Нутрим - пудри и вкусове

05.01.10
21:09

Здравейте,
По принцип гледам да си набавям необходимите вещества от храната, но след 5-6 дена ще ми се наложи да я карам по-леко, на мляко, кашички, супички и т.н. Това ще е за период от 3-4 дена и ми хрумна, че може да прибавя някаква пудра. Смятам да взема на Нутрим и за това искам да ви питам, кой гейнър/протеин ви е допаднал най-много на вкус. Не се стеснявайте да пишете, всички сме минали през тази фирма в миналото. Ако може също да си спестите съветите относно озбора на друга фирма... повечето работи са ми ясни, така че няма нужда. Просто ще отида до Била и ще си купя една, две кутийки, които ще излапам за 3 дена. После пак си минавам в нормален режим.
Благодаря предварително. :)

05.01.10
21:15

Пил съм само Pure Whey Pro, ванилия. Ако не тръгнеш да го сравняваш с ванилиите на други марки - става. Шейкърът се пълни догоре с пяна обаче. Което не зависи от вкуса де, така че едва ли те вълнува :) Ако тръгна да си взимам някога пак този протеин - ванилия ще е, поне знам, че не е гадна :)

05.01.10
21:20

Пил съм само Pure Whey Pro ванилия и шоколад. Ванилията повече ми допадна. Шоколада има странен неестествен вкус...

05.01.10
23:00

нз брат,ама си купи и допълнителни чифтове бельо,защото нали знаеш че ще скъсаш гащите от пърдене :))

съжалявам за спама ,но не се сдържах

Мнението беше редактирано от Zlatin на 05.01.10 23:00.

GO

06.01.10
14:49

x2 за ванилията.

Изпадал съм в подобна ситуация и заложих на вафлите на същата фирма

06.01.10
22:15

Мерси за мненията, още малко ще помисля какво да правя. Това за пърденето не се бях сетил, то си е напрежение в червата, но смятам, че няма да ме хване. Ще видим все пак.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1