Някой който може да ми обърне повече внимание ?

UN

03.01.10
20:46

Здравейте на всички! Минаха и тези празници, както всеки българин и аз попреядох... :D Сега вече като свършиха съм намислил да се занимавам с спорт ( Не точно култорист , но с добре оформени мускули...) Но имам голям проблееем... :( След като бях доста пълен започнах да тренирам бокс... както всички начинаещи и аз изках бързо да влезя в форма и там допуснах най-голямата грешка, свалих 20 кг за 2 месеца и кожата ми просто на наш език си ми поовисна .. :( Искам някой добре запознат човек в тази среда да ми помогне малко за някой неща...- Да ми обесни какво е нужно да ям за да премахна подкожната мазнина,  да натрупам МАЛКО мускулна маса и да се ПОСТЕГНА... ! Моля за по голямо удобство оставете ми скайп-ако не и тука може но много хора с много предложениа и се обърквам  , а изкам някой наистина КОМПЕТЕНТЕН човек да ми помогне :) ! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ! Сайта е N1 ...

03.01.10
20:49

1.Оправи си правописа.
2.Потърси платен треньор или консултант.

03.01.10
20:52

За увисналата кожа - нямаш много опции, оставяш е за 2-3 години да се прибере, евентуално и тогава ако не се оправи до край, търсиш хирург.
А другите неща, толкова общо си го написал трудно човек може да ти даде съвет. Ако питаш мен ориентирай се към някоя фитнес верига и се допитай до компетентните лица.

03.01.10
22:37

В сайта има всичката ти необходима информация - четене му е майката!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1