Релеф

BU

03.01.10
21:30

Тренировка—-Ходя от 13-14 месеца на зала.Ходя през ден на зала.След 2 месеца мисля да почвам да урелефя.Имам малко шкембенце смятам да го превърна в плочки и да урелефя гърдите,ръцете и гърба.Какви продукти бихте ми препоръчали,за да получа желания ефект? Мога да давам по 100 лв на 40-50 дена за добавки( протеини и т.н).След 2 месеца мисля да спра залата( не нацяло) и да започна да ходя на кик бокс,+ лостове( когато имам време) и 1 път седмично зала(фитнес).Тренировката ми на кикс бокса е: 30-40 минути леко бяагане( като бягаме загряваме).След това учим удари и т.н!След края на всяка тренировка правим по 100 лицеви,100 коремни и по 50 клека.Ще ходя 3 пъти седмично на кикс бокс=300 лицеви,300 коремни и 150 клека + лостове и 1 път седмично зала.Искам да знам добре ли ми е тренировката, или нещо куца ?

Хранителен режим——Ще намаля значително тестените продукти,но не и да ги спра нацяло.Само по 1 максимум 2 филиики на ден.Сладкото ще го намаля на 1-2 пъти седмично, а газирано пия 2 пъти в месеца така че няма да ми е проблем , да го спра нацяло.

Информация за мене———Височина:1,78 ; КГ:76-78 ; бицепс(напомпан) 37..друго не съм мерил Wink имам и шкембенце Wink Описах всичко главно за мене!Ако можете ми напишете точно какви продукти с какво да ги комбинирам направо с имената.Благодаря,предварително

btw(междудругото ) ЧНГ много здраве,щастие,любов и късмет през новата 2010 година!

П.С Знам,че имам подобни теми!Но всеки път ми казвате нещо и все го добавям към подготовката ми за лятото.Готов съм да се преборя с всичко за да достигна желаното тяло от мен!

04.01.10
06:53

За режим ли питаш или за суплементи ?
А краката няма ли да влезат в сметките за релеф :lol: ?

04.01.10
08:42

Спираш всички сладки захарни изкушения!! Никакво газирано. Минимално количество алкохол (50гр на седмица, нещо твърдо може аре :) ) Тестени изделия от рода на , джобове, дюнери, баници с боза и т.н. ги забрави. Хляб яж кат ти се яде, но си взимай пълнозърнест.
Спортувай, и като спреш яденето на боклуци, малко по малко ще стане :) Пий 2-3л вода на ден.
От към добавки, л-карнитин ще ти свърши работа :) (Liquid L-Carnitin 93гр -100тина лв. - на NOW FOODS го хвалят много)

Общо взето не се ограничавай от към ядене. Но не яж боклуци.

Абе колкото и да са прая на разбирач едва ли бих ти помогнал ако ти сам не си помогнеш. Информация във форума бол.. почвай да четеш.

04.01.10
15:22

казано от burgaskiq_ на 03.01.10, 21:30:

Тренировка—-Ходя от 13-14 месеца на зала.Ходя през ден на зала.След 2 месеца мисля да почвам да урелефя.Имам малко шкембенце смятам да го превърна в плочки и да урелефя гърдите,ръцете и гърба.Какви продукти бихте ми препоръчали,за да получа желания ефект? Мога да давам по 100 лв на 40-50 дена за добавки( протеини и т.н).След 2 месеца мисля да спра залата( не нацяло) и да започна да ходя на кик бокс,+ лостове( когато имам време) и 1 път седмично зала(фитнес).Тренировката ми на кикс бокса е: 30-40 минути леко бяагане( като бягаме загряваме).След това учим удари и т.н!След края на всяка тренировка правим по 100 лицеви,100 коремни и по 50 клека.Ще ходя 3 пъти седмично на кикс бокс=300 лицеви,300 коремни и 150 клека + лостове и 1 път седмично зала.Искам да знам добре ли ми е тренировката, или нещо куца ?

Трябва да си дефинираш какво точно искаш .... защото с тренировки по кик-бокс няма да стоиш като билдер, това не значи че и няма да имаш плочки, напротив. Но като цяло начина на трениране на тялото се разминава. Също така ще имаш повече развита функционална маса отколктоо обема на един билдер. За това помисли хубаво какво искаш, не че не може да тренираш кик бокс и да посещаваш фитнес зала. А относно релефа всичко зависи от храната.

Хранителен режим——Ще намаля значително тестените продукти,но не и да ги спра нацяло.Само по 1 максимум 2 филиики на ден.Сладкото ще го намаля на 1-2 пъти седмично, а газирано пия 2 пъти в месеца така че няма да ми е проблем , да го спра нацяло.

Една диета не се изразява само в това с какво ще се ограничиш, рано или късно това няма да ти удържи на психиката. Гледай на храната като - качествена и не качествена. Примерно хляб може да си позволяваш но гледай да бъде пълнозърнест, сладко търси истински балкански мед. Търси първоизточника на това от което искаш да се отказваш.

Информация за мене———Височина:1,78 ; КГ:76-78 ; бицепс(напомпан) 37..друго не съм мерил Wink имам и шкембенце Wink Описах всичко главно за мене!Ако можете ми напишете точно какви продукти с какво да ги комбинирам направо с имената.Благодаря,предварително

Относно хранителни добавки, вземи си един протеин, креатин, мултивитамини и си тренирай тежко. Това е, относно марки - може да ми пишеш ЛС.

BU

05.01.10
12:01

казано от emzo на 04.01.10, 06:53:

За режим ли питаш или за суплементи ?
А краката няма ли да влезат в сметките за релеф :lol: ?

Краката ги тренирам в залата 1 път седмично и правя повече повторения за релеф, отделно през ден играя волейбол и правя и от там прасец.Но и те ми влизат в списъка -да.

казано от Draken на 04.01.10, 08:42:

Спираш всички сладки захарни изкушения!! Никакво газирано. Минимално количество алкохол (50гр на седмица, нещо твърдо може аре :) ) Тестени изделия от рода на , джобове, дюнери, баници с боза и т.н. ги забрави. Хляб яж кат ти се яде, но си взимай пълнозърнест.
Спортувай, и като спреш яденето на боклуци, малко по малко ще стане :) Пий 2-3л вода на ден.
От към добавки, л-карнитин ще ти свърши работа :) (Liquid L-Carnitin 93гр -100тина лв. - на NOW FOODS го хвалят много)

Общо взето не се ограничавай от към ядене. Но не яж боклуци.

Абе колкото и да са прая на разбирач едва ли бих ти помогнал ако ти сам не си помогнеш. Информация във форума бол.. почвай да четеш.

Окей сладките и газираното без проблем ги спирам ;) Алкохол не пия много,когато се съберем компания пиивам поне по 100 гр но ще го намаля няма проблем. Обаче проблем с тестените изделия :S в даскало нямам кво да ям и трябва да си взимам поне по 1 баничка.. или нещо тестяно :S какво да правя с този проблем ??  Водата и сега си е пия по 2-3 литра на ден ;]] От този Л-карнитин и като ходя на кик бокс няма ли да си изгубя мускулната маса ?

BodyArt Консултант—Еми искам да направя хубаво тяло.Неискам да съм някакво животно(хипер здрав) , но неискам и да съм някакава хърбалет(скелет).Аз съм пил протеин на Premium Whey (за маса) и качих 10 кг от него.Искам сега да урелефя тялото си, и да изчистя мазнините.

П.С Аз мисля да взимам глутамин + аминокиселени за да урелефя, ама май не е на правилно какво мислите ?

Мнението беше редактирано от burgaskiq_ на 09.01.10 11:44.

Глуматин - е такова животно нема.

05.01.10
14:18

казано от Венцеслава Атилова на 05.01.10, 13:58:

Глуматин - е такова животно нема.

има има!! много е страшно :) хихихи

Батка споко, нема изгубиш мускулна маса от л-карнитина, той просто помага за изгарянето на мазнините. (таксито на масните клетки както се казва) Ако изгубиш мускул то ще е от намаление в храненето. Продължавай да си пиеш протеинови шеикчета. (те нема да ти пречат) Не се ограничавай от към белтъчини.

Относно проблема с закуската в даскало... ами зимаш един пълнозърнест хляб (аз лично обожавам “вита” 6 зърна без брашно)
зимаш си извара, малко пуешко/пилешко или квото и да е... и прайш един/два хубави дебели сандвича с теа продукти и си ги излапваш сутринта кат пич :) или си ги земи с теб у даскалото. (ако ти е кофти изварата.. слагай сирене/кашкавал )
Тва е пример само.. иначе препоръчително е... овесени ядки сутрин за закуска.
Ако искаш да си сериозен стани по рано и хапни преди да идеш на даскало.

Относно глутамина и аминокиселините (погледни BCAA).. Пишеш ги теа в търсачката горе и четеш статиите на BB-team :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1