30.12.09
21:08
Тренирам от доста време и скоро не съм качвал в ръцете . Затова смятам да внеса малко разнообразие и искам да ми дадете пример за комбиниране на упражненията . По възможност всичко да е със свободни тежести и скрипец.
Френско + Прав с щанга – 3 х 15
Дъмбел, зад врат + Скотово – 3 х 15
Скрипец, крив лост + Чуково – 3 х 15
Скрипец, въже + Прав на макара – 3 х 15
лично изпробвано е няма грешка ;)
05.01.10
15:21
3X15??Не са ли доста повторенията.Аз поне знам,че трябва да се правят максимум 7 повторения.Ако някой има обосновка,нека я каже.Не казвам,че съм прав,но поне аз така знам...
05.01.10
15:29
И за мен това ще дойде ужасно много,макар че така както е написана не мога да схвана колко се отделя за трицепса и колко за бицепса...
От 12 до 15 повторения не са ли за оформяне..?
А от 6 до 8 за маса и сила..?
Я кажи малко повече за програмата,може да я попроменим малко. :)
Повторенията всеки си ги преценява...и не, от 12 до 15 повторения не са за оформяне.
05.01.10
16:48
А ти колко повторения правиш?
05.01.10
17:31
От храната зависи дали ще качваш или сваляш.
От високоинтензивната тренировка се качва хормона на разтежа.
08.01.10
10:47
Натискане на скрипец с тесен подхват хват 3х10 Ръцете прибрани до тялото, лактите не се движат!
При този вариант китките като при чукчетата за бицепс ли или просто с дланта на горе ?
08.01.10
17:26
Не е като чукчетата. Кокълчетата на пръстите сочат на долу към пода, а дланите нагоре!
Добре ясно ;) , но то Натискане на скрипец дали с надхват или с подхват разликата не е от небето до земята и май по-добре да е само 1то за не се претоварва с повтарящи се упражнения ( с цел качване на ММ )
25.06.10
15:26
И за мен това ще дойде ужасно много,макар че така както е написана не мога да схвана колко се отделя за трицепса и колко за бицепса...
А от 6 до 8 за маса и сила..?Я кажи малко повече за програмата,може да я попроменим малко. :)
Абе дребен, ко се праи’ш на утрепан. Колко пъти до сега си прочел, че НЯМА повторения за релеф и за маса?!
Айде стига си се лигавил, ‘сичко идва от храната.
25.06.10
15:47
А от 6 до 8 за маса и сила..?Я кажи малко повече за програмата,може да я попроменим малко. :)
Абе дребен, ко се праи’ш на утрепан. Колко пъти до сега си прочел, че НЯМА повторения за релеф и за маса?!
Айде стига си се лигавил, ‘сичко идва от храната.
Айде тогава кажи защо като се чисти се правят по повече повторения а не се правят само 6-8 примерно ?? помисли,попрочети малко..
25.06.10
15:51
Айде стига си се лигавил, ‘сичко идва от храната.Айде тогава кажи защо като се чисти се правят по повече повторения а не се правят само 6-8 примерно ?? помисли,попрочети малко..
Айде яж по 400-500 въглехидрати на ден, пък чисти.
25.06.10
15:56
Айде стига си се лигавил, ‘сичко идва от храната.Айде тогава кажи защо като се чисти се правят по повече повторения а не се правят само 6-8 примерно ?? помисли,попрочети малко..
Айде яж по 400-500 въглехидрати на ден, пък чисти.
Никаде аз не сам споменал храната ;) че е изключително важна да, но не си прав за повторенията
25.06.10
15:57
Храната е в основата на ‘сичко. Петко К да не би да чисти с по 20 повторения?
Чисти с по 3 повторения и т’ва е. :D
25.06.10
16:01
Храната е в основата на ‘сичко. Петко К да не би да чисти с по 20 повторения?
Чисти с по 3 повторения и т’ва е. :D
Няма нужда от коментар ;)