кво е тва танк ве хора?ко е за цвета на тениските аз бял поръчах и мене това не ме касае май?!
поздрави
Ае поръчвай му бял и да не писка много и тва е! blind bатка поста ти беше адски смешен.
по-здрави
Все пак човека дава около 15$ и мисля, че трябва да си каже мнението :)
Дано да е по-скоро.
Чакам го и утре до вечерта най-късно и му поръчвам бял танк (за блинд -> танк=потник) :)
11.02.05
07:11
Извиняваите че закъснях малко с мнението vanisher братле щом няма черен вземи бял няма проблеми
Плакатите и тениските са пристигнали в Щатите. Пуснати са вече към БГ. Чакаме доставката.
А вие ми събирайте паричките !!!
17.02.05
20:30
Ванишер кога горе долу ще пристигнат :wink: за парите нямаш проблем само кажи кога и къде
Ми между 1 и 3 седмици :)
за парите след 2-3 дена ще ви кажа кой по колко да дава.
Доставката до БГ е 22 $ :shock: (не ми казаха дали са включени 5те $ или не)
Самия колет заради всичките опаковки е 3 килограма близо....
Съжалявам но ще трябва да се увеличи малко доставката на човек.
Кажете дали сте навити да ви е по 3,5 - 4$ доставката или аз ще се понабутам и ще платя по-голямата част :cry:
дайте да измислим как да я разделим че ми става супер гадно...не съм очаквал че ще е толкова много.....
чакам предложения
18.02.05
09:04
Ванишър не се притеснявай - няма проблем казваш колко и кога! :wink:
OK и за мене не е проблем, само братле дай по равно все пак щото, кво значение има колко тежали плакатите. Та пусни един ЛС и в неделя да ти донеса парите.
по-здрави
делим поравно на всички, независимо кой колко неща има.
сега чакам да ми каже дали тея $ са с доставката до него или без за да разделим паричките. супер гадно се получи ма не зависи от мен...
няма проблеми и от моя страна не се притеснявай
поздрави
П.С при мене само 1 тениска ли или и другите са приели?
[quote author=“blind”]няма проблеми и от моя страна не се притеснявай
поздрави
П.С при мене само 1 тениска ли или и другите са приели?
само 1
другите беше късно. поръчката беше завършена
Значи доставката до моя френд е 2$, до БГ е 22$ = 24$
Аз, ватер, емо, блинд, блуден, хед = 6 човека
24:6 = 4$ на човек доставка = 6лв. на човек за доставка.Ето от кой колко пари чакам и гледайте до 4-5 дена да ги получа, за да ги пратя на моя приятел.
Waterbolist : 14$(Tank)+5$(Poster)+4$=23$=34,5lv
Bluefan: 3$+4$=7$ = 10,5lv
Head: 14$+4$=18$= 27lv
Emo: 14$+4$=18$= 27lv
Blind: 14$+4$=18$= 27lv
vanisher: 15$+4$=19$=28,5lv
Total: 103$ = 154,5lv <- Това е по наши сметки
А иначе:
Subtotal $78.45
Shipping $2.00
Total $80.45
+22$ до БГ
= 102,45$
П.С. Парите може и в долари може и в лева но да е до 5 дена максимум.
Остана 1 плакат че един френд се отказа като чу доставката.
Shut the F*** UP NAD TRAIN.
ИМА ЛИ ЖЕЛАЕЩИ ?
20.02.05
19:54
От една страна ми е кофти че прочитам чак сега тази тема но пък си бях харесал черния Tank “Animal”, а виждам че в момента го няма в наличност. Ако някой иска да си вземе още нещо ще съм радостен за да направим още една поръчка че да мога и аз да си го зема този потник. Дано да се съберат желаещи до 2 седмици за да направим далаверката :wink:
20.02.05
21:57
И аз сега я прочитам чак :(
Ванишър, какъв точно плакат остана?
http://www.animalpak.com/store/html/product.cfm?id=147
Такъв остана.
8лв с част от доставката.
40х60
Glossy Small black/white poster that reads “Shut the F… Up and Train” and measures 16” x 22”.
Скоро поръчка не знам дали ще има.
Зависи дали всеки ще ми плати. :)
Айде някой да го взима тоя плакат, че иначе само се набутвам :)
Може и още един да остане.
Като дойдат ще ви кажа за другия. Щото моите хора се опъват на доставката и ще ми ги оставят май на мен :(
Засега този да се пласира ще видя дали ще има и друг.
Та някой има ли желание ? След около 7 дена трябва да дойде доставката
Ванишер братле ела на някоя от неделните сбирки да донесеш блуската и да ти я платя и т.н. . Защото незнам как иначе, но можеш да минеш в работата, а на мен не ми се разкарва до теб.
по-здрави
21.02.05
15:08
Обадете се ако има навити за втора поръчка че много ми хареса тоя потник......пък и мисля че ако разберат повече хора ще има доста навити защото дрехите не са скъпи а се надявам да са качествени...... :wink:
21.02.05
15:42
Ех, мамка му... Не ме кефи тоя плакат... :cry:
Все пак, Ванишър, ако се съберат хора за следваща поръчка плс обади се- потниците “I’m not here to talk” зверски ме кефят...
За дрехите ще мислим.
Сега остава да си събера парите.
Нека всеки, който има да ми дава пари да ми рпати ЛС да се разберем кога и къде че треа да ги рпевеждам.
Emo: 14$+4$=18$= 27lv
ХОРАА ПЛАЩАЙТЕ !!!
И Емо плати.
Тези 3ма да значт че съм пратил парите и да побързат с плащането, че разбирането беше бая по-рано да си получа парите !!!
Офтопик:
Като ви кефят толкова много тези тениски с надписи, не е нужно да давате толкова пари и да чакате толкова време.
Купете си една, две, три ... колкото искате нови тениски и отидете да ви ги щамповат с какъвто си надпис искате :) и ще ви излезе много по ефтино и бързо :)
Друг вариянт също: да не ходите да ви ги щамповат, ами си купете един спрей .... на пс-то направете някакви яки букви ... принтирайте ги на принтера ... и си направете шаблон и така със спрей става яко :) Аз съм си правил и по 2та начина :) супер е
Поздрави
01.03.05
10:09
Предпочитам фанелката която ми е на гърба да си е оригинална, а що се отнася до парите - те са за това да се харчат.
[quote author=“Rosen”]Офтопик:
Като ви кефят толкова много тези тениски с надписи, не е нужно да давате толкова пари и да чакате толкова време.
Купете си една, две, три ... колкото искате нови тениски и отидете да ви ги щамповат с какъвто си надпис искате :) и ще ви излезе много по ефтино и бързо :)
Друг вариянт също: да не ходите да ви ги щамповат, ами си купете един спрей .... на пс-то направете някакви яки букви ... принтирайте ги на принтера ... и си направете шаблон и така със спрей става яко :) Аз съм си правил и по 2та начина :) супер е
Поздрави
ми прати снимка на някое със прей да видя за какво иде рече да видя дали е сполучливо
[quote author=“vanisher”]
Търпението ми се изчерпва.
Поне да ми дадат дата кога ще ми дадат парите.
ГОРЕЩИ НОВИНИ !
ДРЕХИТЕ ДОЙДОХА !!!!
Пратени са на 2 колета. Първия дойде втория ме увериха че до 1 седмица ще дойде (този с плакатите)
Казвайте са кой как защо?
Аз вече ти платих моята тениска братле когато идваш на срещите или някаде близо до работата мини да ми я оставиш. Или ако кажеш на друго място деазнам. За другите незнам как ще се управяш, но ако някой не си иска работите казвай можем да ги вземем.
по-здрави
вече само Airmail
само 10$ по-скъпо а идва за 10 дена :)
а убитите пощи за 3 месеца и 20 дена ...
[quote author=“cl_killa”]и в краина сметка получи ли си сичките парички
не парите а стоката получих
треа да ходя и за втория колет.
ми сега имам изпит така че понеделник вторник може да се видим