04.01.10
19:18
За Много Години, пичове! Имам нужда от съвет и се обръщам към Сила и всички запознати с хардкор добавките. Решил съм да направя 1 цикъл, но се колебая какво точно да взема. Засега съм се насочил към МетилЕ + Пропадрол или продуктите на FAST ACTION PHARMA… Няма да се разсърдя на никое предложение де :) За мен- 180см, 80кг, 22години, 3години “стаж” и 1ви опит с този род добавки (ако не броим СлимЕкстрийма)
04.01.10
22:09
GGOGGO според мен най-удачно е S-drol по 30 мг за 4 седмици, но все пак изчакай СИЛАБГ да изкажат своето мнение.
05.01.10
04:42
казано от Тони1 на 04.01.10, 22:04:
мисля,че между хардкор добавките и стероидите има разлика...
Много некомпетентно изказване! Ако малко беше проучил нещата, щеше да установиш, че разликата между 95% от хардкор продуктите и стероидите е чисто законова, нищо повече. ОТносно въпроса какъв цикъл да направиш, като за първи опит най-удачно ще е комбинация от Fast Action Pharma H-Drol и EST Nutrition Methyl E. За да усетиш напълно продуктите, ще са ти необходими по 2 шишета от веки продукт на доза по 3 капсули дневно. Не забравяй, че ще са ти необходими и продукти да след цикъл за възстановяване на хормоналния баланс и запазване на резултатите.
05.01.10
05:29
казано от Сила БГ на 05.01.10, 04:42:
щеше да установиш, че разликата между 95% от хардкор продуктите и стероидите е чисто законова, нищо повече
Пък хората които ползват хардкор добавки из форума казват “оо аз съм натурален само на добавки съм никакви стероиди нищо не съм докоснал и няма и да докосна ето аз съм пример как стават нещата и без стероиди абе и без добавки става ама аз така реших. То става и без храна ама аз нали имам невероятна воля, сила желание страшен съм и много тренирам и ето ме на” :lol:
А те не са си на стероиди ама чисто законово... :).
GGOGOO ти сигурен ли си че си изчерпал възможностите на тялото си от към изцяло не само законово натурално трениране и възстановяване за да посягаш към тези препарати.
П.П. А да и честит ти рожден ден GGOGOO :lol:
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 05.01.10 05:44.
казано от Сила БГ на 05.01.10, 04:42:
казано от Тони1 на 04.01.10, 22:04:
мисля,че между хардкор добавките и стероидите има разлика...
Много некомпетентно изказване! Ако малко беше проучил нещата, щеше да установиш, че разликата между 95% от хардкор продуктите и стероидите е чисто законова, нищо повече. .
НЕ знам какво ще установявам и кое е некомпетентно,но има много “хард” добавки ,които са по скоро плацебо ефект как да ги причислявам тогава към препарати ?Много съм съгласен с изказването ,законова разлика,но,НО не за всички.
@СилаБГ, РСТ-то е последното което бих забравил. Както се очертават нещата- Methyl E и H-Drol x 3 дневно за 40 дни. За РСТ- EST Test Drive и Gaspari Novedex XT по 2 капсули на ден от всяко и Liv.52 2x2 дневно... Чакам забележки :D
@Иван Шишманов- не мога да кажа просто така “да, изчерпах се”. В застой съм и реших да предприема тази стъпка... Даже да не съм готов се надявам, че няма да има трайни последствия... и как изобщо някой разбира кога е достигнал естествения си лимит?
06.01.10
05:15
Забрави за Novedex XT като част от PCT. Можеш да добавиш към Test Drive Axis-HT на BSN, а за още по-добро възстановяване Nolvdex или CLomid (Костилбегит)
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 06.01.10 05:47.