Кои други си пил? Сподели какво усети при кътса и какво при другите? Ще е интересно...
Аз да ви кажа,понеже съм пил sx и Fyre ,2 хапа Fyre дори ги усетих по силно отколкото един sx.Fyre съм взел само един път засега,но се чудя от 2 седмици съм спрял приема на sxa дали мога сега да продължа с Fyre или да изчакам до догодина лятото или пък пак малко да почна със sx,не знам имам в нас 20 хапа sx и една кутия Fyre и от много чудене ,2 седмици не вземам нищо :)>
Аз бих си починал и от двете, поне още 2-3 седмици.
И бих започнал отново FYRE, много силно го усещам и като енергетик също което е голям бонус.
Мнението беше редактирано от tonu на 01.09.09 19:53.
01.09.09
19:54
Между двете бих избрал Огънчето, Анимал не съм го пил, но доколкото знам е стара и не съвсем актуална формула, просто в тази сфера нещата се променят бързо
01.09.09
21:13
Ванка, Кътса вече е сноова формла ;)
И мисля да заложа на него пролетта.
Прилагам малко инфо ....
The new Animal Cuts formula is made up of eight distinct components which we’ll break down in more detail below: (1) thermogenic complex; (2) metabolic complex; (3) thyroid complex; (4) diuretic complex; (5) nootropiccomplex; (6) cortisol inhibiting complex; (7) CCK inhibiting complex; and (8) our special bioavailability complex. Clearly, Cuts is complete from top to bottom.
http://www.animalpak.com/html/article_details.cfm?ID=445
02.09.09
04:13
Адаш знаеш, че не съм запознат, просто съм ползвал Огънчето и останах доволен, тази година опитах друго, но някак си се разочаровах, изобщо немога да се сетя защо смених нещо което си работеше. Сега пък се опитвам без бърнър, но явно бърнъра за мен трябва да е по важен и приоритетен от водата.
казано от Иван Шишманов на 02.09.09, 04:13:
Адаш знаеш, че не съм запознат, просто съм ползвал Огънчето и останах доволен, тази година опитах друго, но някак си се разочаровах, изобщо немога да се сетя защо смених нещо което си работеше. Сега пък се опитвам без бърнър, но явно бърнъра за мен трябва да е по важен и приоритетен от водата.
Иване,ако те интересува как да си вземеш евтин бърнър драсни ми едно л.с. :).
02.09.09
08:18
Никъде не съм коментирал цената, просто очевадно такива като мен трябва да са си целогодишно на бърнер
02.09.09
08:52
казано от Иван Шишманов на 02.09.09, 08:18:
Никъде не съм коментирал цената, просто очевадно такива като мен трябва да са си целогодишно на бърнер
:) Стга бе.. Ще пукнеш така. По добре диетата си оправи и после мисли за бърнери.
02.09.09
08:54
А относно новата формула в Кътса... В България незнам дали са я внесли. Има лепенка на кутията. По това може да се разпознае от старата версия. От края на Юли е на пазара.
02.09.09
09:04
Има много по тъпи начини от това да пукнеш от Бърнър, аз познавам инструктури които казват, че няма лошо да си целогодишно на бърнер, може да редуваш термоген, липотроп и т.н. За диетата така и никой не каза какво всъшност трябва да се оправи.
С радост бих чел из форума , ревюта на новия Анимал кътс.
Само, че това ми мнение е доста явно отклонение от темата.
02.09.09
09:10
казано от Ivan Boichev на 02.09.09, 08:54:
А относно новата формула в Кътса... В България незнам дали са я внесли. Има лепенка на кутията. По това може да се разпознае от старата версия. От края на Юли е на пазара.
От БГ - Universal, по - добре - НЕ.
Купувал съм си като по - малък разни гейнъри,
на които само пишеше Universal.
До ден днешен не мога да ги намеря никъде
и никой не е чувал за тях... :lol:
Съжалявам за отклонението от темата,
просто да спомена да сте предпазливи.
02.09.09
18:34
казано от Ivan Boichev на 01.09.09, 13:19:
казано от Dobro_Dete на 01.09.09, 07:23:
Здравейте :) искам и аз да помоля за съвет, въпреки, че виждам че май сте се събрали мъжка компания. Чудя се дали и аз да не го пробвам тоя Fyre. Висока съм 165см., тежа 51кг. мазнини 19,4% :(. Искам да сваля 3килца някъде. Пробвах една диета “безвъглихидратна”, ама е ужасна, пук и не мога а живея без млечни продукти. Правя си вкъщи коремни преси, тичам, карам колело, само че непостоянно. Днес правя 100 коремни после 1 седмица нищо и естествено няма резултат, а като няма резултат няма и стимул и така вече цяло лято си седя 51кг. Сега съм решила да си купя някакъв продукт и да започна фитнес. Дано като започна да се зарибя и да стана по-сериозна :). Fyre подходящо ли е за този момент?
Здравей,
Незнам дали знаеш но Огънчето не е шега работа. Аз лично съм малко скептичен към него и бих ти препоръчал Spyce. Но имай в предвид, че няма да постигнеш нищо без правилен хранителен режим и много тренировки. Това не е вълшебно хапче. Има много гадни странични ефекти, е поне за мене бяха гадни. Но се търпи.
По добре да си направиш дневник, който да ти бъде нещо като стимул за развитие. И запомни, че хубавите неща стават бавно!
Е бавно, бавно колко бавно да се свалят 3килца с бърнър. Не ме отчайвай още в началото. Въпреки, че така като “слушам” ... приповдигнатост и т.н и като се знам как от 2 кафета ставам пружинка... да не ми дойде повечко. Като цяло ако се взима както си е по предписание по 1 преди всяко от трите хранения не би трябвало да има проблем нали?
Здравейте, имам въпрос относно цвета и вида на хапчетата на Animal Cuts.
Първата опаковка, която пих, хапчетата в пака бяха 9 бр. различни по вид (таблетки и капсули - зелени и жълто-кафяви).
Вчера си купих нова опаковка, от др. магазин - хапчетата отново са 9 бр., но САМО КАПСУЛИ (цвят бяло и синьо).
Пих първия пак сутринта и като че ли не усетих никакво действие... Не че от първия усещах някакво изразено действие, но все пак ми се струва различно.
Иначе самата кутия е същата - червено и черно.
И двете са купувани сега - през последните 2 месеца.
Тези, които са пили кътс, моля да ми пишат какви точно трябва да са хапчетата?? За да ходя и да ги връщам докато е време.
Благодаря предварително!
Мнението беше редактирано от ajk на 22.11.09 10:36.
22.11.09
10:38
Animal Cuts по принцип са 9 таблетки с различни цветове и форми. Сега, в Щатите вече е излязла новата версия на продукта, която не мога да ти кажа със сигурност как изглеждат в пакетчето нещата, но е много малко вероятно да я има вече в България. Евентуално от тук може да идва разликата във вида. Иначе и на мен ми е много интересно защо а 9 капсули с еднакъв вид. В България линията ANIMAL се внася от 2-3 места официално и от поне 5-6 неофициално, така ,че винаги може да има вариации.
Мерси за бързия отговор. Мога да кажа от къде купих последната кутия - малък магазин под кооперация на бул. Бъкстон, след Фантастико две пресечки в ляво. цена 75 лв., като имаше и промоция -10%. В сравнение с онлайн магазините, които също предлагат кътс, цената е нормална, дори по-ниска.
Притеснявам се да не съм попаднала на някаква имитация.
Иначе кутията е в същия вид като първата - запечатана като кен. Лепенка на български НЯМА.
И капсулите са в различни цветове.
23.11.09
04:03
Щом са в различни цветове , няма от какво да се притесняваш.
Здравеите.
Изчетох темата и стигнах до извода ,че огънчето епо-предпочитано (дали е по-добро или не така и не разбрах) видях и няколко поста в които се спомена така важната диета понеже съм решил да пробвам един от двата бърнъра искам да попитам за някаква диета ако можете да ми помогнете защото след като ще дам пари за бърнър то поне да изцедя всичко възможно от това което ми предотставя като възможност. Висок сум 180см тежа 86-87кг на 18 години съм и сериозно се занимавам от малко повече от 2 години с фитнес. Миналата зима бях 100кг+ и свалих за 3 месеца с гладуване до 85 но зтигнах до извода че не е това номера. Доста се отклоних от темата. Надявам се някой да помогне благодаря предварително.
Правилно си разбрал, че бърнър без диета няма да работи. Има цяла тема за това как да си съставиш ниско въглехидратна диета в секцията за режими за сваляне на тегло. Прочети я и ще ти се изяснят много неща. Като цяло трябват много вода, месо, риба, яйца, зеленчуци, зехтин, ядки и т.н. А гладуването далеч няма да те доведе до дълготрайни резултати.
19.04.10
14:02
Виждам, че отдавна не се е писало по тази тема.Мисля да си взема Fyre-a.Все пак идват топлите месеци, а така съм се залежал и оставил,че не мога да се гледам.Бях във върхова форма през юли миналата година, но от тогава поради стечения на онстоятелствата съм спрял с фитнеса.Сега мисля да възобнова тренировки,но искам да попитам ако пия Fyre, удачно ли ще бъде да пия и Creatin i Glutamin.В смисъл такъв, едното е сваляне, другото не.Няма да си пречат нали?
Здравейте от Америка :-)
Първо искам да напиша нещо за моя опит с Animal Cuts. Не мога да ви кажа коя серия пих точно(беше 2008 зимата), сигурно първата де :) . Ефектът беше доста добър, превъзбуденост, доста енергия(чак някой път нежелание за трениране), липса на апетит(който естествено се появява след това :) ). Държа да отбележа, че преди да започна кътса поне 3 месеца(а може и повече) си тренирах сериозно, но без особени хр. режим. Ще ви разочаровам, но тренирах Муай Тай тогава и във фитнес залата само набирания, лицеви опори, корем(вис, лег, машината) и на чувала. Сутрин бягах на гладно а вечер тренировки по муай тай. Всъщност “хранителния режим”, който ползвах беше адски прост, целта беше една: да изгоря повече калории от колкото изяждам през деня. Спрях газирано, хляб(бял), пържено и сладкото го сведох до минимум(1 шоколад на 2 седмици). Рядко си позволявах сандвичи дюнери и т.н. само след супер тежка тренировка, защото тренировките ми бяха наистина тежки.
Накратко: много съм доволен от анимал кътс, сериозно забърза отслабването и метаболизма ми и махна много вода, която ме дразнеше. Даже го взимах 2 пъти по малко - 1 пакет на ден сутрин на гладно(когато ми беше и тренировката).
Другото, което искам да спомена е, че мисля да си вземам 2 опаковки на Syntrax Fyre, и пак да направя същото, по-малък прием от химията и наистина тежки тренировки и някакво ограничение на храната(не количеството, а качеството), както преди. Причината е проста, в Хамериката добавките са точно 2 пъти по-евтини от България.
П.П. Втората опаковка ще бъде или за по късен прием(2-3 месеца след приема на 1-вата опаковка или някакво занапред във времето) или за продан :-D
П.П.2 Нали не се бърка пак да изпия 1 опаковка, само че за по-дълго време, т.е. по-малък прием на ден?
За Fyre бърка, защото тялото свиква с дозата която му подаваш, и просто ефекта изчезва и затова постепенно за 30 дена се стига до 5 или 6 хапчета на ден. Но искам да ти дам съвет, вземи едно тестерче, има ги такива еднократни дози, виж дали ще има ефект, сериозно ти говоря аз си купих цялата опаковка и сега го пия от яд че го взех а не съм чувствителен към съставките. Желая приятна тренировка на всички.
Здравейте пак. Бързам да добавя, след малко проучване на нещата разбрах, че syntrax fyre не си оправдава парите. Ето преглед на съставките с финално заключение че някой от съставките въобще не са предназначени за отслабване(изгаряне на мазнини). http://www.ultimatefatburner.com/syntrax-fyre-review.html
Т.е. ако ще взимам нещо, то ще е OxyElite Pro 90capsules за 27.50$ кутията. На първо място е в bodybuilding.com от термогенните бърнъри. На второ е animal cuts :)
П.П. От кътса свалих около 10кила+- за 2 месеца усилени тренировки и лек хранителен режим(без газирано/сладко/пържено/бял хляб), като преди това си тренирах здраво.
казано от chiochips на 18.07.10, 14:01:
Здравейте пак. Бързам да добавя, след малко проучване на нещата разбрах, че syntrax fyre не си оправдава парите. Ето преглед на съставките с финално заключение че някой от съставките въобще не са предназначени за отслабване(изгаряне на мазнини). http://www.ultimatefatburner.com/syntrax-fyre-review.html
Т.е. ако ще взимам нещо, то ще е OxyElite Pro 90capsules за 27.50$ кутията. На първо място е в bodybuilding.com от термогенните бърнъри. На второ е animal cuts :)
П.П. От кътса свалих около 10кила+- за 2 месеца усилени тренировки и лек хранителен режим(без газирано/сладко/пържено/бял хляб), като преди това си тренирах здраво.
За тоя сайт bodybuilding.com писаха вестниците .... и мен ме изкуши като видях цената ама по добре да не рискувам. :X
Сайта е стабилен спокойно. Колкото до бърнарите, което съм чел досега:
В чужбина много обичат Animal Cuts но според някои хора не е приятно да се приемат по 18 хапчета на ден а и формулата била стара нз си кво.Имало нова формула нямам отзиви за нея. OxyELITE Pro е на второ място след това са Lipo-6 или новият Lipo-6 Black който чувам че е много по-силен от Lipo-6, и не се препоръчва за хора при които обикновеният Липо е силен. Meltdown и PrimaForce Yohimbine са по нататъка в така наречената “класация”. Така това е каквото съм прочел в чуждите форуми по времето когато си търсех бърнър. По-сериозните в bodybuilding.com използват така наречения EC stack(ephedrine HCL + caffeine) но това са дозировки и тн. и на мен не ми вдъхва доверие :) Това е от мен. Приятен ден на всички ;)
OEP го пробвах и съм доволен като цяло, стопих доста процент мазнини. Липо 6 Черно в момента го блъскам в комбинация с Анадрокс и Етил-Естер и направо ме смазва. Ужасно силно е това Липо... постоянно имам 37.7 и нагоре темп. А без него нямам. Пробвах и чисто само Липо 6 Черно и пак. Та явно от него се чувстам така направо замаян и все ми е жега!
Удачно ли е да взема някой бърнър ако искам да намаля подкожните мазнини? По принцип не искам да свалям килограми и в по-дългосрочен аспект планът ми е да кача мускулна маса, но пък бих искал да се поизчистя, тъй като имам повечко подкожни мазнини. Или пък е по-добре л-карнитин?
Както казах имам намерение да качвам килорами (в момента съм 83 кг, 187 см) и затова никога не съм се интересувал от точно този тип добавки, но може би съм гледал по погрешен начин на тях.
Мнението беше редактирано от Clyde на 29.04.11 01:14.
02.03.12
23:00
Здравейте,
Темата е малко старичка, ама все пак ще питам тук.
Значи взиамал съм един път преди около месец анимал кътс и останах доста доволен като даже не довърших цикъла поради някои проблеми но за около 15 дена от 101 кг ( като започнах) станах 96 кг. Та мисля сега да повторя, но в седмицата ще имам само 4 дни, в които да правя силова и евнтуално кардио. Висок съм 1.90см, но имам доста мазнини в седалищната част и в паласките, и не знам дали бърнър, който е за без кардио евентуално ще има ефект комбиниран с кардио именно в тези области и тази голяма пауза от 3 дена между силовите дали ще е проблем. Та ако някой е запознат бих се радвал да сподели малко инфо :)