Syntrax Fyre + CL Purple Wraath (вече само Purple Wraath)

17.12.09
12:07

Здравейте прители,
Тази комбинация ми се струва много добра в период на изчистване. Някой тествал ли е, за да сподели впечатления? Някакви минусчета да виждате? Благодаря ви за мненията!

Темата беше редактирана от gssatcc на 18.12.09 13:23.

КК

17.12.09
13:06

Ползвах комбинацията до преди седмица, но ако имаш повечко мускулна маса, която да пазиш ти препоръчвам да вкараш допълнително малко БЦАА + Глутамин, защото в Purple не е достатъчно БЦАА-то, аз пия по 2 дози в 600мл (по 200мл преди, по време и след тренировка). Енергията е уникална, възстановяването също, няма да сбъркаш =) Огънчето също е страхотно. Успех!

17.12.09
13:45

Мисля, че като цяло нямам нужда от повече BCAA. Вземам поне две дози протеин на ден, в които също има. А мускулна маса няма супер много да пазя :) То и мазнини нямам супер много да чистя. По-скоро е от чудене какво да правя :)

КК

17.12.09
13:50

Давай смело тогава =)
Поздрави.

казано от nigga на 17.12.09, 13:45:

По-скоро е от чудене какво да правя :)

Първо избираш какво да правиш, да качваш или да сваляш и после насочваш тренировката и храненето към това. След което се чудиш добавки за коя цел да си вземеш.
Все пак лятото не е много близо и имаш достатъчно време за чистене, ако имаш добра генетика и не много мазнини може да изчезнат преди да си се усетил.

18.12.09
10:36

Общо взето да си изчистя мазнините мога и само с хранителен режим. Мерак ми е да пробвам обаче тоя Пламък :) Нямам нужда нито да свалям, нито да качвам, само да поизчистя и на тяхно място да се появи по-добре изглеждаща плът :)

EDIT: Все пак реших да пробвам само Purple Wraath. Пламъчето ще е по-напролет ако има нужда. Мисля да взимам по две дози. Как според вас е най-добрия прием? Имайте предвид, че не приемам течности по време на тренировки, а след нея пия шейк. Една доза преди тренировка и една след шейка или да ги разбия във времето? Благодаря предварително!

Мнението беше редактирано от gssatcc на 18.12.09 11:54.

19.12.09
15:22

Закуската ми е също протеинов шейк на Now. Да ги комбинирам двете?

21.12.09
10:34

казано от nigga на 19.12.09, 15:22:

Закуската ми е също протеинов шейк на Now. Да ги комбинирам двете?

Комбинирай ги, но хапвай и въглехидрати с тях сутрин, без въглехидрати и то прости, няма как да усвоиш белтъчините.

21.12.09
12:48

pw го пия по време на трен винаги

21.12.09
12:50

казано от NE4ovek на 21.12.09, 12:48:

pw го пия по време на трен винаги

Пробвал ли си InTrain-a ? При него доста по-добре се усеща енергизиране със сигурност ако ти е харесал PW , то и Интрайн ще ти хареса.

ВЕ

21.12.09
17:25

Ако искаш орелефяване, комбинирай Fire с ВСАА и Глутамин на NOW. В PW има малко въглехидрати, но несъм съгласен че е с малко ВСАА. В една доза има 6 грама ВСАА в съотношение Левцин 3 гр. към Изолевцин 1,5 гр. и Валин 1,5 гр.

21.12.09
18:15

казано от BodyArt Консултант на 21.12.09, 10:34:

Комбинирай ги, но хапвай и въглехидрати с тях сутрин, без въглехидрати и то прости, няма как да усвоиш белтъчините.

То стана доста взривоопасна комбинация. Ще летя из офиса после :)

06.01.10
11:13

Ставам заклет фен на Purple Wraath! Много добър продукт, а и наличието на Beta Alanine допълнително ми доставя удоволствие :)

06.01.10
13:29

:) Радвам се, че ти е харесал - само преди след ли го пиеш или и по време?

Пробвал ли си нещо друго на controlled labs?

06.01.10
13:54

казано от kao на 06.01.10, 13:29:

:) Радвам се, че ти е харесал - само преди след ли го пиеш или и по време?

Пробвал ли си нещо друго на controlled labs?

Пия го една доза сутрин със закуска, предимно въглехидрати. Втората доза я пия цялата преди тренировка. По време на тренировка не съм свикнал да консумирам течности, а след нея си пия шейк и не ми се смесват :) А друго съм пил - GreenMagnitude. Даже още една опаковка ме чака в шкафа за след месец. По някое време ще тествам Purple In Train.

06.01.10
16:15

Довечера ще тествам, макар да рискувам да бъда заклеймен заради шейкъра на Now :-P Благодаря за информацията!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1