Дневникът на Angella-тази година с нови сили големи очаквания

Темата е заключена.
Прескочи до:

02.01.10
22:32

Здравейте!И аз от доста време чета тука и все си мисля да си направя дневник и най-накрая се реших.Незнам дали ще ми помогне това,но се надявам силно.Накратко за мен-29 годишна съм,от Бургас.Тренирам 6 пъти в седмицата предимно вечер,а на периоди и бягам сутрин,зависи от много неща.Ходя на зала има няма 10 години,но едва от 2 тренирам качествено.Преди ходих с приятелки,тренирахме по 2 часа като повечето време преминаваше в приказки и едни и същи упражнения всеки ден с малки гирички и много смях.После забременях и родих сега малката ми е на 2 и половина.Тренирам почти откакто родих много надъхано,съвсем сама,храня се на 3,4 часа,разделих тренировките на мускулни групи.тренирам бицепса със трицепца в понеделник.Вторник правя преси и кардио.Сряда гръб с рамо.Четвъртък пак преси с кардио.Петък крака.Събота от всичко по малко,кръгова.Висока съм 170,55 килограма.Много се надъхах за ръцете и много искам мускули.От една година ги тренирам яко.Има резултат,но момчето от което взимаме добавките ми каза онзи ден,че трицпса ми хич го няма и сега май трябва да наблегна на него.Изглеждам добре,дори много добре според мен(колко нескромно прозвуча),но има какво да се желае още.Добавки пия няколко-аминокиселини последно ми взеха на Сан 5000 уникални са според мен,пия и глутамин.Понякога се измарям много ама много и само тогава пия Size on i One stop по половин доза за възстановяване(на мъжа ми са,но си открадвам),пия и на оптимум един б-комплекс.Ами това е общо взето.Малко късно стана и ще лягам,че ми се затварят очите,но утре ще пиша за храната.

IR

03.01.10
06:02

Angella,здравей : ))
Честито дневниче!Желая ти постигане на набелязаните цели!
Като ти чета височината спрямо килограмите,ми се струва,че ще изглеждаш страхотно....сособено щом тренираш така интензивно.....представям си какво тяло си направила  :)
Успех  :)

03.01.10
10:35

Мерси Рени за хубавите думи!Не съм направила кой знае какво тяло,но важното е,че аз се харесвам.Само малко паласките...,малки са ама като сложа някои много тесни дънки си личат иначе с анцуг ги няма,но да не се вманячвам толкова.Та за хранаа щях да пиша.Трудна ми е закуската,но гледам да не я пропускам-овесени ядки с прясно мляко и 1,2 лъжици смляно ленено семе и малко мед.От известно време вечер варя яйца и ям сутрин по 3 белтъка,незнам малко ли са много ли са.Това към 9 като стана.После кафенце.От 5 години не пуша.С кафенцето хапвам някоя друга бисквитка или сладка каквото извади майка ми :-)  това се опитах да премахна ,но понеже не пуша не става без нищо голо кафе.Към 11 хапвам кисело мляко,ядки предимно бадеми и имам една храна на прах Манна тя е на Сайтек от почти година имам постоянно от нея и я разтварям половината в млякото.Тя е с протеин.На обед пиле,свинско,телешко каквото има.Понякога няма нищо и понеже си направихме луканки от телешко ям такава със салата.Следобед пак мляко с тая храна и отивам към 6 на залата.Вечерта пилешко,телешко абе различно.Това е общо взето,гледам да се придържам към нормите и въпреки,че имам малко дете не му дояждам сладките неща :lol: .По празниците много малко се отпуснах и не ми се е отазило много.Стреса от килограмите,които качих по време на бременността още не е отминал и сигурно затова съм стриктна.Дано не преминава.Всичко това ми е станало ежедневие и нищо почти неможе да ме изкуши.Плодове също ям доста сега съм на вълна мандарини.Днес ще отида само да бягам,защото залата беше затворена на 1 и вчера тренирах крака и малко съм се сковала.

04.01.10
19:41

Днес станах в 9,ядох овесени меденки(Аз си ги правя)с кисело мляко,след това едно кафенце
11,00-сурови бадеми и 4 мандарини
13.00-свинко филенце,с ориз и няколко пържени картофа(моя мъж си беше поръчал и си хапнах и аз)
15,00-1 банан
18,00 тренировка-днес имах рамо и гръб
4 упражнения за рамо с по 3 серий и по една заграяваща и за гръб-3 упражнения
Кардио след това-25 мин
Ами това е общо взето трябва да науча имената на упражненията за да мога да си ги вписвам тук с имената
Някой ако има идея как да стане това да ми помогне,Моля!
Преди малко вчерях спанак с ориз,без хляб.Знам,че е късно за въглехидрати,но...
Добавки-Аминокиселини-на Сан 5000-разтворими с половин литър вода и витамини Б комплекс на Оптимум-2 бр.
Преди лягане ще изпия едно кисело мляко.Приемам всякакви критики относно всичко.

04.01.10
19:46

Имената може да ги видиш тук:

http://www.bb-team.org/fitness/exercises/

ET

04.01.10
19:49

казано от Angella на 04.01.10, 19:41:

трябва да науча имената на упражненията за да мога да си ги вписвам тук с имената
Някой ако има идея как да стане това да ми помогне,Моля!

Здравей и  от мене и честин дневник.
Имената на упражненията можеш да намериш в секцията’Упражнения’,където са систематизирани за отделните области и има и клипчета.

едит: кака Лара ме превари : )

Мнението беше редактирано от Etcetera. на 04.01.10 19:51.

05.01.10
17:53

Днес ми е ужасно мързелив ден и цял ден се търкалям из къщи.Сутринта закусих овесени ядки с ленено семе и мед и 1 белтък(От на малката закуската-тя яде жълтъка а аз белтъка),към 11 фреш от потрокал двоен с овесени бисквитки.Към 1 часа ядох от снощния спанак с ориз и малко сирене.В 4 кисело мляко с Манна.Сега за вечеря луканка с лютеница и черен хляб 2 филийки.Към 11 още едно кисело мляко.Плодове не съм яла днес,освен фреша де.Храната май ми е много незнам,но мисля да се огранича малко.Качила съм и адски се ядосвам.Всики са качили по празниците,но пък аз не съм се усвинвала много и пак съм качила.Днес тренирах само бицепс и 30 мин кардио.За бицепс правих 5 упражнения-
Сгъване на прав лост 3 серии като на всяка серия покачвам килограми
Скотово-4 серий-една загряваща само с лоста и 3 с килограми
Сгъване на машина-3 серий
Чукчета с гири по 5 кила-3 серии
Концентрирано сгъване с дъмбели по 6 кила-3 серии
Бягах 20 мин на 8,5 и 10 мин на 9
Определено трябва да намаля храната незнам къде бъркам,но качвам.Не си личи много,но кантара друго казва.

Мнението беше редактирано от Angella на 05.01.10 17:54.

ET

05.01.10
19:18

казано от Angella на 05.01.10, 17:53:

Не си личи много,но кантара друго казва.

той не винаги трябва да ти е критерий.
А за храната може малко въглехидратите да намалиш,а за сметка на това да вдигнеш белтъчините и мазнините с месо и риба .

NE

06.01.10
04:57

казано от Angella на 05.01.10, 17:53:

Определено трябва да намаля храната незнам къде бъркам,но качвам.Не си личи много,но кантара друго казва.

можеш да задържаш вода или да си качила мускул заради въглехидратите които ядеш на всяко ядене.не гледай какво сочи кантарът.

09.01.10
20:33

2 дена ме нямаше,тенировките несъм ги спирала,но съм със сериозен проблем.Ходих в София на преглед в Горна Баня в клиниката по ортопедия заради болките в къста,които имам от около 3 години и никой в Бургас неможа да разбере от какво са.То не е точно кръста ми нещо като седалищен нерв,с тъпа болка,която е поносима и не ми пречеше кой знае колко,но ме дразнеше много,че немога да разбера какво е.Сега д-р Тодоров от клиниката по ортопедия ми направи снимка и откри някаква дупчица между прешлените и според него това е причината за болката.наричало се Спина бифида,но с това съм се била родила.Адски филм.Назначи ми физиотерапия и полсле скенер.Забрани ми да клякам с лост и упражнения,които натоварват кръста.Отчаяна съм,не ми се яде дори.Тренирах вчера бицепс и трицепс,но кардио не правих.Незнам кой път да хвана.Настроила съм се на храна през 3,4 часа,на яки тренировки,на кардио,на яко изпотяване и сега незнам защо всичко се срина пред мен.Той човека не ми е забранил да тренирам,но аз се сринах нещо.Няма да спра,просто трябва да проуча всичко за упражненията,които не натоварват кръста.
Храната ми тези дни е храна насила.Закуска овесени ядки с мед,после наобед месо със салата,протеинова вафла за следобед и вечер само салата.Нищо не ми се яде.Само мисля и мисля и се чудя от къде дойде това.

Мнението беше редактирано от Angella на 09.01.10 20:34.

09.01.10
22:01

Я сподели как ги правиш тези овесени меденки, ако може. ;)

09.01.10
22:12

Значи така на един човек му се подпалила къщата, а съседът отишъл да си запали цигара от огъня....

Анджела, ще мине време и ще се успокоиш. Не е толкова страшно. Изкарай си спокойно физиотерапията, виж какво ще покаже скенерът. Има много неща, които можеш да правиш, без да натоварваш кръста. Важното е, че поне знаеш какво ти е и ще можеш да вземеш мерки.
Ами виж ме мен - с двустранна дискова херния и категорично становище на лекарите, че не трябва да тренирам. Пък аз се справям учудващо добре с тежките тренировки, особено с тягата и клека : )))
Наистина е трудно да приемеш, че се случва точно на теб, но ще свикнеш, даже ще спре да ти пука. Хайде, горе главата! И пак ще правиш тежки тренировки.
И яж.

Мнението беше редактирано от Инис на 09.01.10 22:12.

09.01.10
22:33

Може да звуча досадно на фона, на сериозната дискусия, но Angella - Думата е СериИ, не СериЙ!

Мнението беше редактирано от btkadsl на 09.01.10 22:33.

09.01.10
22:42

Да спреш да тренираш мускулите около кръста не е решение. Просто тренирай умно и с правилна техника.
П.П. Нямам много опит в тренирането с травми, така че за момента не мога да ти дам конкретни съвети.

Мнението беше редактирано от Петко К на 09.01.10 22:45.

10.01.10
15:57

казано от btkadsl на 09.01.10, 22:33:

Може да звуча досадно на фона, на сериозната дискусия, но Angella - Думата е СериИ, не СериЙ!

Прощавай,че се интересувам теб някой за критик на правописа ли те е назначил тука?Специално заради теб се върнах назад да прочета постовете ми и думата серии съм я употребила точно 5 пъти,3 с й и 2 без.Разликата в едната бройка ли те накара да си помислиш,че незнам как се пише?Не звучиш досадно,а направо смешно и дано от тази сериозна дискусия си си изкарал някакви изводи за себе си,а да не ти остане само правилното място на едно й.

10.01.10
16:14

Инси9,много ти благодаря за окуражителния пост.С всеки изминал ден започвам да се настройвам,че има изход от цялата тая криза в която се намирам в момента.Ще направя физиотерапията и ще мисля после.Все ми се плаче,защото като чета за тая спина бифида и ме заболява главата.Здраво право момиче,със уж силен дух ,тренирам,не пуша не пия и изведнъж какъв филм.
Днес е единствения ден в който почивам.
Закуска-2 пържени филийки с яйца
15.00-скумрия на скара с картофена салата
18.00-1 банан и 1 ябълка.
вечеря едва ли ще има най-много една салатка.
Да напиша и за меденките
Меденките са си обикновенни меденки,но брашното в рецептата го заменям с овесени ядки.
Значи в една купа слагам 2 яйца,2 лъжици мед,2 ванилий,1 супена л. канела,1 чаена лъж.сода-бикарбонат,1 чаша кафява захар(може и бяла),50 мл олио и 450 грама овесени ядки смлени на брашно(аз ги смилам в шейкъра).Всичко се бърка на ръка.В тавата на фурната постилам хартия за печене и с мокра ръка взимам от купата смес колкото орех и слагам в тавата на разстояние едно от друго.Печа в загрята на 180 градуса печка докато се зачервят,но внимавам да не се изпечат много,че стават корави.Печа ги на 2пъти.Вадя ги и ги слагам в купа с постлани салфетки и ги покривам после да се задушат да си останат мекички.Много са готини.Захарта и олиото са калорични,но няма как.Аз исках да заменя захарта изцяло с мед,но ми казаха,че не било хубаво меда да се пече и понеже хич не съм дебела си ги позволявам за закуска.

Мнението беше редактирано от Angella на 10.01.10 20:19.

10.01.10
16:20

Аз да те успокоя, че сестра ми има Спина бифида,а 6 години се занимава професионално с баскетбол и после продължи с модерен балет, лекарите и нея я плашеха, но тя си продължи...понякога доста я боли, но въпреки всичко... така че горе главата :)

11.01.10
05:14

И аз като Инис и Инес мисля, че след като мине психясването след диагнозата и като приемеш болестта, ще намериш начин да тренираш. Не спирай, обаче, да тренираш гръб и кръст - така ще направиш слабото място още по-слабо...

П.П. Защо не е добре да се пече мед?

11.01.10
13:48

Няма да се дам аз,обаче тъпото е че се чувствам някакси като  болна.Преди седмица си мислех,че е нещо което просто неможе да се открие,а като това някой ден стане ще мине с някакви хапчета.С нетърпение чакам да мине тая психоза,която ме е обхванала и да живея нормално.
За меда разбрах от едно момиче,което твърди,че е доста добре осведомено,че не трябва да минава през топлинна обработка.Същото важи и за врелия чай,подсладен с мед.Меда губи ценните си свойства като се подложи на топлинна обработка.

11.01.10
13:52

казано от Angella на 11.01.10, 13:48:

Няма да се дам аз,обаче тъпото е че се чувствам някакси като  болна.Преди седмица си мислех,че е нещо което просто неможе да се открие,а като това някой ден стане ще мине с някакви хапчета.С нетърпение чакам да мине тая психоза,която ме е обхванала и да живея нормално.
За меда разбрах от едно момиче,което твърди,че е доста добре осведомено,че не трябва да минава през топлинна обработка.Същото важи и за врелия чай,подсладен с мед.Меда губи ценните си свойства като се подложи на топлинна обработка.

Между другото същото нещо за меда го знам и аз...и когато си правя сутрин овеса, меда го слагам отделно, без да го бъркам заедно с кашата на печката/микровелето.

11.01.10
22:29

Станах късно днес,накъде към 10 и закусих овесените ядки с мед.
13.00 2 препечени филийки със сирене и домат
15.00 кисело мляко
18.00-тренировка
20.00 3 яйца,луканка(ние сме си ги правили)и салата от краставици,айрян
23.30 печена тиква-малко
Тренировката ми беше бицепс и трицепс и накрая колело от този модел при който си седнал а педалите не са отдолу,а отпред.Щадяло кръста ама мен пак ме болеше.За бицепс-5 упражнения
бицепсово сгъване с прав лост
скотово
на машина
чукчета и концентрирано с дъмбели
трицепс
3 упражнения
на машина
на скрипеца
пак на скрипеца,но с обратен хват
колело 20 минути-тъкмо взех да се изпотявам и ме метна здраво кръста и спрях
добавки-ниакакви
от утре почвам едни Анимал-флекс.Според мен нищо няма да ми помогнат,но ще видим
Утре съм и при личната да ми даде направление за физиотерапия
Ами това е в общи линий.
Не ми се яде особено,но гледам все пак да се храня.

Мнението беше редактирано от Angella на 11.01.10 22:30.

12.01.10
19:33

Днес неочаквано ми се отвори работа до Варна и пропуснах залата,утре ще наваксам.
09.00-Закуска овесени ядки с мед
11,00-100гр.бадеми
13.00-300гр.Биволско кисело мляко
16.00-бейк ролс-голям боклук,но умирах от глад ,а наблизо имаше само бензиностанция
21.00-телешки кюфтета със салата домати.
Почнах Анимал флекс!
Лека вечер на всички!

Мнението беше редактирано от Angella на 12.01.10 19:34.

13.01.10
22:22

Днес тренирах сутринта-крака и корем.
За крака на смит машината 4 серии по 20 клека
Лег преса 3 серии х 15
бедрено сгъване 4х15
бедрено разгъване4х12
напади 4х20на крак
хакен клек-2х15
във всяка почивка коремни преси по 20 бр.
Правя пресите на една лежанка,защото е под наклон и винаги махам лста на лежанката за да мога да лягам до долу като правя пресите.Днес обаче някой не видял че правя и сложил лоста,аз не видях лоста и така си  издрънчах главата,че се нокаутирах сериозно.За секунда така ме замаи,че помислих,че си разцепих главата.Сега имам цицина,но пък съм напълно в час вече.1 час след случката ми беше малко тъпо с тая болка,но ми мина.Затова и на хакена неможах да си довърша.Абе убих се с 2 думи.Тъпото,е че ми се случва за 2 път,но първия бях с диск 5 кила в ръка и се спусках бавно и се ударих много малко,но днес със замах,направо се размазах.Никой не ми е виновен,защото това си е наклонена лежанка,но ми идваше да убия някой.
Днес не закусвах,защото тренирах сутринта
След залата 1 банан
12.00-половин свинска вешалица на скара със зеле и салата краставици
14.00-половин протеинова вафла
18.00-2 кюфтета с тракийска салата
21.00-правих палачинки изядох 2 една със сирене и една с мед-пак освиних положението
Сутринта се претеглих бях 57.кг
Качила съм кило и нещо,но дано не е постоянно.
От днес имам протеин-синтакс 6 и на Сан един и мисля от утре да почна с него.Бях си казала,че ще почина малко с добавките,но от преди Коледа до днес мисля,че мина достатъчно време.От утре си почвам и аминокиселините.

Мнението беше редактирано от Angella на 13.01.10 22:25.

13.01.10
22:56

казано от Angella на 13.01.10, 22:22:

Днес тренирах сутринта-крака и корем.

във всяка почивка коремни преси по 20 бр.
Правя пресите на една лежанка,защото е под наклон и винаги махам лста на лежанката за да мога да лягам до долу като правя пресите.

Анджи, махни ги коремните преси, не са добър избор, натоварват кръста. Опитай с обратни коремни, планкове, ренегатско, молитва, пуш пул, повдигане на краката от вис/лакътна опора, “лежанката на М.”....има и други сигурно, но за тия се сещам - щото някои от тях правя и аз.
Планковете имат разновидности, ренегатското - също, повдиганията на краката - тоже...няма да останеш без нетрениран корем, даже резултатът ще е по - добър, ако замениш коремните преси.

П.П. Добре, че само цицина имаш...и на мен ми се е случвало точно същото, с причерняването и прочие. Ще мине, ама...ще те боли известно време.

Мнението беше редактирано от Инис на 17.01.10 22:42.

13.01.10
23:00

А ако все пак ги правиш - не лягай до долу (това задължително!) и горе не се изправяй до край, а само до момента, когато усетиш максимално натоварване в пресата, и там задържаш. Т.е., прави къса амплитуда с постоянно напрежение в коремните мускули.
Също така, “навивай” тялото, а не просто да се вдигаш и спускаш на пейката.

Мнението беше редактирано от Петко К на 13.01.10 23:01.

14.01.10
05:10

+ коремните преси, избягвай и всякакви клекове на машини, ако усещаш напрежение в кръста. Не знаеш дали машината пасва идеално на твоето тяло и можеш да товариш кръста излишно... По-доре свободни тежести, яко стегнато ядро и ...тялото си знае работата :)

14.01.10
10:09

Благодаря на всички за съветите,ще пробвам да заменя пресите сега ще прочета как точно се изпълняват другите.
Лимка,ами аз на машината за клековете не слагам килограми,клякам само с лоста,с подложки и не клякам до долу.Става ли така или изобщо клека на машина е проблем.Също така това го правя веднъж на седмица,защото само веднъж на седмица правя крака(и събота като правя от всичко,но тогава не клякам ,а само напади).
Петко и така съм пробвала,но все ми се струва,че правя някакви половинки и затова лягам до края и се изправям до горе,но ще пробвам както казваш.

Мнението беше редактирано от Angella на 14.01.10 10:11.

14.01.10
21:18

Днес тренирах само рамо и накрая бягах 20 минути.
За рамо-с прав лост зад врат-3х12
разтваряне на дъмбели в страни-4х12
Задно рамо на машина-4х12
повдигане на щанга до брадара 4х10
кардио-20 минути-3км и нещо
Търсих днес това ренегадско как се пав,пуш пул и другите,но никъде неможах да ги намеря.Пуснах в гугъла и попаднах на един дао форум и там имаше нещо.Разбрах за ренегадското и се сетих,че има хора в нашата зала,които го правят.Ще пробвам и аз.
Храна-10 часа овсени ядки с мляко и мед
14.00-протеинова вафла голяяма с дно кисело мляко
16.00-бадеми и малко орехи общо 50 гр.
кафенце със 1 ред шоколад
18.00 тренировка
21.00 телешки кюфтета с биволско мляко

14.01.10
21:41

http://www.bb-team.org/exercise/2807/ - това е ренегатско гребане. За корем е, нищо, че е в секцията за гръб. Тук е с пудовки, но повечето хора така или иначе използват дъмбели. Ето и видео: http://lichentrenior.com/renegatsko-grebane/. Планкa го водят за по-лесен, подготвителен вариант за ренегатското....
Добре ще е, ако има кой да ти го покаже.

http://www.youtube.com/watch?v=AyWljcH5A8o - пуш-пул;
http://www.youtube.com/watch?v=gOXFt7qFf04 - и т.нар. “лежанка на М”;
http://www.bb-team.org/exercise/1187/ - привеждане на скрипец;
http://www.bb-team.org/exercise/2695/ - преден планк;
http://www.bb-team.org/exercise/2696/ - страничен планк;
http://www.youtube.com/watch?v=mtHFEAQmKTU - ФКТ;
Повдиганията от вис/лакътна ги знаеш. Там може и с извиване и правиш корема на сол.

http://www.livetolift.com/?p=249 - и една статия с образователна цел, точно за теб е.

Мнението беше редактирано от Инис на 16.01.10 19:38.

15.01.10
05:03

Супер, Инис :)
Анджела, аз бих казала “Не” за всички машини, освен скрипец...тялото не е в естествената си форма и не работи по естествения за него начин на машините....

Мнението беше редактирано от Limka на 15.01.10 05:03.

16.01.10
19:32

Първо едно огромно БЛАГОДАРЯ на Инис и Лимка за съветите.Прочетох всичко и днес вече съм със мускулна треска на корема от планковете.Вчера само бягах и правих от новите коремни преси,а днес тренирах крака сутринта.
Бедрено сгъване-3х20
бедрено разгъване-4х12
напади 4 серии х 20 на крак
лег преса-3х20
на скрипеца си слагам едно на глезените и издърпвам назад-4х20 на крак
планкове и ренегадско
и малко с 5 кг диск с къса амплитуда
Добавки-аминокиселини с глутамин и Анимал флекс
Храната днес е прекалена,но все пак е събота и се отпуснах малко
Сутринта закуска-протеинова вафла
тренировка
После ужас-коричката на половин хлебче от Пикадили-царевично и 1 кисело мляко.Към обед чинийка боб и 1 сърма
спане и после парче баница с компот
сега преди малко ходихме на прасенце и там 2 пържолки и не ми се говори сигурно ще съм 57 кг
Направо се мразяяя.
Незнам какъв е тоя апетит,но мога да изям човек.

17.01.10
21:06

Голяма почивка днес.Храната не е за казване,хубавото е че вечеря поне няма.Намерила съм си една мацка в  you tube и сега и се кефя.Дали ще се изчистя и аз някога така?Искаше ми се да я пастна тук да я видите,но неможах да рабера как да кача линк.Лека на всички!

fire.is.my.nature

17.01.10
21:23

http://www.youtube.com/watch?v=YwmUgVrUJ4I&feature=related

Charlie James ? :lol: ;)

17.01.10
21:25

казано от Angella на 17.01.10, 21:06:

Искаше ми се да я пастна тук да я видите,но неможах да рабера как да кача линк.

Копираш го просто.

17.01.10
22:45

Мерси Петко,сега пробвах така и стана,но одеве нещо не стана.Както и да е,важното е,че я видяхте.Сложих си клипчето на скайпа и след час получих от различни приятели-пак полудя,какви са тия лудости,мускулеста била,грозна била с пластмасови гърди,всеки търси кусури,а момичето сериозно тренира и на мен мнооого ми харесва.А може и представата ми за красива жена да се  е изкривила покрай тоя фитнес.Мойто тяло е доста далеч от нейното,но така ми се иска поне малко да си приличаме в телата.

Мнението беше редактирано от Angella на 17.01.10 22:50.

IR

18.01.10
10:52

Даааааа...тази мацка я знам и една от любимките ми  :)  Страшно е готина....кажи на приятелите си,че нищо не разбират от жени  :)

Мнението беше редактирано от irenaiv на 18.01.10 10:53.

18.01.10
11:08

казано от irenaiv на 18.01.10, 10:52:

Даааааа...тази мацка я знам и една от любимките ми  :)  Страшно е готина....кажи на приятелите си,че нищо не разбират от жени  :)

и аз я харесвам тая мадама. В лице е постна, но тялото и е от типа който ме кефи

IR

18.01.10
12:02

казано от zorofilia на 18.01.10, 11:17:

мускулест прът с пластмасови топки отпред..

Гроздето е кисело,мм ? Верно силикона идва в повече,ама пък не и седи грозно  :)

IR

18.01.10
13:44

E хубаво де,ами ако са и били кофти циците преди да сложи силикона -малки,увиснали и пр...?Както и аз написах,верно идват в повече,ама много грозно звучи това”мускулест прът с пластмасови топки отпред..”.С тази квалификация,ако не я знаеш мацката ще си представиш егати и изрода....

18.01.10
21:15

Сигурно са и били кофти,то с тоя фитнес гърди не остават.
Днес тренирах бицепс и трицепс и кардио 25 мин.
За бицепс-загрях с правия лост права 3 серии 
скотово-лоста-1 серия,лоста и 2х1,5кг-1 серия,лоста и 2х2,5кг-1 серия и накрая с 2х5-2серии по 6,7 повторения
на машината- 3х12
чукчета 3х10 с 5кг гири
концентрирано с 6 кг
трицепс-скрипец 3х12 с 13,5 кг
машина-3х12 с 13,5,15,16
зад врат с гира-4 кг 3 серии
кофички на машина 3х10
правя и едно като съм легнала на една пейка ама трябва да му намеря името-както и да е
кардио-25 мин-3км и нещо
Добавки-аминокиселини с глутамин
Закусих овесени меденки
обед-овесени ядки с мед и мляко-нищо нямаше за ядене това ядох
преди тренировка-протеин с банан и мляко
вечеря леща с една черна филийка
Заваля сняг,който виждам че няма да се задържи много,но макар и моментно ми действа много добре на нервната система.
Имаме нова кола,която за съжаление е с десен волан.Сега ще се уча да карам докато се намерят части да обърнат волана.Лека на всичкии!

19.01.10
18:29

Днес само кардио-40 мин.Едва се домъкнах до залата.Такъв лед няма никъде.Залата празна само няколко човека,доста необичайно.Сложих си слушалките,защото нашата зала се слави като залата с най-тъпа музика,надух си музиката и ми беше много готино като бягах.Днес съм почти 58,верно бях с по-дебели дрехи,сигурно към кило и нещо,но определено съм качила.Не ми личи много,но трябва да се взема в ръце,че да не изтърва края.
Закуска-почти нищо,нямам апетит нещо,малко бадеми,орехи,пих едно кафе с 1 ред шоколад и това беше
обед-3 яйца пържени с 50 гр сирене,2 филийки черен хляб и 2 кисели краставички
вечеря скумрия на скара с картофена салата.
Без плодове,без нищо сладичко освен това редче шоколад сутринта,но много се стресирах снощи като се видях толкова килограми и днес пак ужас.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1