С ПОМОЩТА НА ПРИРОДАТА

02.01.10
16:43

Здравейте. В последния брой (144) на сп. “Мускули и фитнес” прочетох една много различна статия за билките като адекватен еквивалент на останалите хранителни добавки. Обаче...
Повечето от суплементите,които си харесах се оказа,че не присъстват на родния пазар или поне аз не знам къде да търся. Интерисувам се от:

Картофен екстракт протеиназа инхибитор (Р12) Slendesta

N-олеиолфосфатидил-етоноламин и есктракт от зелен грах - PhosphoLean (патентована комбинация)

Екстракт от зелен чай

Родиола и комбинация от кордицепс

Органичен сок от цвекло

Гуарана

Ще ми бъде от полза информация относно производител,качество и място, от където мога да закупя всички тези билки. Благодаря,предварително!

02.01.10
16:53

Не че нещо, ама не вярвай много на списанията.

От изброените бих се спрял на:
зеления чай EGCG
и
гуарана(кофеин)
Но и тези двете сами по себе си са едно нищо.

КК

02.01.10
16:54

казано от emzo на 02.01.10, 16:53:

Не че нещо, ама не вярвай много на списанията.

От изброените бих се спрял на:
зеления чай EGCG
и
гуарана(кофеин)
Но и тези двете сами по себе си са едно нищо.

x2

02.01.10
19:25

Да,явно не можете да ми помогнете. :)

02.01.10
20:01

Аааа можем - www.bodybuilding.com :lol:

02.01.10
20:01

Какво значи сами по себе си са едно нищо ???.... вие сте прекалено зле момчета да се изказвате така ,единия даже модератор станал ...
С помоща на природата се стига най-далече, всеки май го знае ,без вас ...

Към автора
Пробвай Родиолата , ако ти е трудно да се ориентираш в избора на продукт ще ти помогна
Кордицепс съм пробвал 2 вида ,не съм очарован.
Зеления чай е уникална билка, както и да я приемаш ,ползите са многобройни( ДОРИ САМО НЕГО ДА ИЗПОЛЗВАШ)
Сок от цвекло можеш сам да си направиш ,мене лично ми идва прекалено силно, с моркова ми е добре .
Ако ми кажеш какви са ти целите ,ще ти предложа варианти ( не съм ги чел от книги и списания ,всичко пробвам върху себе си)

02.01.10
20:13

Ей същия хапливко си, времето май не ти помага.
Да не ровя назад в темите, за да показвам с какви познания разполагаш.

Като искаш да кажеш нещо, го казваш културно, не да ми се правиш на велик и да ми казваш, какъв съм или не съм !

02.01.10
20:25

Не съм хапливко изобщо, как може да омаловажаваш потенциала на билките по такъв категоричен начин
Аз поне така те разбрах ‘’ не вярвай на бабешки илачи, има тук таме някоя работеща билка ,ама и тя сама по себе си е ташак’‘

Какви теми да ровиш назад ,никаде не се правя на професор, познанията ми са чисто любителски.Интересно ми е,ровя ,поръчвам ,имам роднини в Индия, в Китай, пращат ми интересни неща...Сега март месец чакам истински ACAI да ми донесат, един приятел се ожени за бразилка, та веднага се възползвах :)

Мнението беше редактирано от karlo на 02.01.10 21:08.

02.01.10
20:48

Ами точно, защото не сил чел достатъчно, не си разбрал, че НЕ отричам билките.
Дори съм им фен.Просто си споделям мнението за изброените по-горе.Не случайно има синергичност между някои билки/съставки.

Научи се да уважаваш чуждите мнения, понеже в темата и Камен мисли като мен.

Мнението беше редактирано от emzo на 02.01.10 20:48.

02.01.10
21:07

ама какво от това, че някой споделял твоето мнение, то ако става въпрос qoute-а ще е x 500, ако прочетат темата повечко юзъри...
и аз от уважение нищо да не кажа, така ли ?
Ти ако си фен на билките и знаеш да ги използваш ,нямаше да се наложи да изгълташ всичките фетбърн баркочи от бодибилдинг ком ;) Тука се сещам за другия консултант ,дето се чудел детокса кво общо има с изгарянето на мазнини...Успех в живота за вас :)

02.01.10
21:18

Аз понеже не знам какво е детокса, ще ми обясниш ли? Съвсем любезно те питам и не се заяждам.

Относно билките като природни “бърнери” съм съгласен, че вършат същата работа като химичните бъркочи, а в конкретния случай подкрепям emzo понеже да вземеш само зелен чай или само кофеин няма смисъл, сами по себе си не са достатъчно силни за да дадат забележим ефект, виж вече ако се комбинират е друга работа....

02.01.10
21:24

Зарежи го Карло, да си философства на воля, то не си хареса протеин, то не си хареса това, онова.Той и той ако знае, какво иска.

Още еднo заяждане господинчо и почвам да ти трия/местя/модерирам постовете !

Мнението беше редактирано от emzo на 02.01.10 22:29.

02.01.10
21:38

Е питай гугъл какво е детоксификация за подробности , най-просто казано е ‘’ изчистване на отрови’‘.
Тва за синергизма съм съгласен, ама то така и не разбрахме автора на темата за какво ги търси тия благини.
Само от зелен чай съм виждал доста успешен  фетбърн ефект, ако това е посоката на разговора.

03.01.10
11:11

Ето го и автора на темата. Та,момчета, благодаря ви за отговорите.Все пак в спора се ражда истината,нали така?! :) Питах за тези билки,защото имам идея да ги използвам като натурален “фетбърнър”. Не случайно избрах точно тези,защото някои от тях потискат апетита  (картофените концентрати), а други подобряват издражливостта (родиола,азиатски женшен,сок от цвекло).Напълно съм съгласен,с emzo,че сами по себе си няма да имат толкова голям ефект на физиката ми,отколкото когато са в комбинация. Точно за това се обърнах към вас,защото знам,че сте правили много повече комбинации със суплементи (били те химични или натурални) от мен. Ще поразгледам още малко из нета, та дано открия нещо повече. Благодаря!

03.01.10
11:16

Потърси и тук, със сигурност съм писал разни комбинации.
Има и една тема за Anarchy stack, който си е хелфи ориентиран, може да се модернизира/комбинира с много билки/съставки.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1