Бягането

30.12.09
15:14

Здравейте Колеги.Искам да попитам,когато бягам дали ми се оформя корема (говоря за плочки) И дали нешто др се оформя(пр.крака ..)? :-P Благодаря предварително ;-P

30.12.09
20:22

Ако имаш развита коремна мускулатура и съответен хранителен режим бягането ще спомогне за изчистването. Ако ли нямаш мазнини в областта на корема, но нямаш и плочки, то не очаквай чудеса.  Но от темата ти не става ясно какви са ти целите, как точно бягаш, тренираш ли с тежести. Прочети повече в сайта и форума за да си изясниш основни принципи...

П.С Жените винаги привличат мъжкото внимание, чак дотолкова че пускаш темата в раздела за жени  ;-)

Мнението беше редактирано от DooM_MasteR на 30.12.09 20:24.

30.12.09
23:47

Краката ще се оформят, дори ако правиш спринтове може и мускулна маса да качиш. Корема също ще се оформи от гледна точка на това, че при подходящ хранителен режим ще изчистиш мазнините, в известна степен ще оформиш и коремните мускули, тъй като в процеса на бягане се ангажират сигурно почти всички мускули на тялото.

30.01.10
09:42

С бягането може да подържаш всичките си мускулни групино неможеш да ги оформиш :) Бягането ще ти помогне да свалиш излишните кг.

01.02.10
13:15

аз смятам, че със интервална тренировка можеш да оформиш страхотно мускулите на краката и дори и на корема. Стига да имаш отрицателен енергиен баланс и пресата може да ти се покаже.
Ето и моят опит - http://nik.pevik.com/Днес-Тичах-на-12-Градуса/ с бягането

14.02.10
15:00

казано от asenovec95 на 30.01.10, 09:42:

С бягането може да подържаш всичките си мускулни групино неможеш да ги оформиш :) Бягането ще ти помогне да свалиш излишните кг.

.. ;)
... а при спринтовете оформяш мускули на крака..

19.02.10
07:50

При всички положения с бягането ще оформиш бедрата,прасците и ханша.Дори има шанса да порастнат мускулите по тези места.Както и с умерени кросове бягането е най доброто за чистене от задник,крака и корем.

21.04.10
16:27

Да не отварям нова тема..Някой може ли да ми обясни как точно да дишам (през носа/през устата) при равномерно тичане 25-35 минути . И не ме разбирайте погрешно. Аз съм 100 кг човек и съм 1.88 висок, имам проблем и с коленете някой път тичам и 10 минутки. Това искам да кажа . Само малко да ме светнете :)

09.09.10
08:55

Случайно видях, че темата е останала без отговор на последния въпрос. Чел съм едно известно количество материали за дишането... като цяло само се регулира, като стане по-сериозно натоварването започваме да дишаме през устата, защото е по-бързо. Тичай и не му мисли.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1