26.02.05
17:36
Cмятам да няпрявя цикъл с бионабол за първи път с продължителност 6 седмици(2-4-6-6-4-2)
и искам да попитам как мога да го комбинирам с креатин.
Чистенето с карзил
как става,след цикъла или повреме на него.
ако може да ми обясните по подробно.
Внимавайте къде пускате темите си.
26.02.05
17:48
я кажи колко си висок килограми и стаж в фитнес и на колко години си?
хаха брат незнам някои до сега да е изчистил нещо с карзил ама ако мислиш че при теб ще има ефект успех!
Аз лично не мисля, че комбинацията бионабол и креатин е удачна, въпреки, че повечето съм сигурен ще кажат, че няма проблем, но и бионаболът и креатинът косвено с водната задръжка повишават кръвното, което не е добре. Карсилът най-добре със самото започване на цикъла да го започнеш или най-къдно след първата или втората седмица от започването, но най-добре от началото. А и бих ти препоръчал да го комбинираш с Лив-52
оффтопик: Не искам да се ебавам, ама сега ще каже 16 г., 70 кг, стаж 2 месеца!!! Що въобще не махнете тоя раздел “Забранени медикаменти” още сега? Сумати такива пускат теми как да взимат без никакъв стаж и т.н.!
soon !
абе те решили ли са да зобат не можем да ги спрем ма по хубаво да зобат и да знаят кво зобат от колкото да зобат и да не знаят друг е въпроса че куцо и сакато почна да пие вълшебния бионабол кат си мисли че ще стане много здрав според мен трябва в аптеките поне да искат лични карти и 18 години колкото и тъпо да звучи
27.02.05
01:56
7 отговора и нито 1 по темата
Така е и това е хубавото.. който иска да зоби да се трови, да умира и т.н.. от глупаци нашата страна няма нужда!
Мнението ви бе радактирано от art_of_pain
1.17. Не пишете с големи букви.Също избягвайте излишни празни редове, безразборно пренасяне, както и големи картинки и други такива. Пестете времето на другите участници!
Мнението ви бе изтрито , поради системно неспазване на правилата!
Перла, давай по-спокойно човече! Човека иска просто един най-евтин и тъп стероид, нищо повече!
Верно тоя раздел можете да го махнете изобщо няма полза от него . Един човек който е стигнал до там в глупоста си че да пита анонимни юзери със съмнителни познания в бодибилдинга , с неясен стаж в залата и изобщо хора без никакви медицински познания по теми по които и опитен ендокринолог би се изпотил е просто смешно и несерьозно. Да се споделят “идеи” за цикли със препарати до които медицината прибягва само в крайни случаи (а на няколко места видях и ветеринарни стероиди ) за протекция след цикъла , за възстановяване на сперматогенезата ( такъв филм няма ) за предпазване от гинекомастя и прочее - абсолютно престъпно . Не може да се изплюва там по един карсил-черен дроб или пък нолвадекс - гинекомастия , трибестан - сперматогенеза и прочее велики “умозаключения “. Плясваш с ръце и всичко ти е в ред и вълка сит и агнето цяло и ръкавите пълни. Прочетете една андрология и ще разберете за каква страхотия става дума ще разберете че целият организъм се управлява от финно настроена схема от хормони - промяната на всеки от които води до мощни размествания в съотношение с другите а това пък води до ....... о боже господи - по-добре да не ви се случва :D В човешкия организъм няма само тесостерон и естроген и не са те само най важните . Има цяла верига започваща от хипофизата със всички релизинг хормони по веригата и съз всички преки и обратни връзки по целият път както и влиянието към другите жлези с вътрешна секреция и секретираните от тях хормони . Да се борави с термини като андрогенен и анаболен с такава лекота все едно са част от търговското име на препарата - смешно . А този форум го четат и хора с неизградена психика и мислене - приемат го за чиста монета следва прецъкане по страниците - поръчка , игли , спринцовки , памук , спирт , дупе , едно-две лета лъв после последна дупка на кавала и позорна смърт. Човек си казва -какво направих , за кой дявол ми бяха тези глупости ,кой трябваше да впечатля ех да можех да върна времето назад ........ Защо да хвърляме хората в бездната на стероидите те не ни правят по силни точно обратното загубваш искрата и доверието в себе си . Аз няма да убивам този спорт - той кове войни . Стероидите - произвеждат ментета . Те не са част от бодибилдинга . Не виждам защо са намерили място в този сайт . Махнете ги :!:
Нещастник, какво четеш тогава като искаш да се махне този раздел.
На мен ми беше изключително полезе , когато реших да направя един цикъл с Кленбутерол. Изчетох целия архив, прецених плюсовете и минусите и пак от тук намерих най-удачната пирамида за взимане. И нищо лошо не ми се случи, защото знаех какво да очаквам, какво да правя, от какво да се пазя. А ти като искаш да се махне този раздел спри да влизаш и да дразниш другите, и да изказваш ненужното си мнение.
27.02.05
20:25
SLAY Адски прав си човече!!!
такива като него са ми ясни..всичко и всеки им пречи...
такива хора просто не стават..
а колкото до раздела...много си е полезен даже и човек може да научи много от него...
четете хора и се образовайте :wink:
[quote author=“monster”]SLAY Адски прав си човече!!!
такива като него са ми ясни..всичко и всеки им пречи...
такива хора просто не стават..
а колкото до раздела...много си е полезен даже и човек може да научи много от него...
четете хора и се образовайте :wink:
И аз ли съм ти ясен 8) А? За какво не ставам, я порязасни, че ми стана много интересно! Сомо не ми се отвярай и перчи, затова сериозно ще те предупредя! Искам най-сериозно да разбера, защо аз просто не ставам? Не съм писал аз, но засягаш и мен!
И ако си мислеш че знаеш ртаздела, то хвани и научи ендокринологията сега и академик ще те направя!
ляляляля бих могъл да отговора на тази тема и на всички останали с много ясни и неотклончиви отговори нооо защо ли да си губя времето като винаги ще се намери някой умник които да задава още и още тъпи въпроси :lol: peace
btw ванишер и компания...що не поразгледате малко световните форуми бря? модератори сте все пак..направете си този труд и се поровете ..предложение да се маха раздел за стероиди? тваа не съм го виждал никъде по света ..в най голямите форуми около 60% са само за стероиди,а вия ми се палите за един раздел и искате да го премахнете? СМЕШНО Е..разбирам че не искате малолетните и тн да зимат стероиди и то кой ли пък го иска това..но ако махнете раздела и си мислите че ще направите нещо добро..БАСИ И ЗАБЛУДАТА :shock:
28.02.05
23:05
Аз подкрепям мнението на 4хл и аешина,те се опитват да кажат че в този форум непалнолетните са пове4е от 50%,които само да им кажеш че има нещо което може да ги направи по здрави,веднага ще го вземат,дори и да не знаят какви повреди може да им нанесе :!: Съгласен с и с това че можеш да научиш много от този форум.Аиде чао и без много караници :wink:
Батка ще ти кажа аз как го взимах и какъв ефект имаше. 8 седмици по 15 милиграма (3 хапчета) на ден сутрин, обед и вечер. Пиех Лив.52 за черния дроб и последните три седмици Тамоксифен. Значи ефекта се поизгуби след 6-тата седмица. Общо качих 10 кг. след това за около два месеца изпих 500 грама креатин. несъм изгубил нищо. На ръката качих 6 сантиметра. Мисля че имаше добър ефект. Няма гаранция че и при теб ше даде същия резултат, но аз съм доста доволен. И внимавай с дозите. Приятно зобене :).
[quote author=“deyan__bs”]18години сьм 168см 60кг от 2 години тренирам носериозно от 4 мес
оффтопик: е сега ако кажете че не съм прав, просто няма да е истина, а то било и по-зле!!! :?
04.03.05
09:15
това си е пък абсолютно негова работа - вече може сам да поема отговорности.... на 18 е!!! Така че копче не можеш да му кажеш....
И имам въпрос за всички които са за премахването на стероидния раздел: Защо по дяволите четете постовете тук? Нали не ви интересуват? Не четете и не се обаждайте... Това е! Така се изключват проблемите и на двете засегнати страни...