04.01.10
21:26
Зима е.Празници бяха.И нещо нямаше движение много ,много.Искам да сваля малко около корема,най-вече паласките,които не са много големи,ма ме дразнят и на бедрата.Та може ли да се посмалат тези неща,без да се променя режима на хранене,които е за покачване на маса и без да се променя вида на тренировката,която пак е за маса?Знам,че има много таквива теми и се извинявам,но като четох повечето бяха за жени.Извинявам се пак.
След като няма да променяш тренировката, няма да променяш и храненето...какво остана? Освен да добавиш тичане или нещо такова и да се надяваш, че ще изгориш излишното.
04.01.10
23:35
Така както си го описал не може.
ами без да се променя храненето и тренировката, остава да вкараш кардио + бърнър .... или липосукция ....
05.01.10
14:46
Кардиото да е задължително след тренировка
Е кардио разбира се.А примерно на ден по 15мин. на веларгометъра?За след тренировка пак по толкова?
Добре, че са празниците, че да се видите в огледалото.
Храната прави борбата (Wrestling_Pro). Няма да сваляш килограми ако се храниш като за качване на маса. Не ми е познат вариант, в който можеш да качваш и да сваляш едновременно.
Трябва да си на отрицателен калориен баланс (да намалиш общия прием на калориите, да намалиш приема на въглехидрати, да увеличиш приема на протеин), трябва да правиш кардио и трябва да промениш тренировките от 4х8 (предполагам това искаш да кажеш, като казваш “за маса”) на 4х6, 5х5, или нещо от сорта.
‘Nuff said.
ами без да се променя храненето и тренировката, остава да вкараш кардио + бърнър .... или липосукция ....
:-) :exclaim:
Ами като се увеличат повторенията се намалява тежестта,нали?И това дали ще повлияе много на масата.Говоря толкова много за масата,защото преди свалих за 4 месеца 15 кила и бях шибано слаб .Сега малко се пооправих и не искам да бъда пак същия хърбак,че кокалите ми стърчаха тогава.