Хранене и режим

03.01.10
00:52

Като четох поблекуваните статий на тема Хранене и диети в спорта различен от култоризма,реших да пиша ,защото искам отговор от профисионалисти!
Аз тренирам плуване!
Искам да ми направите програма на броя ядения (които да редувам) , кое е важно като какви витамини и най-вече за няква програмка за тези неща който изброих от закуска до вечеря - от пон. до неделя !
за инфо :
65кг
1м85см

PR

03.01.10
12:10

Здрасти за много години ,аз от хранене не разбирам оба4е искам да те питам нещо ,ходя да плувам 1 път в седмицата и извиняваи 4е ти отговарям с въпрос , но би ли ми казал колко време да плувам 1 4ас доста ли е и как да го подредя този 1 4ас в смисал загрявка основна 4аст... нямам за цел да подобрявам резултати просто така за тонус и раздвижване .. мерси предварително

03.01.10
12:49

Еми тука има голяма роля и от кога ходиш.Като гледам плуваш един пат на седмицата.Според мен при този режим е хубаво да не се пренатоварваш много защтото ходиш един пат в седмицата.Плувай до километар не повече и сьс сяко ходене качвай разстоянията.Парво почваш с кроу , после бруст (за теб с бруст трява да плуваш най-много и най-дцлгите разстояния ,защтото този стил е наи лек) и вече най-накрая заваршваш тренировката си с батерфлай,защтото е най - изморителен от сички стилове.

Мнението беше редактирано от lifeguard на 03.01.10 12:50.

03.01.10
12:55

Аз искам да ми се даде програма за лично за мен.И кои неща да си редувам и кои ден какви и колко витамини да пия!И най-важното какви продукти и ястия да не употребявам сьщо така и какво течности да употребява и какви не!

казано от de6ko на 03.01.10, 12:55:

Аз искам да ми се даде програма за лично за мен.И кои неща да си редувам и кои ден какви и колко витамини да пия!И най-важното какви продукти и ястия да не употребявам сьщо така и какво течности да употребява и какви не!

Казано на кратко - искаш резюме на целия форум и сайт, лично за теб.
Хайде, недей така... намери време, поогледай, прочети (Google ще ти бъде чудесен асистент) и доста неща ще ти се изяснят.
За останалото - ОК, попитай.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1