Растеж без покачване на тегло

03.01.10
14:15

Искам някой да ми даде някаква информация как да тренирам , за да ми порааснат мускулите без да качвам килограми.Бях чел една такава статия :)

Темата беше редактирана от dbakalov на 03.01.10 15:13.

АН

03.01.10
15:16

bez hr. rejim

03.01.10
15:28

Не е ли очевидно, че мускулите не могат да растат без да качваш тегло? Единственият начин да не качваш тегло е да смъкваш толкова мазнини, колкото мускули си качил.
Я кажи защо ти е да го правиш това? Да не гониш категория в някакъв спорт?

04.01.10
19:24

Не обаче бях чел една такава статия и реших да открия тема защото ми стана интересно.

04.01.10
19:47

Мисля,че много кардио ще свърши работата,заедно с хранителен режим за маса.

ПИ

04.01.10
20:12

От къде па се показахте тия моделчета, че искат да растат без да качат килограми.
И да качиш 3 кила къв’ ше ти е проблема бе?!

04.01.10
21:49

казано от p17bull на 04.01.10, 20:12:

От къде па се показахте тия моделчета, че искат да растат без да качат килограми.

Не всеки иска да е 90 кила и да е масивен. Остави ги хората ;)

04.01.10
22:02

Да, то нали много лесно се правят 90 кг мускули... ;)
Всъщност, зависи. Някои високи хора на тези кила са доста слаби.

04.01.10
22:29

казано от Петко К на 04.01.10, 22:02:

Да, то нали много лесно се правят 90 кг мускули... ;)
Всъщност, зависи. Някои високи хора на тези кила са доста слаби.

Имах предвид, че не всички искат 50 санта ръка и да изглеждат масивни. На някой им стига малко мускулна маса + доста релеф. Леко манекенски тип, както се спомена по-горе.

06.01.10
23:59

Аз не харесвам манекените ,не искам да ставам като тях,и искам да съм много масивен.Открих темата защото бях чел такава статия и исках някой да ми каже нещо повече ,а вместо това всеки ми говори за манекени.

XE

07.01.10
07:01

Всъщност, мисля че може да се постигне естествено зависи от какво ниво започваш, но съм убеден че в началото можеш да покачваш мускулна маса дори с поддържането на едни килограми. На мен друго ми е интересно и то е обратния вариянт - има ли начин да се отслабва без понижаване на килограмите. Лично аз мисля че интервално кардио от сорта на 50 метра спринт 25 метра джогинг в 8 серии е много ефективно, но какво би се получило ако калориите са ни точно колкото са ни и нуждите. Дали с покачването на тестостерона тялото би искало да се един вид отърве от мазнините и един вид превръщайки ги в мускул или ?? Ако има някой по запознат моля да ми отговори на лс или в темата няма значение (сори за офтопика)

07.01.10
08:46

Ей,питбул,смешен си бате.Сложил си снимка на някаква анаболна горила за аватар и дай всички да искаме да ставаме такива,който не иска,е прост...Който иска и тяло на манекен да прави,нека,няма лошо,ти и на манекен тяло като направиш,тогава се заяждай с другите

07.01.10
10:45

Само да подчертая ,че аз не искам да ставам като манекен.И хеейз аз като почнах в началото силови тернировки качих 6 см в рацете за няколко месеца  без да кача килограми.

07.01.10
11:26

Лично аз винаги съм се стремял точно към това. Чистене на мазнини и покачване на мускулна маса. От доста време съм на 88кг и не мърдам. Моята “тайна” не е базирана на изчисления на калории и строги хранителни режими, но се има предвид, че спортувам от доста време и съм си изградил неписани правила какво ми действа добре и кое не. Общо взето гледаш протеина да ти е 2,2гр на кг телесно тегло и правиш поне 3 пъти седмично кардио. Аз тренирам 6 пъти, като деля три тежки тренировки с три кардио. Опираме и до генетика, но няма как да се даде по-лесен и еднозначен отговор от: “Трябва време, за да усетиш тялото си”. Лично аз съм противник на етапи за качване и етапи за чистене. Гледам да съм винаги в почти оптимална форма. Не съм състезател, за да си изтезавам организма с тези стресови ситуации. Дано намериш нещо полезно в това, което написах.

Мнението беше редактирано от gssatcc на 07.01.10 11:28.

ПИ

07.01.10
11:32

казано от anton7 на 07.01.10, 08:46:

Ей,питбул,смешен си бате.Сложил си снимка на някаква анаболна горила за аватар и дай всички да искаме да ставаме такива,който не иска,е прост...Който иска и тяло на манекен да прави,нека,няма лошо,ти и на манекен тяло като направиш,тогава се заяждай с другите

Растеж без покачване на тегло - това е почти невъзможно.
Прочети второто изречение .. И да качиш 3 кила къв’ ше ти е проблема. Или пък повече. Неможе да искаш да качиш някъв мускул, без килограми.

XE

07.01.10
18:07

казано от dbakalov на 07.01.10, 10:45:

Само да подчертая ,че аз не искам да ставам като манекен.И хеейз аз като почнах в началото силови тернировки качих 6 см в рацете за няколко месеца  без да кача килограми.

Еми точно. Ти сам си отговаряш на въпроса - може да качиш ММ без да качиш килограми просто е по трудно и количеството качена мускулна маса е по малко :) Мисля че такива теми е имало и преди даже ПеткоК(90 процента съм сигурен че беше той) се беше изказъл че и при НВД може да се покачва ММ :)

11.01.10
09:24

казано от p17bull на 07.01.10, 11:32:

казано от anton7 на 07.01.10, 08:46:

Растеж без покачване на тегло - това е почти невъзможно.
Прочети второто изречение .. И да качиш 3 кила къв’ ше ти е проблема. Или пък повече. Неможе да искаш да качиш някъв мускул, без килограми.

Не става въпрос за това,а смешни коментари като “А е аз не искам да ставам културист” , “А е не искам да ставам някакъв смешен манекен”.Който пише такива да направи първо по-красиво тяло и тогава да пише.Разбира се,всеки има различни представи за красотата,но е тъпо без да си постигнал ти самия някакви резултати,да обиждаш труда на другите

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1