07.02.08
11:27
Имате ли представа или опит дали може да се премахне белег от пъпка на носа с Contactubex?
Ами зависи от това, колко е пресен белегът. Аз си заличих белезите от Варицела с Madecasol. Страхотен френски крем, мисля че е по-добър от Контратубекса. Но важно е, да започне лечението, докато още е пресен, червен белегът.
Задължително докато е скорошен белега иначе няма абсолютно никакъв смисъл. Аз се опитвах да си поизчистя белега от операцията на коляното и поизбледня малко, но ефектът не беше особено добър. Предполагам, че за по-малък белег, ще е по-добре. Този Madecasol май го няма вече, още преди 1 година не можах да го намеря..
07.02.08
14:28
Madecasol ползваше брат ми като малък, за да заличи белега върху бузата си, причинен от захапване от съученик. Имаше шевове и т.н... белега не се заличи напълно, но този мехлем значително помогна!
Мой приятел пък наскоро го ползваше да изличи белези от шарка - и на него помогна.
07.02.08
14:54
казано от Георги Гайдов на 07.02.08, 11:27:
Имате ли представа или опит дали може да се премахне белег от пъпка на носа с Contactubex?
Жорка мисля , че този крем ще ти свърши работа .
казано от Владимир8507 на 07.02.08, 14:28:
Madecasol ползваше брат ми като малък, за да заличи белега върху бузата си, причинен от захапване от съученик. Имаше шевове и т.н... белега не се заличи напълно, но този мехлем значително помогна!
Мой приятел пък наскоро го ползваше да изличи белези от шарка - и на него помогна.
Малиии, какви съученици е имал брат ти... >:( Да, такива дребни,от шарката се заличават.
Знам, че го няма вноса, обаче в някоя аптека може още да има. Жоре, потърси Мадеказола, ако го няма тогава Контратубекса.
07.02.08
15:58
Благодаря, ще търся.
Contractubex дали помага за заличаване белег на ръката,защото преди 2 дена се порязах и имам 4 шева.След като ми махнат конците около 8-10 като дата Януари,ми казаха докторите да го мажа с него.Нещо по-добро дали би ми помогнало освен Contractubex?Порязаното е около трицепса и наистина не е малко за жалост :( sorry,че не е по темата,но все пак някой ако може да помогне със съвет нещичко?Ще бъда много благодарен.
Мнението беше редактирано от Alen на 29.12.09 16:13.
08.01.10
08:23
Контрактубекс е за заличаване на белези от операции , шевове и т.н. - идеален е за такива случаи .
Но НЕ и за белези от пъпки - в това съм категорична :) За белези от пъпки пробвай Скинорен или се консултирай с дерматолог .
Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 08.01.10 08:25.