05.01.10
18:38
Здравейте!!!Искам да ви попитам,ако взема хран.добавки(гейнер и др.) за качване на маса,кача няколко килограма-следователно и коремче как бих могъл да го изчистя по-бързо и изобщо ако се вземе нещо за чистене после,ще има ли краен ефект или напразно съм качвал и после свалял.
15г.,187см.,80кг.Бих искал да кача защото изглеждам,абе да си кажа честно почти хърбав.Имам съученици,които за почти година качиха доста бързо и изглеждат доста по-”яки” от мен.Нямат много сила,но поне изглеждат...като “тренирали” момчета.Няма да можете да ме разберете напълно,затова ще се опитам да кача няколко снимки да ви стане ясно...Ииии въпроса ми е дали ако вземе добавки и после кача много,дали ще мога да стопя шкембенцето...и ако използвам след това нещо за топене дали ще има поне малко ефект.
Също още един въпрос,ако позволите,разбира се.Гърбът ми изостава доста-масивен е,но перките никакви ги няма.И много хора са ми казвали,че гърбът ми изостава,за разлика от гърдите и ръцете.Бихте ли ми обяснили на какво се дължи това?Тренирам като цяло от година и половина с 1-2 месеца пауза лятото.
Много по-красиво е едно тяло с маса и релеф,отколкото само с релеф(образно казано)...и направо им се чудя(абе “завиждам” си е)на хората с такива тела като;Брад Пит,Джерард Бътлър и др.
За гърба прави набирания - тесен хват, широк хват. Всякакви. А за качването как реши, че ще е в корема?
05.01.10
19:59
Ами къде другаде да се лепнат “гнасните” мазнини?...и отзад,де...но има ли значение :Д :Д
05.01.10
21:10
казано от ivancho111 на 05.01.10, 19:59:
Ами къде другаде да се лепнат “гнасните” мазнини?...и отзад,де...но има ли значение :Д :Д
Еми например на ръцете ще се лепне, на гърдите, на краката и т.н.
05.01.10
21:15
а иначе във връзка с въпроса какво ще ме посъветвате?
казано от TheRunawy на 05.01.10, 18:56:
За гърба прави набирания - тесен хват, широк хват. Всякакви. А за качването как реши, че ще е в корема?
По принцип там са мастните депа при мъжете ;)
07.01.10
17:27
Мисля,че нито един от отговорите не е достоен и за мен е спам(”звездобройци”).Все пак мерси за изчерпателния отговор :)
казано от ivancho111 на 07.01.10, 17:27:
Мисля,че нито един от отговорите не е достоен и за мен е спам(”звездобройци”).Все пак мерси за изчерпателния отговор :)
еми ти маи не си мн наясно.. казаха ти за гръб какво да правиш ... ти хем си сух хем не исискасх да каччиш и мислиш це само в корема.. :Д те ти обясниха ама явно си знаеш твоето ..
09.01.10
10:26
:Д :Д :Д Покажи ми къде някой ми е отговорил на първия въпрос и ще се извиня ?? :)