17.12.04
21:42
имам проблем вече втори пат се обривам
от червено-оранжеви петна ( малки но много )
Първия път когато излезгах от банята и имах по целия ляв крак
а Втория като играх канадска борба дясната ми рака се обрина
значи обрива изчезва до 5 мин но ме притеснява искам да попитам
от какво може да е
на 16 сам 69кг 180см не пия анаболи
само кратин и протеин
Възможности :
1 хранително отравяне
2 проблемна кожа възможно е примерно свръх секреция на мастните жлези и микробите лесно да проникват и да се обриваш
3 болно гърло. От ангина също излиза мноо як обрив ако си настинал.
За това се сещам в момента ,ти кажи малко повече инфо и дали имаш някакво предположение от какво е .
по-здрави
18.12.04
04:00
Да ти кажа чесно и аз имам подобен проблем понякога когато се ипотя или дори като изляза от банята ми се е случвало да забележа че целия съм в такива пъпчици.Само за броени минути изчезват все едно че никога не ги е имало.Ходих на кожен лекар и нищо неможаха да ми открият-първо беше алергия тъпкаха ме с някакви лекарства от които постоянно спях(без резултат),алергозан(пак нищо),после ме изкараха с чувстителна кожа(съвсем не е така) и това беше отхвърлено.после ми обясниха че може да е от топлинния шок - при него организма реагира на високата температура като произвежда хистамин(предизвиква алергии).казаха ми че понякога е временно състояние и изчезва а понякога си остава така.сега съшо понякога ми се случва но много рядко от много месеци не съм получавал обриви.
18.12.04
15:07
ами аз се притеснявам да не е от Креатина или Протеина?
ами аз имам алергия кам
домашен прах ....
[quote author=“ShoSho”]ами аз се притеснявам да не е от Креатина или Протеина?
Възможно е да си алергичен към тях спри първо креатина за малко и виж ако пак ги има махни протеина и виж пак дали са появяват.Ако ги има значи не е в тях причината
18.12.04
15:28
ами мисля за сега да не ги спирам
ще продалжа да тренирам с тях,
но ако се обрина пак парво ще спра едното после другото както ти каза
но до сега сам има само 2 обрва и то през 1 седмица
20.12.04
00:07
днес пак се обринах след като се изкупах
типичното е че и миналия пат само левия ми крак беше обринат?!
мисля че може и да е от сапуна
но може и да е от химията...
[quote author=“ShoSho”]днес пак се обринах след като се изкупах
типичното е че и миналия пат само левия ми крак беше обринат?!
мисля че може и да е от сапуна
но може и да е от химията...
Я я кажи за ква химия става на въпрос , ти не беше ли с малко стаж дай инфо
20.12.04
01:09
ами Креатин и Протеин на Джей Кей
2 месеца и нещо стаж
[quote author=“ShoSho”]2 месеца и нещо стаж
Ясно но защо ги пречисляваш към химията ?
20.12.04
01:27
ами нз така мисля
нямам никво инфо за станични действия и как е пройзведе продукта дай малко...
Написа химия и затова си помислих че е от нея защото се получават такива неща съм чел.Протеина не е химия а извлечени белтъчини от храна
20.12.04
02:54
щтом казваш
Ами може и от протеина и креатина да е да имаш алергия към тях спри ги при такъв сличеи или смени фирмата!
по-здрави
20.12.04
23:23
моля кажвте някоя мн добра фирма ама да не е мн
скап нещо такова
500гр протеин - 20лв
100гр креатин - 10лв
протеин- биотех
креатин- незнам братле ходи виж в магазина на място
по-здрави
100 грама креатин (хубав) няма да намериш за 10 кинта.Българският на биогаме е 13
21.12.04
12:44
mеиси братлета
а на Джей Кей добавките какво мислите за тях
аз мисля че не са лоши ама нз
21.12.04
12:59
Отиди на алерголог. Обясни му симптомите, добре е да имаш мнението на специалист. Според мен се каса е за т. нар. “студова алергия”. Виновника е хистамина. Как да проверим? Лесно влизаш в банята взимаш си топъл душ и след 10 тата минута се дърпаш в страни, пускаш ледената вода на подвижния душ поливаш си 1 ния крак за около 1-2 минути. Излизаш. Ако крака ти стане на петна -> няма съмнение, това е студова алергия! Може да опиташ и по друг начин, 1 во се поливаш със студена вода, после с топла и тогава излизаш. Можеш да направиш това с другия крак. При неотклонения в работата на имунната система кожата ти ще има равномерен цвят. При алергия -> обрив.
Ми братле кво да ти кажа аз съм така от доста време. При мен винаги се получават след баня с гореща вода. Не се шашкай може да е просто реакция на кожата към външните условия... Но все пак отиди на лекар алерголог.
ако не е алергична реакция може да излезе сериозна работа,както препоръча Image Отиди на алерголог
21.12.04
19:11
ами ше ходя тези дни но мисля че е студова ...
ще пиша като отида на лекар
Между другото на сестрами мноо як обрив и се получи от настинка братле. Просто ангина и дори не толкова силна ,но обрива и беше много гаден и много я тормозише поне 2 седмици. Иначе студовата алергия е гадна и за това ви казвам избягвайте да пиете студена вода.
по-здрави
[quote author=“ShoSho”]ами ше ходя тези дни но мисля че е студова ...
ще пиша като отида на лекар
Иди ShoSho и кажи какво е ще бъде интересно да чуем.Задължително да постнеш
Успех
01.01.05
14:45
ето ме пак
не ходих на лекар щот сам уникален марзел
но 2 седмици пробвах да се капя без сапун и стана
вече не ги получвавам
ама е кофти без сапун да се капеш:(
дайте помощ с кво да се капя?
03.01.05
01:44
братле пробвах какво ли не
НЕ СТАВА просо сам алергичен кам Сапуни
Пробвай с някакъв по-скъп душ гел. Те са на друга химическа основа. Гледай също да няма добавки към него. Отиди на алерголог да ти направят тестове към какво си точно алергичен че като знам какво слагат в сапуните може да е от бая неща...
01.03.05
02:39
Според мен това ако е било от протеина или креатина, то би трябвало да се е появявало всеки път.По-скоро е от сапуна алергичност към нещо или от сорта...