30.12.09
18:54
Ето ви и малко инфо към сайта...
registrant-firstname: Armando
registrant-lastname: Lopez
registrant-organization: Orbit Nutrition
registrant-street1: 12348 Sandy Creek Dr
registrant-pcode: 92503
registrant-state: CA
registrant-city: Riverside
registrant-ccode: US
registrant-phone: +1.6262468081
registrant-email: Email Masking Image@hotmail.com
това е инфото което е дадено като се е регистрирал сайта... на кое име е регистриран, адрес, организация, майл и разбира се телефон : )
Въпросните Watson Industries, от информацията в сайта, реално се явяват еквивалент на така известните във форума ПИККО - доставят суровини на едро.
in the packaging area including hardshell encapsulation, blister packaginng, powder filling, bottle filling, soft gels, tablet pressing, liquid fills and assembly
Това до някъде би трябвало да значи, че може би и произвеждат това-онова, но по-скоро основно пакетират.
Доста е мътна картината и са прави тези, които искат поне някаква информация, но пък много преекспонирахте нещата.
Така излезе, че никой да не беше чувал за тази добавка, вече всички потребители на форума сигурно сънуват името.
От друга страна - факт е, че повечето български онлайн магазини продават Slin Sane.
Нищо не пречи някой техен представител да каже дали на тях им представен някакъв документ.
Но и не забравяйте, че това е само форум, а не официална институция и изявления от рода “длъжен”, “трябва” са малко пресилени.
30.12.09
19:14
казано от Михран Михранян на 30.12.09, 18:54:
Ето ви и малко инфо към сайта...
registrant-firstname: Armando
registrant-lastname: Lopez
registrant-organization: Orbit Nutrition
registrant-street1: 12348 Sandy Creek Dr
registrant-pcode: 92503
registrant-state: CA
registrant-city: Riverside
registrant-ccode: US
registrant-phone: +1.6262468081
registrant-email: Email Masking Image@hotmail.comтова е инфото което е дадено като се е регистрирал сайта... на кое име е регистриран, адрес, организация, майл и разбира се телефон : )
както каза и shockkk въпросният латинос държи и сайт за продажба на хапчета за изкуствено увеличаване размера на пениса, правете си сметката. Иначе вече ми е ясно как г-н мартинов се е натъкнал на въпросната персона - явно след търсене по специфични критерии и случайно попадане на другия продукт на така представителния г-н лопез. всеки според нуждите си.
Мнението беше редактирано от smacker на 30.12.09 19:16.
30.12.09
19:36
smacker не бъди толкова лош сега искара го ,че му липсва най-важния мускул :}
30.12.09
19:42
казано от DOBRUJANECA на 30.12.09, 19:36:
smacker не бъди толкова лош сега искара го ,че му липсва най-важния мускул :}
нищо, слин сейн 100% и това оправя. или поне г-н мартинов така се надява щом толкова френетично го консумира, стискаме му палци :D
казано от alabalaa на 30.12.09, 19:42:
Според вас СИЛАБГ дали не са искали сертификат/документ???
не, за какво им е? най-много на омазаното с маркер ксерокс копие да са хвърлили един загрижен поглед и до там. Виж няколко мнения по-горе как техен представител услужливо ни дава линк към сайта на г-н лопез за повече информация. Най-вероятно г-н мартинов е постъпил по същия начин и с тях..
Мнението беше редактирано от smacker на 30.12.09 19:46.
30.12.09
19:51
В тази тема май само си чешете езиците.Dobrujaneca ти се върни в часовете по биология и се опитай да разбереш дали половият ти орган е мускул.
30.12.09
19:52
smacker , моля те бе човек научи му името на Сашо. МАРИНОВ МАРИНОВ, не марТинов МАРтИНОВ както го пишеш Ти!Направо смешно ми става как може толкова остро да критикуваш някой, а даже не му знаеш името.Това е все едно не знаеш кой нападаш/критикуваш.
Пък Вие ако искате пробвайте формата за контакти или форума на сайта на Genomyx>.. просто друга идея не ми идва.Вече Сашо дали и какви документи ще Ви представя незнам.То си е негова работа.Пък и не съм Аз органа който да му ги иска.Всеки потребител има правото да иска да знае произхода на продукта който ползва.Това няма да го отричам, но мисля, че в тази ситуация със Слина като чели конспирацията и филма станаха много големи.. :)
Айде вървете се приготвяйте за новата година стига стояхте пред компютрите..- това се отнася и за мен.. :D :)
Да ме извините, че малко се отклоних от темата, но не мисля, че е фатално след като голям % от коментарите също са отклонение.. ;) Като например какво търси Сашо в интернет, колко му е голям и така нататъка .. :D хахаха
30.12.09
20:03
казано от incessantforce на 30.12.09, 19:52:
smacker , моля те бе човек научи му името на Сашо. МАРИНОВ МАРИНОВ, не марТинов МАРтИНОВ както го пишеш Ти!Направо смешно ми става как може толкова остро да критикуваш някой, а даже не му знаеш името.Това е все едно не знаеш кой нападаш/критикуваш.
:lol:
Понякога си мисля,дали с Владимир92 не се шегувате,като си мислите,че conry наистина не му знае името.
казано от Сами на 30.12.09, 20:03:
Понякога си мисля,дали с Владимир92 не се шегувате,като си мислите,че conry наистина не му знае името.
И на мене ми е чудно, как може да са толкова наивни двамцата. Разбира се че му знае името!
30.12.09
20:13
пробвайте формата за контакти или форума на сайта на Genomyx
ей сега веднага. после ще отида да си прибера и 10-те милиона $ дето пишеше в един мейл че съм спечелил, а след това и от някой умрял човечец писмо ще дочакам.
У форумО на сайта на Геномикс май само г-н мартинов и г-н лопез си лафят.. Вече се чудя дали не са едно и също лице, само не знам г-н мартинов ли се представя за г-н лопез или обратното.. май по-вероятно е да е обратното.. хм...
30.12.09
20:46
Ее незнам.. на мен просто ми се струва неуважително така да му бъркате името дори и нарочно да е...
Относно заглавието на темата- критика, мнения, въпроси нека пак да се изкажа.
Критика относно самият продукт- Пробвал съм старата версия на БПС и нямам критика!
Мнения- Много добър продукт.Пъмпа се усеща особенно в ръцете!
Въпроси- Нямам.
За всичко, което не съм засегнал или нямам мнение или просто не ме интересува чак до такава степен.
Все пак хора стига сте прекалявали.Вие вместо да сте точно по темата го обърнахте на пълен спам!Искате документи от РИОКОЗ, Сашо пък не иска да Ви ги покаже примерно!Еми оплачете се на който искате, но защо да тормозим членовете на този форум с излишен спам!
@incessantforce - ти написа 3 поста и нямаше един свързан с темата. :)
А защо това да е спам, това е нещо, което трябва да се прави за всеки нов продукт, за който имаме съмнения. Форума е за да коментираме изкажем положително или отрицателно мнение за даден продукт, така че спри с неадекватните си постове. А относно това г-н МарТинов, то е от ясно по-ясно, че нарочно го пише това. :)
30.12.09
21:05
казано от Radi_boy_ на 30.12.09, 20:58:
А защо това да е спам, това е нещо, което трябва да се прави за всеки нов продукт, за който имаме съмнения. Форума е за да коментираме изкажем положително или отрицателно мнение за даден продукт, така че спри с неадекватните си постове. А относно това г-н МарТинов, то е от ясно по-ясно, че нарочно го пише това. :)
Аз затова казах да спрем да спамим.Реално погледнато не са ми всичките коментари в тази тема Спам.Както виждаш по-горе коментирам мнения/впечатления от продукта.
Имам напредвид, не че е грешно едва ли не и престъпно да искате от Сашо еди си какво еди си що.То всеки е в правото си да посика нещо, а дали от отсрещната страна ще му го предоставят е съвсем друг въпрос.Мисълта ми е, че забележи просто какво става в тази тема.Вместо всеки да се изразява ясно и с доводи просто голям % от темата стана чист спам..просто се зачети да видиш, че не всички коментари са си на мястото. :)
Включително и на повечето които хвалят слин сейн .. никой не отговаря на въпросите и на критиките , кой е господин Лопез?? защо продукта няма име никаде само в този форум а се рекламира като Американски , защо никой не застава или дава информация за фирмата , създателите ... ? само се казва какъв е пъмпа.. Аз между другото нямам лоши чувства .. Още когато нямаше съмнения върху продукта като влезнах в сайта на BPS и пуснах в търсачката много ми стана чудно ... След като чух че ще става Геномикс .. Мислех че всичко ще си дойде на мястото .. нали и Маринов спомена за 20?! изследвания върху продукта .. ама уви
П.С. Може би такава е практиката на много от фирмите ? Ако може да се изкажат някои вносители да видим те какво мислят
Мнението беше редактирано от ShoCkk на 30.12.09 21:29.
казано от incessantforce на 30.12.09, 21:05:
казано от Radi_boy_ на 30.12.09, 20:58:
А защо това да е спам, това е нещо, което трябва да се прави за всеки нов продукт, за който имаме съмнения. Форума е за да коментираме изкажем положително или отрицателно мнение за даден продукт, така че спри с неадекватните си постове. А относно това г-н МарТинов, то е от ясно по-ясно, че нарочно го пише това. :)Аз затова казах да спрем да спамим.Реално погледнато не са ми всичките коментари в тази тема Спам.Както виждаш по-горе коментирам мнения/впечатления от продукта.
Имам напредвид, не че е грешно едва ли не и престъпно да искате от Сашо еди си какво еди си що.То всеки е в правото си да посика нещо, а дали от отсрещната страна ще му го предоставят е съвсем друг въпрос.Мисълта ми е, че забележи просто какво става в тази тема.Вместо всеки да се изразява ясно и с доводи просто голям % от темата стана чист спам..просто се зачети да видиш, че не всички коментари са си на мястото. :)
Коментираш.......ама стария Слин :) Сигурно още не си разбрал, че става въпрос за Genomyx и новия :D
А всички очакваме доводите от Сашо, така че не виждам какви доводи искаш от нас. Ние зададохме конкретни въпроси, сега уж вносителя трябва да отговори като такъв.
Мнението беше редактирано от Radi_boy_ на 30.12.09 21:39.
30.12.09
22:15
Всеки е прав за себе си.Имах напредвид, че една голяма част от коментарите не е свързана с основната цел на темата. :)
казано от Radi_boy_ на 30.12.09, 21:36:
Коментираш.......ама стария Слин :) Сигурно още не си разбрал, че става въпрос за Genomyx и новия :D
Стар, нов...никакво значение. И преди и сега се е въртяла далавера. Иначе BPS щяха да си го имат уж оригиналния сайт.
BPS = Genomyx = строго секретна лаборатория а.к.а гараж :D
Нищо лично към Сашо, просто тази анти слин мания е зарибяваща явно. :д
Въпреки че вчера си взех слин... за което не съжалявам. Всъщност се радвам, че ще го пробвам най-сетне това чудо. ;)
30.12.09
22:54
Напомпване е ясно - не може да си на 100-120 гр. въглехидрат 1-2 часа преди тренировка и разбираш ли да нямаш сила и напомпване по време на тренировка. Що не го пробвате без въглехидрати да ви видя напомпването?
Вече казах документи от РИОКОЗ и ДВСК - това е начина да ме убеди някой, че продукта поне е носен някъде за изслезване и то не за това дали работи, а в тези две институции проверяват дали има наличие на опасни вещества. Обясних ви много ясно - без документ от РИОКОЗ няма как да се продава продукта тук. В понеделник като ми остане време ще кажа със сигурност как седят нещата в законовата им форма.
казано от head_hunter на 30.12.09, 22:54:
Обясних ви много ясно - без документ от РИОКОЗ няма как да се продава продукта тук.
Продава се. Следователно ...... ?
Няма как да се продава в законовата форма .. иначе продават се стероиди ??? следователно са регистрирани в РИОКОЗ ли ??? плюс това дали е даден за изследване за опасни субстанций и регистрирването в РИОКОЗ едно и също ли са?
30.12.09
23:28
казано от Владимир92 на 30.12.09, 22:56:
казано от head_hunter на 30.12.09, 22:54:
Обясних ви много ясно - без документ от РИОКОЗ няма как да се продава продукта тук.
Продава се. Следователно ...... ?
Има два варианта:
1. Да не е носен в РИОКОЗ.
2. Да е носен в РИОКОЗ.
При №2 или в случай, че продукта отговаря на допустимите за България норми защо има т.нар. “мълчалив отказ” /това е понятие в правото/ за публичното му опевестяване? Данните с които може да се злоупотреби според закона за личните данни спокойно могат да бъдат заличени след сканирането му.
Има вариант да се види за какво става въпрос, но е разправия, а в мойте очи не си заслужава да се захващам с подобно нещо.
Задължение на вносителя е да докаже, че продукта е в съответствие с нормите изискуеми от закона.
В понеделник ще проуча как седи въпроса от законова гледна точка и какви са правата на всеки един като потребител и ще пусна съответната информация тук. Не искам празниците ми да минат в ровене из закони, преходни и заключителни разпоредби, практика на съда и правилници.
Едно резюме на това какво имаме до тук - латинос продаващ хапчета за увеличаване на чепа, фирма с два продукта, представяне на някакъв факс от страна на производителя в който не става ясно нищо относно поставените въпроси към продукта с липса на подпис и печат, което го прави негоден като документ, един куп потребители защитаващи продукт с убедителното “аре бе на мене нищо ми нема”, подаръци, продукт който работи само при прием на 100-120 гр. въглехидрати - иначе греда и т.н.т.
Абе хора кво Ви става? Ако сте шарани значи сте хванати с бастун /или удължен бастун/.
@ShoCkk в РИОКОЗ могат да изследват дали продукта не съдържа опасни субстанции, а не дали работи. Предполагам нямат нужната апаратура и да установят дали съдържа точно тези две билки или да кажем прясно окосено сено. Абривиатурата РИОКОЗ се разчита като Регионална Инспекция Опазване и Контрол на Общественото Здраве и предназначението й е да следи за опасни продукти.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 30.12.09 23:39.
@incessantforce - критика, мнения и въпроси. Май никъде не пише спам-коментатори? :D Всичко в темата го има, само човека, който трябва се покри.
@LttS - аз не бих си го купил. Преди време се замислих да го пробвам, след може би най-голямата реклама във форума, но вече не искам да чуя за нито за рекламното лице, нито за вносителя, нито за производителя, които явно са един човек. :D
Сашо дал 4 хил лв за добавки и сега излезе, че всичко дължи на Слина. Да не споменавам, че при свалянето на кг е много по-очарован от Слин, отколкото Mitotropin на Гаспари. На къде ли отиват тия велики фирми........май грингото за няколко месеца ще превземе пазара на добавки. :D
ПП А като съдя как действа Слина на Сашо, сигурно хората използвали другите хапчета, вече са с чепове по 40 санта. :D
Мнението беше редактирано от Radi_boy_ на 30.12.09 23:41.
30.12.09
23:42
казано от Radi_boy_ на 30.12.09, 23:28:
ПП А като съдя как действа Слина на Сашо, сигурно хората използвали другите хапчета, вече са с чепове по 40 санта. :D
Ей палавници такива - а сега си признайте, че всъщност търсите “грингото” заради другите хапчета. :lol: :lol: :lol:
Шегичка - просто не се сдържах.
Че той и от другите хапчета като даде на 3-4 човека от форума и смятай... :lol:
head_hunter изложи фактите каквито са, абсолютно точно и коректно.
@head_hunter и трезво разсъждаващите: в началото, в темата на вносителя (която е заключена) аз попитах за анализен сертификат и ми бе отговорено, че не ми се полага да видя такъв. Преди няколко дни се появи онази мазаница, която не е никакъв документ (и след малко ще ви обясня на всички заблудени хора защо не е такъв). Та върху онзи факс е “анализиран” слин сейн, ама на Геномикс. Хайде задайте си въпроса дали е минавал през РИОКОЗ старата версия на Слина, тази на БПС (ако тя имаше редовен анализен сертификат, щеше да ни го покаже него).
А сега за всички онези, които фанатично вярват, че онова, което представи г-н Маринов е документ. ТОВА НЕ Е ДОКУМЕНТ, ЗАЩОТО:
Понятието за документ: конкретно изрично писмено изявление на ФЛ, което закрепва трайно информация за конкретни факти с правно значение.
Основни особености:
—>изявление, т.е. има мисловно съдържание. Документът е материален израз на определени психични процеси, които действително са протекли в съзнанието на автора.
—>писмена форма, която има три значения – закрепва волята на автора, способ за довеждането му до знанието на трети лица и способ за трайно фиксиране на съдържанието
—>конкретно изявление, което закрепва мисловното съдържание или волята, предадени пряко и лично от автора. Това изискване е налице е когато авторът диктува документа и после го подписва.
—>изрично. Мисловното съдържание трябва ясно и точно да изразява волята на автора, който е обозначен и това обозначаване е част от волеизявлението. Той винаги е известен, за да има документ.
—>изявление на ФЛ, който белег също е почти безспорен, защото само човек може да формира и изрази писмено воля. Останалите правни субекти са фикции, които може да имат обособено имущество, но не могат да формират самостоятелно воля.
—>изявление, което касае конкретен, а не абстрактно определен правен факт.
—>трайно фиксиране, заради писмената форма, което позволява възприемането на съдържанието от неограничен брой лица.
—>съдържание, което изразява съществуването или липсата на определени факти от действителността. Самото изявление също е факт от действителността, поради което не може да има документ без съдържание (най-малкото това е неговото изявление).
—>изявление с правно значение. Закрепва се трайно юридически факт или информация за такъв факт, с чието наличие законите свързват пораждането изменението и прекратяването на определени ПО.
Документът трябва да съдържа всички тези белези кумулативно (разбирайте едновременно!), защото липсата на който и да е от тях превръща написаното в нещо друго (нещо, което НЕ е документ). Тяхната съвкупност задава документната форма на изялвението.
Е, документ ли е? Може ли да се има вяра на нещо подобно? Ако сте прочели внимателно характеристиките на документа, ще си отговорите на въпроса дали РИОКОЗ може да приеме този факс за легален, законосъобразен документ и да разреши продажбата на стоката на нашия пазар.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 31.12.09 08:59.
казано от head_hunter на 30.12.09, 23:42:
казано от Radi_boy_ на 30.12.09, 23:28:
Ей палавници такива - а сега си признайте, че всъщност търсите “грингото” заради другите хапчета. :lol: :lol: :lol:
Шегичка - просто не се сдържах.
Муахахаха :cheese:
От всички хвалби около Слин-Сейн, само не можах да разбера аз и съквартиранта ми ли сме единствените non-responder-и, т.е. грам не усетих нищо различно от обикновеното? Някой друг?
Хубаво ще е ако някой от големите вносители поясни как точно се процедира в случая. Носи се всеки продукт в РИОКОЗ за изследване и регистрация, или се носят анализните сертификати от чуждия производител в РИОКОЗ за проверка и регистрация.
Не искам по никакъв случай да вземам страна в този спор, а просто да споделя малко информация относно процедурите, защото се дразня когато се пуска грешна информация.
Ще ти споделя начина по който сме регистрирали продуктите си:
Подава се уведомление в РИОКОЗ в което се съобщава, че предстои пускане на пазара на нова хранителна добавка Х от фирмата У. Прилагат се 2 копия от уведомлението, образец от примерния етикет на БГ, копие от сертификата за анализ на продукта (ние специално винаги прилагаме оригиналите на всички документи защото поради ГМП сертификата на NOW Foods те са задължени със всяка пратка да ни пращат оригинал от сертификата за всеки продукт от пратката), прилагаме и копие от оригиналните етикети, но това не е задължително.
Прилагам ви и един образец на сертификат за да видите как изглежда:
http://nowfoods.bg/coa/coa3180.JPG
Мнението беше редактирано от kao на 31.12.09 09:51.
На мен ми е интересно, защо след като сте толкова надъхани не си купите една бутилчица от новия Слин-Сейн и не я закарате в съответните органи за проверка? Толкова ли ви е малко акъла, че спамите във форума и очаквате някой да ви обърне внимание?
казано от Витан на 31.12.09, 09:38:
От всички хвалби около Слин-Сейн, само не можах да разбера аз и съквартиранта ми ли сме единствените non-responder-и, т.е. грам не усетих нищо различно от обикновеното? Някой друг?
аз
казано от Даниел Г. на 31.12.09, 09:57:
На мен ми е интересно, защо след като сте толкова надъхани не си купите една бутилчица от новия Слин-Сейн и не я закарате в съответните органи за проверка? Толкова ли ви е малко акъла, че спамите във форума и очаквате някой да ви обърне внимание?
x2 и да се спре завинаги със спама
31.12.09
10:19
Защо трябва някой да събира пари и да носи за изследване нещо,като тази работа би трябвало да я свърши вносителя на дадения продукт,за да може,когато някой му поиска това изследване,той да може да го покаже?
Еми както виждате вносителя няма да ви предостави такъв документ, какво плампате повече не мога да разбера? За всичко си има органи и въпроса може да бъде отнесен към тях, а не цял форум да се върти около проблема с една добавка ! Писна ми да гледам във всеки раздел тема за Слин-Сейн и как бил анабол, как нямало документи и тем подобни глупости !!!
31.12.09
10:59
казано от Даниел Г. на 31.12.09, 10:51:
Еми както виждате вносителя няма да ви предостави такъв документ, какво плампате повече не мога да разбера? За всичко си има органи и въпроса може да бъде отнесен към тях, а не цял форум да се върти около проблема с една добавка ! Писна ми да гледам във всеки раздел тема за Слин-Сейн и как бил анабол, как нямало документи и тем подобни глупости !!!
А защо да не пусна един сигнал до РИОКОЗ и Комисия за защита на потребителя с копие до Министерство на здравеопазването и Районна прокуратура? Нищо няма да плащам, нищо няма да нося и ако има виновни ще си го отнесат. Както казах и по-горе тук не всички са идиоти. Опитвам се да се разбереме цивилизовано, но ако не стане и това е начин.
Стоянчо точно от това твое запитване бях провокиран да си задам определени въпроси свързани с продукта, но факт - отговор на въпросите ми няма. Според мен няма и да има от вносителя.
Као точно и ясно обясни процедурата - аз му Благодаря защото ми спести известно ровене по нормативните актове, за преставените сертификати и за споделения опит. Хайде сега да си вземат поука от поста му останалите вносители за това как се работи с обикновенния потребител.
Весело посрещане на нова година.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 31.12.09 11:02.
казано от Даниел Г. на 31.12.09, 09:57:
Защото не сме длъжни, например. Даден вносител/производител/риселър който предлага продуктите си за продажба е длъжен да покаже сертификат и документ, и да ни докаже, че продукта му е безвреден. Ама то 50 човека пият Слин-Сейн от 4 месеца и били в цветущо здраве. Хаха, що за смешен пример? Очудих се даже как уж големи хора написаха тези пълни глупости. И родителите ми пушат от 20 години ама са в цветущо здраве. Сигурно това означава, че цигарите не са вредни.
Както head_hunter каза, пуска се сигнал и всичко си отива на мястото! Когато вносителя отказва да покаже документ си има начин по който се процедира, не да се плямпа насляпо във форума...
казано от Сами на 31.12.09, 10:19:
Защо трябва някой да събира пари и да носи за изследване нещо,като тази работа би трябвало да я свърши вносителя на дадения продукт,за да може,когато някой му поиска това изследване,той да може да го покаже?
х2