03.01.10
16:22
Първо извинявам се ако това не е точното място за темата, надявам се да не съм направил голям проблем.
Момче от София съм на 15 почти 16 през май ще ги навърша. Ученик съм и това ми е проблема , защото часовете ми свършват в 2и30 след това съм свободен и мога да извършвам някаква работа . Имам познания във хранителния режим и изграждането на фитнес програми (свързано с фитнеса).
Моля ако някой има някакви предложения за работа да ми прати на лично съобщение за повече информация . :)
казано от Julius на 03.01.10, 16:22:
Първо извинявам се ако това не е точното място за темата, надявам се да не съм направил голям проблем.
Момче от София съм на 15 почти 16 през май ще ги навърша. Ученик съм и това ми е проблема , защото часовете ми свършват в 2и30 след това съм свободен и мога да извършвам някаква работа . Имам познания във хранителния режим и изграждането на фитнес програми (свързано с фитнеса).
Моля ако някой има някакви предложения за работа да ми прати на лично съобщение за повече информация . :)
Дори да се абстрахираме от годините ти, с това изказване надали някой ще те вземе насериозно ! Не се засягай :)
03.01.10
16:35
Истинските билдери онагледяват знанията си, чрез спортната си форма.
“Ако не опиташ, няма да разбереш”
А колкото до фитнеса имам си оборудване и в нас и мога да се справя :)
03.01.10
16:48
Julius, работата, която е свързана с фитнес и хранителен режим, е наистина специфична.
Помисли добре, дали си готов да поемеш отговорността да съветваш хора с проблеми в тази област.
Правиш разлика между магазин за хранителни добавки и магазини като Kaufland и Billa, нали?
Ходи на обекта да мъкнеш бетон, греди по 4 м, платна от куфраж 2 на 2 и т. н.
Хем ще ти плащат, хем ще видиш, че има и по-тежко от фитнеса. ;)
С две думи - общ работник.
Имам познания във хранителния режим и изграждането на фитнес програми (свързано с фитнеса).
В смисъл, че си прочел някои от статиите на този сайт ли? :-P
казано от С7АЛК3Р на 03.01.10, 17:24:
Имам познания във хранителния режим и изграждането на фитнес програми (свързано с фитнеса).
В смисъл, че си прочел някои от статиите на този сайт ли? :-P
Не в смисъл че съм прочел доста и от сайтове и от списания :)
Попаднал си на правилното място. Надявам се, че поне тук, ще дадеш своя принос 4 free. :)
03.01.10
18:49
За инструктор едва ли някой ще те вземе. Сори, но си малък, никой няма да ти повери платежоспособни клиенти - няма да те вземат насериозно - или пък каса на фитнес... Нищо против тебе, но според мен си потърси работа другаде, а фитнеса си ползвай като хоби.
казано от D3BEP на 03.01.10, 18:49:
За инструктор едва ли някой ще те вземе. Сори, но си малък, никой няма да ти повери платежоспособни клиенти - няма да те вземат насериозно - или пък каса на фитнес... Нищо против тебе, но според мен си потърси работа другаде, а фитнеса си ползвай като хоби.
Мерси за съвета, но нямах предвид точно за инструктор да ме вземат. Ще съм, зъгласен на почти всякъква работа и бавачка да съм ако трябва :)
казано от LttS на 03.01.10, 16:50:
Ходи на обекта да мъкнеш бетон, греди по 4 м, платна от куфраж 2 на 2 и т. н.
Хем ще ти плащат, хем ще видиш, че има и по-тежко от фитнеса. ;)
С две думи - общ работник.
х2
http://lex.bg/forum/viewtopic.php?p=165091
С една дума, понеже си непълнолетен, има доста допълнителни условия, за да те наемат легално на работа.