л карнитин + креатин

02.01.10
10:36

Може ли да се пият двете добавки едновременно.
Имам стаж в залата 3 години, до момента не съм пил нищо.
Проблема е че съм натрупал подкожна мазнина + имам проблеми с умората, сякъш не ми стига сила и енергия вече, прочетох че креатина е за това, но дали ще е проблем да се пият и двете?

02.01.10
11:43

понеже и аз съм новак бих попитал същото, но от малкото месеци които следя форума ми стана ясно че, креатина покачва мускулната маса но също така се нуждае от хранене с повечко въглехидрати. А за да чистиш килограми и да пиеш л-карнитин обаче, в храненето ти НЕ трябва да има толкова въглехидрати. Така че, избирай :)
Щом имаш стаж 3 години, значи спокойно можеш да спреш креатина, и да почнеш НВД с л-карнитин + кардио тренировки съчетани с обичайната ти програма. Това ще доведе до изчистване на мазнините.С подобно хранане (нвд) мисля че креатина нема да има никакъф ефект.

Поправете ме ако греша :) (както казах новак съм)

GO

02.01.10
11:55

Възможно е да се смесят двете ако креатина е етил-естер. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1