25.02.05
00:21
От приблизително месец взимам Креатин ефекта е задоволителен качих 10кл маса и около 10кила на опражненията...
Въпроса ми е след като го спра... с какво да продължа и след колко време да повторя цикъла....
Благодаря предварително...
По-здрави :)
25.02.05
00:33
[quote author=“AxuJl”]От приблизително месец взимам Креатин ефекта е задоволителен качих 10кл маса и около 10кила на опражненията...
Въпроса ми е след като го спра... с какво да продължа и след колко време да повторя цикъла....
За 1 месец 10кг маса ?! Само с креатин ?!?!?! Преполагам поне полувината са мазнини ....
25.02.05
08:07
[quote author=“AxuJl”]От приблизително месец взимам Креатин ефекта е задоволителен качих 10кл маса и около 10кила на опражненията...
след като го спреш продължаваш тренировките + яко хапване, след 2 месца повтаряш цикъла....
10кг за месец :shock: :shock: :shock: :?: :!: :?:
ами предполагам че половината са мазнини но не ми личат... запълниха ми дупките така да се каже.... доволен съм.... също така релефа си ми стой ... (72кг ;180см, а бях къде къде по слаб :)
Мисля протеин да взема след като спра с креатина ?
еми че продалжи с протеин кав е проблема ама 10 кила наистина малко чудно само с креатин :)
Нищо друго не съм пил... яко хапване и креатин... и за месец и малко отгоре резулта е на лице поне при мен :)
27.02.05
17:09
аххахахахха направо са скъсах от смях на картинката отдолу подписа ахахахха а колкото до креатина два месеца :) през останалото време и винаги можеш да земаш протеин
А протеина ... какъв ще ме посъветвате да е ?
P.S. След зареждащата фаза взимам креатин ... 5грама преди и 5 грама след тренировка... да го намаля ли ... или и така е добре ?
[quote author=“AxuJl”]А протеина ... какъв ще ме посъветвате да е ?
P.S. След зареждащата фаза взимам креатин ... 5грама преди и 5 грама след тренировка... да го намаля ли ... или и така е добре ?
10 грама пииш, когато не зареждаш? С колко зареждаш тогава? Или аз не разбрах?
Аз пия 5 сутрин и 5 след тренировка - зареждане, и след това само по 5 след тренировка.
27.02.05
22:20
човека пие по 20 грама зареждане 2х10 гр. и после 10 грама след зареждаштата седмица 2х5 гр. :o
Да такава ми беше зареждащата
[quote author=“AxuJl”]А протеина ... какъв ще ме посъветвате да е ?
MEGA MASS 3000 na Universal цена 27 лв. :wink:
[quote author=“crasheR”][quote author=“AxuJl”]А протеина ... какъв ще ме посъветвате да е ?
Мислех... Нутрим Про Голд 90 ... ?
28.02.05
22:21
[quote author=“AxuJl”][quote author=“crasheR”][quote author=“AxuJl”]А протеина ... какъв ще ме посъветвате да е ?
Мислех... Нутрим Про Голд 90 ... ?
амм земи си ако искаш ПРО ГОЛД аз сега такъв пия..и съм доволен :o