01.01.10
17:59
Някой от форума пробвал ли е този intraworkout продукт Intrabolic ?
В bb.com са луднали по него и се скъсват да го хвалят, като го сравняват като по-добър от Purpleintrain и Xtend.
Темата беше редактирана от Aleksandar Marinov на 01.01.10 18:01.
01.01.10
18:10
Aми Саше за фирмата като цяло съм чел само хубави неща.Те май са ориентирани към такива пре/интра/пост продукти. :)
Мнението беше редактирано от incessantforce на 01.01.10 18:10.
казано от Aleksandar Marinov на 01.01.10, 17:59:
Някой от форума пробвал ли е този intraworkout продукт Intrabolic ?
В bb.com са луднали по него и се скъсват да го хвалят, като го сравняват като по-добър от Purpleintrain и Xtend.
Наистина се скъсват да го хвалят Intrabolic в bb.com , даже го бях цитирал този продукт тук преди известно време.
Друг интересен подобен продукт за които също четох добри отзиви е Core ABC
Мнението беше редактирано от target на 01.01.10 18:42.
На NOW Electro-Pro също е интересен, защото е с казеинов хидролизат, който го водят за малко по-добър от суроватъчния. И май по-тънкана е.
http://www.bodybuilding.com/store/now/electropro.html
На Интраболика това, което ми харесва, освен, че се скъсват да го хвалят, е, че е дадена степента на хидролиза. Толкова високопроцентен не съм срещал - 30%.
Мнението беше редактирано от butthead на 01.01.10 20:18.
01.01.10
21:02
@butthead - Би ли обяснил повече за тази степен на хидролиза и какво означават тези 30% за нас ?
Аз чух че казеиновият хидролизат е доста скъп , те затова Biotest се бавиха с пускането на Анакондата, дори сами си пускаха слуха, че може никога да не излезе новия протокол.Не знам ква е разликата в процентите , тяхния вариант е с ‘‘leucine-rich casein hydrolysate’‘, което ми прояснява в няква степен нещата.Като сравня няколкото топ продукта в момента си правя извода , че интра суплементирането със солидни дози БЦАА с екстра леуцин ,казеинов хидролизат и отличния синергизъм между креатин с бета аланин са няколкото неща които заслужават вниманието ми .Предпочитам да си ги набавя по отделно и да взимам адекватни дози.
Еми каква част от протеина е хидролизирана. Мисля, че това са ди и трипептидите - тези протеинови фракции, които се усвояват свръхбързо. И вкарват аминота в кръвта малко по-бързо (а и по по-различен механизъм) от аминокиселините в свободна форма (BCAA, EAA).
Защото ако пише примерно хидролизиран суроватъчен изолат, а той е на 1% хидролизиран(а ти нали си го приемаш като хидролизат) - все едно си е най-обикновен суроватъчен изолат.
казано от karlo на 01.01.10, 21:36:
тяхния вариант е с ‘‘leucine-rich casein hydrolysate’‘,
Точно това е предимството на казеиновия хидролизат пред суроватъчния - има повече леуцин.
Аз чух че казеиновият хидролизат е доста скъп ,
Нормално, след като хидролизата по принцип е скъп. Но те се взимат в малки дози и са реално необходими според мен само по време на и след тренировка.
което ми прояснява в няква степен нещата.Като сравня няколкото топ продукта в момента си правя извода , че интра суплементирането със солидни дози БЦАА с екстра леуцин ,казеинов хидролизат.
Няма смисъл от толкова много БЦАА и леуцин, то има и в хидролизата. Ти целиш с тях стимулиране на протеиновия синтез, не ти трябва количество.
Мнението беше редактирано от butthead на 01.01.10 21:59.
01.01.10
22:18
Тогава идва въпроса КОЛКО БЦАА и леуцин да се приема по време на тренировка за оптимален протеинов синтез? :)
Няма смисъл от големи количества според мен по време на тренировка. Стандартно 5 г. леуцин или 2 дози БЦАА би трябвало да е ОК да стимулира протеинов синтез. Все пак това е равностойността на леуцина в 50 г. протеин, не е малко.:) Виж ЕАА или хидролизат ако вкарваш сигурно повечко 10-15 г. ще е по-добре. Интрауъркаут добавки не съм ползвал никога и не мога да кажа от опит. И то по принцип е трудно да се усети разлика.
02.01.10
16:25
Лично аз, имам други наблюдения от ефекта на огромни дози БЦАА, нищо друго освен положително не могга да кажа за 20-30 гр BCAA Intraworkout.
Ще го видя този Intrabolic скоро каква работа може да върши :) Направо мисля стака на Atheltic Edge да пробвам.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 02.01.10 16:27.
казано от butthead на 01.01.10, 21:57:
Няма смисъл от толкова много БЦАА и леуцин, то има и в хидролизата. Ти целиш с тях стимулиране на протеиновия синтез, не ти трябва количество.
Извинявай тук не те разбрах.Хидроизолата го взимаш за да стимулираш протеиновия синтез,а не с цел въстановяване ? Освен него друго трябва ли ми?ВСАА допълнително например ?С какво да го комбинирам още?
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 22.01.10 18:58.
22.01.10
18:57
Сашо този продукт не го ли внасяш ти в БГ
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/42212/
А и фирмата като цяло
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 22.01.10 18:59.
22.01.10
19:01
Да, Ванка. Малко след това се внесе марката.
22.01.10
19:05
Е предполагам тези които са получили мостри, ще могат да дадат мнение получено на база практически опит с продукта. А ти би следвало също да имаш подобен опит.
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 22.01.10 19:08.
22.01.10
19:14
казано от tra^la^la на 22.01.10, 19:11:
по-нагоре питах нещо...
Не разбрах. Аз помислих, че питаш @butthead.
Според мен ако приемаш хидролизат с такъв % на хидролиза над 30 - не ти трябва допълнителни БЦАА, нито други аминокиселини. Специално за продукта IntrAbolic, производителят твърди, че нямаш нужда от НИЩО друго по време на тренировка, за оптимално възстановяване и стимулиране на протеиновият синтез.
А за комбинирането - масово го комбинират с IntraXcell.
п.п Ако въпросът ти не е бил зададен към мен - игнорирай отговорът ми тъй като вече съм пристрастен към марката.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 22.01.10 19:19.
питах всички :)
нищо друго освен интраболик ПО ВРЕМЕ на тренировка.а отделно ВСАА през деня ?
22.01.10
19:27
Не виждам проблем да си приемаш отделно през деня БЦАА 5-10 гр преди тренировка и 5-10 гр след ако държиш на БЦАА-то.
Може ли разтоврена доза от интрата да си запази качествата до утре вечерта да речем ?? В хладилника ли да я слагам не знам ...
Малко предистория за какво ми е да я съхранявам ...
Изпих си джака,направих си интрата и запалих колата към фитнеса.Отивам супер надъхан за яка тренировка и кво изненада - затворено,обаче с бележчица ако искате да ви отворят звъннете.Звъня аз, ама ме оставиха да си звъня.Виждам жената на собственика на хотела (фитнеса е към хотела) отвън и ми вика фитнеса е затоворен до утре, макар че са я оставили там да отваря като дойде някой ...... Ей майка му стара откачих,изгорих бензин,една доза джак на вятъра и сега на път да похабя и една доза интраболик.Не стига че им пълня гушите с 30 лв за 15 посещения,като нормалните фитнеси са 30-40 лв но от месец за месец, ами сега дай и от добавките да почна да хвърлям ... ей така се печелят клиенти !
16.05.10
15:58
Според мен си я пийни сега дозата и врътни едно яко кардио покрай блока.