Може ли да ми препоръчате диетолог?

Извинявам се ако не пиша в правилния раздел.
Много ще съм благодарен ако ми препоръчате диетолог в района на София
по възможност да не е голяма хиена и да не претупва нещата, защото искам диетата ми да се съобрази с приема на хранителните добавки, химията, тренировките и училището, а сам не мога да направя това.

06.01.10
20:58

казано от Мартин Василев на 06.01.10, 20:41:

Извинявам се ако не пиша в правилния раздел.
Много ще съм благодарен ако ми препоръчате диетолог в района на София
по възможност да не е голяма хиена и да не претупва нещата, защото искам диетата ми да се съобрази с приема на хранителните добавки, химията, тренировките и училището, а сам не мога да направя това.

Химията викаш

S&

06.01.10
22:14

Какви са тренировъчните цели, че се налага приема на химия? Професионални спортни цели ли преследваш?

Целта ми е качване на мускулна маса, и да насочил съм се професионално към този спорт за да взимам химия.

Мнението беше редактирано от Мартин Василев на 07.01.10 11:57.

07.01.10
16:41

приятел пиши на Любомир Иванов все пак той е точно в тази сфера и ще ти каже всичко  което те интересува тренировки храна стероиди добавки .

07.01.10
18:46

Аз също препоръчвам Любомир Иванов, лично съм ползвала услугите му и съм много доволна това е линк към сайта му http://lubomirivanov.com/ , а това е телефона 0898 557 407.

07.01.10
22:00

казано от karpi на 07.01.10, 18:46:

Аз също препоръчвам Любомир Иванов, лично съм ползвала услугите му и съм много доволна това е линк към сайта му http://lubomirivanov.com/ , а това е телефона 0898 557 407.

:D:D:D , стига бе, говорим за диетолог не за някакъв си състезател/треньор/диетолог и каквото изпадне като допълнително  ......

S&

07.01.10
22:17

В България не се прави разлика диетолог (лекар със специалност “Хранене и диететика”) и спортен нутриционист, нещо много различно и тясно профилирано към оптимално хранене за атлети. Да го пратим при някоя доцентка в центъра по хранене и диететика ли? Тя няма как да не знае, в кои дни след цикъла му, да му качи протеина. :)

08.01.10
04:59

казано от tonu на 07.01.10, 22:00:

казано от karpi на 07.01.10, 18:46:

:D:D:D , стига бе, говорим за диетолог не за някакъв си състезател/треньор/диетолог и каквото изпадне като допълнително  ......

Извинявай, но не съм съгласна че той е някакъв си състезател/ треньор. От него ще получи много повече отколкото от някой специалист диетолог, но решението си е негово.Така наречения траньор е изпробвал всичко върху себе си, а не предписва режими писани в дебелите книги.

ЛР

08.01.10
09:34

Всъщност karpi е права :)

не познавам Любомир Иванов, но зная, че е важно един диетолог или какъвто и да хранителен експерт да е тренирал активно и/или да се е състезавал в поне един спорт, иначе няма как да дава адекватни съвети.

Освен това се сетих за снимки на най-добрите диетолози на Американската Диетологична Асоциация на 2005г ако не се лъжа - малии, 300кг живо тегло, разпределено между двама души с цена 1$/кг (заради ниското качество на месото и многото сланина :) )
(като ги намеря, ще пусна снимки :) )

Мнението беше редактирано от Лазар Радков на 08.01.10 09:34.

Благодаря на всички които се включиха, темата може вече да се затвори от модераторите :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1