Комбинация на хр добавки за маса

03.01.10
22:52

Здравейте и За много години.
Последните месеце се опаричих малко и си взех Kre-alkalyn на Universal Nutrition 120 caps по 1.5 гр, BCAA 1000 mg 100 caps, 3 kg протеин пак Universal Nutrition 86 %, декстроза (глюкоза) 1 кг. Не знам как да ги приемам. Имам следният план:
преди тренировка:
1 caps Kre-alkalyn
1 caps BCAA
20 гр протеин
след тренировка
1 caps Kre-alkalyn
1 caps BCAA
20 гр протеин
+ декстроза 1 супена лъжица с малък връх
И Сутрин на гладно
1 caps Kre-alkalyn (тука мога да бъркам вече)
За хранителния режим, по нататъа ще го пиша, но белтъчините главно ще ги приемам от яйца, месце(пилешко основно), извара и може би кисело мляко; въглехидратите от кафяв и бял ориз, картофи, леща, овесени ядки, хляб.
Мисля да си взема и Animal Flex 44 packets заради ставите и сухожилията, защото си мисля като ми скочи силата, мога без да искам да се контузя.

05.01.10
17:59

Няма ли някой да ми даде съвет

05.01.10
18:38

1.5 гр. Кре-Алкалин и 4-5 гр. БЦАА преди и след тренировка.
Доза протеин сутрин след ставане и след тренировка.
Декстроза след тренировка.
Анимал Флекс сутрин с закуската.

Поздрави!

05.01.10
18:44

увеличи дозата на ВСАА поне тройно, че да има някакъв смисъл от тях. кре-алкалина - както пише на етикета (има специална тема за креатина и начин на приемане).
“Мисля да си взема и Animal Flex 44 packets заради ставите и сухожилията, защото си мисля като ми скочи силата, мога без да искам да се контузя. ” - с ей това изказване направо изби рибата, ама направо с мотиката я утрепа :D с колко очакваш да се качи х2; х3; повече? :)
причината за контузии в 99% от случаите е разсеяност и/или кофти техника и/или гъзария

05.01.10
20:49

Благодаря за съветите.  Прочетох темата, за креатина. Сега ще заключа темата, като съм готов с примерна комбинация, ще я отворя и щя пиша пак.

СА

05.01.10
23:07

Моля те, не я заключвай :lol: !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1