06.01.10
17:41
Това е пъврият ми пост.1 приятел много похвали този сайт и реших да ви пиша да ми даде съвети.Искам режим за качване на килограми и програма за трениране,а ето и размерите ми:
-ръст - 182
-тегло - 72
-възраст - 16
-гръдна обиколка (жени могат да не отговарят) - 103
-талия - 79
-ханш - 101
-обиколки на китка и глезен - китка 18 , глезен 26
-спортувате ли (ако да, то какво, колко често, с каква интензивност) - да волейбол от 5 години
-спазали ли сте досега хранителни режими - не
-имате ли моментни, хронични заболявания или предразположеност към такива -не
-в какво се състои работата Ви (активно физически натоварена ли е или се занимавате с интелектуален труд) - физически натоварена ми е
-одобрявате ли употребата на спортни добавки (ще употребявате ли и какви ще ползвате)- не особено
-какви препарати сте ползвали (как оценявате ефекта им) - не съм пробвал
-каква сума сте готови да отделите за хранене и спортни добавки за месец - за хранене до 70-80 лева на месец
-употребявате ли (употребявали ли сте) стероиди и други хормонални препарати (вкл. Инсулин) - не
Тренирам вече 2 месеца и половина.Ако може да ми напишете и програма за трениране,а ето каква ползвам
Понеделник - ръце
Вторник - Гърди и рамене
Сряда - почивка
Четвъртък - гръб и трапец
Петък - пак ръце но по леко и корем
Събота и Неделя - почивки
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО :)
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 19.04.11 14:13.
08.01.10
19:17
Първо относно хранителния режим мисля че има предостатъчно теми из форума относно храненето .Само ще кажа че хранителния режим си зависи от теб и това дали ще има ефект от какъвто и да е режим си зависи изцяло от теб , тоест ако наблягаш на храни като месо ,яйца ,ориз ,картофи , млечни продукти и плодове и зеленчуци гарантирано ще качиш.
И второ относно тренировъчната програма аз мога да предложа тази :
1 ден - гърди
2 ден - гръб + трапец
3 ден - почивка
4 ден - крака + рамо
5 ден - почивка
6 ден - ръце
7 ден - почивка
09.01.10
06:20
Значи , тренирай и крака.Ръцете няма нужда 2 пъти в седмицата. Тази програма която показва човека над мен , не е лоша. И щом издържаш със 70-80 лева на месец за храна ,незнам как си и 70 кила.Това са ти няма и 3 лева на ден. Е как се издържа с 2 лева и нещо на ден ?
Знам,че ако ям тези храни ще кача килограми,но бих желал да са в програма.Относнотренировъчната програма не включвайте крака защото имам,а неми трябват повече
10.01.10
17:14
Ако не искаш крака а искаш да наблегнеш на ръце да кажем тогава тази програма ще ти е от полза
1 ден - гърди
2 ден - гръб
3 ден - почивка
4 ден - ръце
5 ден - почивка
6 ден - рамо + трапец
7 ден - почивка
така имаш имаш 3 дена почивка за ръцете след отново да ги натовариш (тренировката за гърди) ;)