27.02.05
18:09
здр всички.след като бях на ВВД покачих си малко силата и сега се чудя какво да правя-дали да премина за малко на НВД???направих ръка 32см което е малко но се чудя дали да продължавам да трупам или да почна малко за релеф???какво ще кажете??
зависи от личните предпочитания, но и аз споделям мнението че 32 см ръка не са все още база от която да почнеш да чистиш. Явно си ектоморф и знаеш ли какво ще остане от ръката ти като изчистиш?
27.02.05
21:53
Продължавай да се тъпчеш и да блъскаш за маса! :wink:
28.02.05
14:45
добре но почнах да ям нали много въглехидрати и тои от 1 месец вече стабилно.да но няма никъв много голям ефект освен че нещо почнах да дебелея но тая маса не отиде сувсем в ръцете.правя си упражненията в домашни условия защтото нямам време за фитнес.правя лицеви опори набираниа на лост и горе долу тези работи и нямам и 1 см . да съм мръднал от тогава с ръцете.32 беше като почнах и сега пак си е 32см.:(кво да правя????
Първо, ако си надебелял много в корема, значи си прекалил с калориите.
ВВД не означава че можеш да ядеш колкото можеш, а че трябва да ядеш колкото трябва
Второ, с лицеви опори много трудно можеш да очакваш да постигнеш значителна мускулна маса, за целта трябва да работиш с тежести, дори и да е в домашни условия.
Прочети повечко във форума, оправи си тренировката и диетата и добрите резултати неминуемо ще дойдат. :D
28.02.05
20:29
а какъв ще е ефекта ако почна да приемам повече белтъци???това какво ще ми помогне?
28.02.05
20:29
напълно съгласен аз ся бачкам само за маса... :lol:
[quote author=“bol_reflex”]а какъв ще е ефекта ако почна да приемам повече белтъци???това какво ще ми помогне?
Протеините са задължително, но не достататъчно условие. Всеки, който иска до постигне каквито и да е резултати, трябва да държи белтъчния прием в рамките на 2-2,5 гр. на кг. телесна маса, независимо от фазата - маса или релеф. Ефектът от прием НАД това количество в повечето случаи клони към нула. Говоря естествено за натурален бодибилдинг.
28.02.05
21:12
Според мен клони към подагра :wink: