BSN No-Xplode + EST no xtreme ???

SS

07.01.10
17:44

Здравейте на всички. Казвам се Стоян и съм на 18 години. Висок съм 175см и съм 77кг. Целта ми е покачване на муслулна маса, на 3 или 4 килограма съм доволен, може и повече:), естествено със хранителен режим за покачване на теглото. Въпросът ми е следния: Могат ли тези два продукта да се комбинират за да имам оптимален ефект. Ще съм благодарен на всички изказали мнение.. и извинявайте, ако нещо съм сгрешил в описаното.
По-здрави!

07.01.10
19:07

Продуктите са близки доста и няма смисъл според мен от комбинация. Пробвай азотен буустер с креатинова матрица като комбинация.

ГН

07.01.10
19:45

Пробвай само единия. Аз днес си купих Но-Експлоуд и няма да го комбинирам с нищо, освен с протеин.

07.01.10
22:32

И двата съм ги пил, No-Xplode е изборът ти. От двата смисъл няма. Или единия или другия.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1