Протеин/Аминокиселини

01.12.09
08:22

Здравейте имам няколко въпроса:
Аминокиселините на прах или капсули?
Има ли проблем да пия и аминокиселини и нисковъглехидратен протеин?
Каква е разликата между обикновените аминокиселини и BCAA?

01.12.09
08:29

На прах (ЕАА) няма да намериш у нас или поне много трудно. Принципно едни от най-добрите са на CL Purple wraath, а за ВСАА - X-tend или Primaforce BCAA. Ааа, на останалите въпроси са давани отговори многократно. Има търсачка горе в дясно. Напиши ВСАА, напиши аминокиселини се образовай!

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 01.12.09 08:30.

казано от Useful на 01.12.09, 08:22:

Аминокиселините на прах или капсули?

Аминокиселините на прах имат малко по-бърза усвояемост, ако правилно си спомням. Това е разликата.

Има ли проблем да пия и аминокиселини и нисковъглехидратен протеин?

Не, такъв проблем няма.

Каква е разликата между обикновените аминокиселини и BCAA?

Google ще ти даде чудесен отговор на това какво представляват ВСАА.

06.01.10
14:58

Здравейте ! Взех си едни аминокиселини на Optimum Nutrition 2,222 mg,Някой пробвал ли ги е ?Аз от днес ги зачнах,има ли значение дали ще натроша хапчето на по-малки парченца и така да го приема,че иначе ми е малко трудно ?

06.01.10
17:17

казано от captain_jack на 06.01.10, 14:58:

Здравейте ! Взех си едни аминокиселини на Optimum Nutrition 2,222 mg,Някой пробвал ли ги е ?Аз от днес ги зачнах,има ли значение дали ще натроша хапчето на по-малки парченца и така да го приема,че иначе ми е малко трудно ?

Аз съм ги пил цели, пил съм ги и натрошени (по-точно стрити на прах) и не съм усетил разлика в дейстието им. Според някой хора като ги натрошиш, намаляваш действието им. Ако хапчето е хидролизирана суроватка, натрошаването не би трябва да нарушава каквото и да било. Факта, че има дъвчащи амини ме кара да мисля, че трошенето не намалява ефекта им. Но може и да бъркам.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 06.01.10 17:17.

07.01.10
07:12

Преди време съм взимал такива и мисля че и някъде по опаковката си пишеше че ако са прекалено голями за преглъщане може да се строшат.

07.01.10
12:17

казано от DGD на 07.01.10, 07:12:

Преди време съм взимал такива и мисля че и някъде по опаковката си пишеше че ако са прекалено голями за преглъщане може да се строшат.

Да, май именно на тях го пише. Но недей просто да ги трошиш, защото остават много остри ръбове. Ако ще ги чупиш, стривай ги на прах.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1