01.01.10
10:57
Здравейте на всички и за много години!
Купих си ULT MUSCLE JUICE (10 lbs/4.5kg) ... и сега следва въпроса как да го пия? В магазина, от който го взех, момчето ми каза по една лъжичка в 150-200мл. прясно мляко, 30-40 мин. преди тренировка и по 2 лъжички в същите милилитри след тренировка. На мен обаче ми звучи, някак странно... и ми се вижда малко? Тренирам 3 дни в седмицата, понеделник, сряда, петък... как ще ми препоръчате да го пия, в какво количество, преди и след тренировка?
Благодаря...
01.01.10
11:03
Продуктът се употребява всеки ден!!! Вътре има мерителна чашка. След тренировка взимаш 2 мерителни чашки, разтворени в 300-350 мл вода. ОЩе 2 мерителни чашки взимаш по някое време през деня между хранения. В почивните дни взимаш отново 2 пъти по 2 мерителни чашки между хранения. Голямата кутия от 10.75lbs трябва да ти свърши за 19 дни.
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 01.01.10 11:04.
казано от Сила БГ на 01.01.10, 11:03:
Продуктът се употребява всеки ден!!! Вътре има мерителна чашка. След тренировка взимаш 2 мерителни чашки, разтворени в 300-350 мл вода. ОЩе 2 мерителни чашки взимаш по някое време през деня между хранения. В почивните дни взимаш отново 2 пъти по 2 мерителни чашки между хранения. Голямата кутия от 10.75lbs трябва да ти свърши за 19 дни.
СИЛА БГ, благодаря за мнението. Не искам, да успорвам опита ти, но си мисля, че с питане до Цариград се стига... и така, защо по 2 чашки след тренировка и по 2 по някое време през деня ? Няма ли да е по добре, ако пия по 2 преди тренировка и 2 след?
01.01.10
13:35
Ще ти се натрупа голямо количество калории за кратък интервал от време,които организмът няма да успее да разгради и вероятността от омазняване се увеличава.
Сдобих с една кутия от въпросното чудо та да попитам и аз нещо - калориите може и да ми дойдат повече в началото (78кг съм) и си мисля че може и да не усвоя всичкия протеин който гледам че е около 50 гр в доза за деня.Ще има ли ефект да пробвам с 2-3 лъжички в началото или да не експериментирам ?
02.01.10
05:32
По-добре пробвай 4 пъти по 1 лъжичка.