31.12.09
11:02
Здравейте, напоследък натрупах доста мазнинки (140кг при ръст 192см) и започнах да посещавам зала отново.
Проблемът ми е следния, приемам Л-карнитин 30 минути преди тренировка 2 таблетки по 500мг също и и Линдакса предписана от личния лекар, намалил съм калориите на около 1600-2000 на ден и в продължение на месец теглото ми варира между 138-142кг.
Наскоро забелязах че след 30 минути на велоергометър с програма за сваляне на тегло и интензивност 130-155 (пулс на сърцето),
ако преди да започна да въртя педалите съм 139.7 кг след 30 минути на колелото тежа 141.9кг, кантара в залата е електронен през това време пия около 300мл вода, как е възможно да кача 2кг за 30 минути и то на велоергометър ?
Благодаря за всчки коментари и Весело посрещане на новата година на всички.
31.12.09
12:33
Не се притеснявай,важното е като се качиш на кантара да си бутнал надолу,искам да кажа,че е важно на 3-5 дена като се мериш да си свалил надолу,а не на дадена тренировка.
Приемай повечко вода,препоръчително е. :)
Също така може да увеличиш приема на Л-карнитин,при повече грамове потенето ще бъде по-голямо. :)
Мерси за отговора просто се бях притеснил, не ми се струваше нормално да кача 2кг за 30 мин на велоергометъра, а относно Карнитина ще го повиша двойно но и сега след 30 мин на колелото под мен има локвичка :D.
Иначе около месец откакто започнах активно фитнеса с 3 тренировки седмично, заповчвам с велоергометъра за 30 минути, след което правя тренировка с тежести като тренирам цялото тяло в един ден. Правя по две упражниения за мускулна група 3x20 повторения. Погледнах калкулаторите за калории в интернет, по техни сметки се нуждая от 3000 калории дневно само за сън и да си седя на стола на работа и около 4500 в тренировъчен ден, а аз консумирам около 1600-2000 калории дневно. Докторката ми изписа и тая химия
http://www.framar.bg/линдакса-капс.-15-мг.-30-pid30013126.html. От цялата работа ме хвана запек и съм още по гладен от преди :( .
Вече си мисля че качвам мускули и затова като цяло общото ми тегло не спада (бицепса ми се увеличи от 44 на 47см за около месец)
въпреки диетата и тренировките с много повторения и малка тежест.
Ще се пожелая от Дядо Мраз за новата година фигура на френски Манекен :D.
Мнението беше редактирано от Ivailo_S на 31.12.09 13:12.
31.12.09
13:19
Аз на калкулаторите вяра им нямам,за да сваляш ти трябва да изразходваш повече от това,което приемаш,но ти сигурно това си го знаеш.
Не мога да коментирам лекарствения продукт,би трябвало да ти намали апетита и да ти помогне да отслабваш...
За програмата може да провериш в раздел “Фитнес програми” на сайта. :)
31.12.09
14:02
приятел отвратително мноооо малко калории приема6 за тегло 142 кг
те са за 4овек с два пъти по малко тегло
по мое мнение си оправи менюто качествено после коли4ествено
31.12.09
17:11
Относно мнението на Миро няма да е лошо да споделиш хранителния си режим- кога и какво?
Л-Карнитина наистина може и на 2 грама да го вдигнеш без проблеми.
Няма да е зле периодично например на 30-45-60 дни да си правиш снимки, защото така по-лесно ще видиш разликата.Все пак килограмите не са най-важният критерий за това дали успешно си изпълнил мисията.Важното като се видиш в огледалото и одариш чертата да си доволен от постигнатото за съответният период. ;)
ПС- Весело изкарване на новата година! ;)
Мнението беше редактирано от incessantforce на 31.12.09 17:13.