Съвет ?

30.12.09
18:08

Здравейте на 14г съм  , 176см , 80кг . Тренирал съм активно 3-4месеца , но поради липса на време спрях и от около 2месеца не съм ходил да тренирам . Сега смятам новата година да се изчистя от всичките мазнини натрупани за тези 2 месеца , мисля да използвам Л-карнитин или фат бърнер , но не всички са ми по  джоба .Нямам си никаква представа от добавки , защото не съм използвал. Все още съм ученик и мога да отделя около 40лв за добавки.Ако можете да ме посъветвате за л-карнитин , който има ефект и мога да си го позволя.Ако може и да ми помогнете с програмата за хранене.От вчера се ровя из форума , но всичко , което намирам или не удобрявам като храна понеже малко храни харесвам  или просто за мен няма смисъл . Знам ,че искам много , но съм под мотото “няма невъзможни неща ”  :-)

30.12.09
18:31

Аве братле, ти си с 3 години по-малък пък имаш мойте размери и тегло е :O Егати мутантите има днешно време(не се обиждай шегувам се) :lol:
Относно добавките, мога дa препоръчам Liquid L-carnitine на NOW, а може и на P&B Labs… Освен л-карнитин може да пробваш и Primaforce Yohimbine HCL или Scitec Alpha-Burn :)

30.12.09
18:39

За шегичкатаа мога само да кажа , че не съм дебел просто съм набит или поне така ми казват , но това на страна .
Тези последните двете можеш ли да обясниш какво представляват и ако си ги пробвал какво действие имат ?

казано от Жан Куртев на 30.12.09, 18:08:

...Ако може и да ми помогнете с програмата за хранене. От вчера се ровя из форума, но всичко, което намирам или не одобрявам като храна (понеже малко храни харесвам) или просто за мен няма смисъл. Знам, че искам много, но съм под мотото “няма невъзможни неща “

Здрасти!
Ще се наложи да направиш компромис с храната. Вярно е - храненето трябва да носи задължително и удоволствие, освен определен набор хранителни вещества. Струва ми се, обаче, че при така поставени ограничения много трудно може да ти се съдейства. Любопитен съм за кои храни прецени, че нямат смисъл за теб. Опитай се да сглобиш хранителен режим, който смяташ, че ще можеш да спазваш, след което ще коментираме.

И още нещо - Google знае много неща. Предполагам, че Даниел Г. ще ти обясни, но тази информация спокойно можеш да намериш и сам за няколко минути.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.12.09 18:46.

30.12.09
19:07

Ами единственото нещо , което не мога да ям  е сиренето и изварата.Знам , че са сред най-важните , но просто не ги ям.Откъм плодове , видове месо , яйца , риба и други нямам претенции . Примерна програма , която мога да спазвам:
1- 10:00 - 100гр пилешко месо и 50гр обезмаслено кисело мляко
2 -13:00 - 150гр варени картофи
3 -16:00 - 100гр пилешко месо и домат
4 -19:00 - 20гр фъстъци + 2 ябълки
5 -22:00 - 2 варени яйца и 30гр ръжен хляб  :)

31.12.09
00:39

казано от Жан Куртев на 30.12.09, 19:07:

Ами единственото нещо , което не мога да ям  е сиренето и изварата.

От къде “знаеш”? :) Може да минеш и без тях. Нищо не губиш.

31.12.09
09:52

От къде “знаеш”? smile Може да минеш и без тях. Нищо не губиш.

Направо ми повдигна настроението.А за тази прорама какво ще кажеш.Тя е само за 1 ден но според нея ще се ръководя и за другите дни

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1