FYRE + Base L-Carnitine

КБ

09.01.10
12:57

Здравейте,
купих си FYRE и Base L-Carnitine(FitMax) на капсули по 700мг едната.
Програмата ми за пиене на FYRE e следната :
4 дни - 1 + 1
7 дни - 2 + 1
14 дни - 2 + 2
7 дни - 3 + 2
Пия по 1капс. l-carnitine всяка сутрин на гладно заедно с FYRE и по 2капс. преди тренировка.

Искам да Ви попитам дали комбинацията ми е добра и ако не е, как да я подобря.

GO

09.01.10
13:12

На мен ми се вижда добре.

KY

14.01.10
18:40

Лично мое мнение, но L-carnitine base, ако действително е база - т.е. с анион хидроксилна група не съм убеден че ще даде добра усвояемост. Не съм сигурен може и да греша. Не съм чел някакви научни статии по въпроса, но базата дава високо pH - около 6. По принцип L-carnitine base чистата субстанция е много хигроскопичен и не ми е много ясно как са го капсулирали, освен ако не е софт-гел капсула, но както и да е. В разтвор по принцип се използва някакъв подкислител (лимонена, винена или ябълчна киселина най често).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1