Как да ги съчетая няй-добре

03.01.10
15:55

За много години :). Въпроса ми е следния...искам да ви попитам как да съчетая най добре мускулните групи..тренирам 1 ден и почивам 1 ден..3 месеца правех така - Ръце (бицепс,трицепс) , гърди , гръб , рамо-трапец ... но мисля,че не е много ефикасно... кажете ми само как най.добре да съчетавам на тренировко по 2 МГ (без ръцете...тях винаги си ги правя)

Темата беше редактирана от NIXANA на 03.01.10 17:58.

03.01.10
16:36

казано от NIXANA на 03.01.10, 15:55:

За много години :). Въпроса ми е следния...искам да ви попитам как да съчетая най добре мускулните групи..тренирам 1 ден и почивам 1 ден..3 месеца правех така - Раце (бицепс,трицепс) , гърди , гръб , рамо-трапец ... но мисля,че не е много ефикасно... кажете ми само как най.добре да съчетавам на тренировко по 2 МГ (без ръцете...тях винаги си ги правя)

04.01.10
08:56

а крака?
ръце; гърди + предно и средно рамо; гръб + задно рамо + трапец

04.01.10
10:54

1.Гърди+корем
2.почивка
3.Гръб+задно рамо+трапец
4.почивка
5.Крака+предно и средно рамо
6.почивка
7.ръце

или
1.Гърди+Бицепс
2.почивка
3.Гръб+трицепс
4.почивка
5.Крака + рамо
6 и 7 почивка

Варианти-много, въпросът е кой най-добре подхожда на ежедневието ти...

05.01.10
16:09

мерси за помощта ! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1