не вярвам в чудеса, така че... :)

Точно от това се нуждаеме - от необходимата документация! И не защото г-н мартинов е от Русе, не заради това, че не го харесваме или завиждаме и т.н. Заради това, че продукта е супер ъндърграунд, никъде не се мярка, само в България и в този форум той прави чудеса. В правото сме си да изискваме тези неща като потребители. Билките са ясни и аз съм ги срещал в други продукти. Даже УСПлабс имат продукт със същите съставки, но не е там работата. Докато г-н мартинов не предостави необходимата информация, той ще си остане един латинос. Мишешка работа е т’ва за мен! Като всичко е ОК защо не удовлетвори потребителите? ЗАЩО? Нали ви казвам мешешка работа. Ама, кои сме ние, че да се занасяме с г-н мартинов? По-добре да си траем, че не знаем какви връзки има с МС 13 - край с нас!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1