05.01.10
11:35
здравейте,
.....-и ЧНГ
аз от доста време ползвам AMINO 1500 , на NOW. Дъвчащи са. Харесват ми . Вършат си работата! Доволен съм. Някой ползвал ли ги е? Нека сподели своето мнение! Също за тях интересно е че Ги няма в официалния сайт на NOW NUTRITION, разбрах от едно момче че щели да ги спират-нещо не се харесвали ли?...-незнам! данеби да има нещо ?!?!?, дайте идея? - да не са вредни?
притеснявам се?-Приятели “помагайте”-както пееше Гошо Минчев!
Здравей,
от 1.1.2010 - NOW Foods спират производството на този продукт. В момента NOW все още имат немалко количества от този продукт така че той ще се предлага до края на тази година. Продуктите са в срок на годност и всичко е наред не се притеснявай :) Нормално е всяка компания постоянно да обновява гамата си продукти, да спира някои стари и да пуска нови продукти :) Всяка година NOW спират около 20 продукта и същевременно пускат над 50 нови.
Причина за спирането е че NOW искат да акцентират на другият им продукт - Amino Complete, а също така причина е пускането на серия иновативни продукти като AMINO PEPTIDE. Може да се възползвате от Амино 1500 докато все още са налични :)
казано от kao на 05.01.10, 12:12:
AMINO PEPTIDE
какво представлява продукта?
edit: casein hydrolisat, проверих :)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 05.01.10 16:19.
06.01.10
13:30
Благодаря,
-и аз така разбрах. Спират ги по тази причина и поради по-слабо търсене-така ми отговориха от оф.сайт на НАУ.
На мен ми харесват, но може да предложат нещо друго.
Кажи нещо повече за този нов продукт на NOWкойто споменаваш че в САЩ много се е търсел.
07.01.10
13:10
Да -това е много добро струва ми се, предлагате ли го в България? Или е нов продукт?
Мисля че ще го пробвам!
09.01.10
15:26
I’ll be expecting…