07.01.10
16:10
преди около 3 седмици и половина правих френско под наклон и докато го правих се чу някакъв шум като скъсване и все едно ми се изкара рамото,като почнах да прибирам лоста към себе си все едно се прибра рамото(не знайно защо не го пуснах на земята веднаха при шума).Отидох веднага на спещен кабинет направиха ми снимка на ставата и костите ми няма нищо.нито се поду нито посиня.Казаха ми че имам скъсани мускулни влакна на трицепса.Проблемът е продължава да ме боли не трицепса , а рамото .Ходих и на друг лекар преди 2 дена каза ми че имам възпаление и ми предписа някакви лекарства и да се мажа с някакъв гел.Има ли ли сте подобен проблем и преди.Колко време ви боля и как го лекувахте.Мерци предварително
Ами..така неможе да се каже какво ти има.Но ако има6 скъсани влакна него натоварваи изоб6то.Купи си Диип Релииф това е гел за мазане ни6то особено но много помага при болки възпаления растежения..скъсвания.Ако е скъсано сиг ти е изписал и болкоуспокоява6ти ..мидокалм фламексин (ако не се бъркам).Но отиди пак на друг лекар и виж какво 6те ти каже :)
за тренировките сам говорил с треньора ми а , а пък за този гел доктора ми изписа същият а лекарствата са ЕТОДИН ФОРТ
Принципно подобен шум може да е и от синувиалната течност в ставата, съчетан с натоварването (този шум наподобява късане на хартия). Но това е само догатка. Като начало спри тренорвките докато болката не отшуми. Ако не отшумява, газ отново на лекар.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 08.01.10 18:24.