07.01.10
04:53
Здравейте всички,
Интересува ме приемам ли правилно добавките. Ето и начина:
В тренировъчен ден:
сутрин на гладно 1 доза протеин
30 мин преди тренировка 1 доза протеин
веднага след тренировка 1 доза cellmass
30 мин след тренировка 1 доза протеин
преди лягане 1 доза cellmass(като от последното хранене са минали около 2 часа)
В нетренировъчен ден:
сутрин на гладно 1 доза cellmass
30 мин след това 1 доза протеин
6-7-8 часа след първия прием на cellmass приемам още една доза (като от последното хранене са минали около 2 часа)
Ще се радвам на съвети и критики също така и ако някой може да ми отговори на тези 2 въпроса:
1. Когато да речем съм на дискотека и се прибера в 5-6-7 сутринта, тогава ли е по-добре да пия cellmass-а или по времето, в което си лягам по принцип - 12-1ч?
2. Има ли странични ефекти ако по време на употребата на cellmass-a употребявам и алкохол?
07.01.10
05:24
казано от darkliquid на 07.01.10, 04:53:
Здравейте всички,
Интересува ме приемам ли правилно добавките. Ето и начина:В тренировъчен ден:
сутрин на гладно 1 доза протеин
30 мин преди тренировка 1 доза протеин
веднага след тренировка 1 доза cellmass
30 мин след тренировка 1 доза протеин
преди лягане 1 доза cellmass(като от последното хранене са минали около 2 часа)В нетренировъчен ден:
сутрин на гладно 1 доза cellmass
30 мин след това 1 доза протеин
6-7-8 часа след първия прием на cellmass приемам още една доза (като от последното хранене са минали около 2 часа)Ще се радвам на съвети и критики също така и ако някой може да ми отговори на тези 2 въпроса:
1. Когато да речем съм на дискотека и се прибера в 5-6-7 сутринта, тогава ли е по-добре да пия cellmass-а или по времето, в което си лягам по принцип - 12-1ч?
2. Има ли странични ефекти ако по време на употребата на cellmass-a употребявам и алкохол?
Има едно основно правило - употребата на алкохол НАМАЛЯВА ефекта от хранителните добавки. В случая с дискотеката, взмиай СелМасс преди 12 часа. като гледам в тренировъчен ден, получаваш едни огромни дупки, в които не приемаш никаква храна, а залагаш само на добавките. Запомни - храната е основна, после са добавките.
Нашият съвет е следният - Сутрин като станеш свикни организма ти да поема нормална храна. Преди тренировка си вземи протеин. След тренировка взимаш СелМас, обаче ако си граден, яж нормална храна и 1 час по-късно си вземи СелМас. Другата доза протеин я взимай между хранения през деня.
От това, което си написал, излиза,че ти залагаш най-вече на протеина и СелМас за мускулна маса, а не на храната. А именно от храната ще дойдат необходимите калории.
07.01.10
10:03
Храня се по 5-6 пъти на ден, просто никаде не съм го споменал защото предположих, че се подразбира. :) Не е някакъв много стриктен режим, но се храня сравнително добре. Доста съм се интересувал и чел и продължавам да чета по тези теми. Благодаря за отговора. :)