EST METHYL E i EST PROPADROL

04.01.10
17:37

Здравейте на всички.Първо да кажа че съм на 21 г,и от 2 год тренирам,178/80кг.Искам да пробвам тази комбинация EST METHYL E   i   EST PROPADROL или подобна на тази,дайте мнения и съвети,дали е добра,дали въобще ги има на пазара,ако не някои да препоръча нещо от този вид и с този ефект,за който чета.А също ако някой ги е пробвал да каже има ли ефект,с какво може да се комбинира и също за след цикъла,с една дума всичко.Мерси предварително

GO

04.01.10
18:53

gohard.org

Май,че там се обсъждаха такива работи.

04.01.10
18:59

Това не са анаболни стероиди.

GO

04.01.10
19:01

Оу,да,направих справка.

СБ

05.01.10
04:45

казано от Владимир92 на 04.01.10, 18:59:

Това не са анаболни стероиди.

Поредното грешно разбиране за този тип продукти. С риск да се повторим, ще уточня,че разликата между 95% от хардкор продуктите и познатите ви стероиди е чисто законова , нищо повече. Относно изборът за цикъл, да това е удачен вариант за първи цикъл. За да усетиш максимално продуктите ще са ти необходими по 2 шишета от всеки продукт , а също така и неща за след цикъл.

05.01.10
13:24

СилаБГ, пределно ми е ясно. Казах го само и единствено с цел, че можем да ги обсъждаме тук.

05.01.10
17:26

Благодаря Сила ,а след цикъла с какво трябва да се укрепя,а има ги в наличност нали,и ако ми кажете адреса ще съм много благодарен ,защото не съм от София,да знам къде направо да отида,не да се лутам

СБ

06.01.10
05:18

Ела на място в магазина - на ул.Раковски 176 и там ще ти обясним в детайли.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1