Търся качествени протеини и бавни и бързи НЕОВКУСЕНИ (без щатски и български).

09.01.10
23:25

Или ако ще са овкусени да е само със Стевия.Никакви аспартами,ацесулфами,захарини и други боклуци.
Спрях се на NOW,но те са щатски.

10.01.10
01:10

казано от performance на 09.01.10, 23:25:

Или ако ще са овкусени да е само със Стевия.Никакви аспартами,ацесулфами,захарини и други боклуци.
Спрях се на NOW,но те са щатски.

Защо толкова държиш да не са произведени в САЩ?

Оносно неовкусени се сещам за ПикКо, но при тях ще има много разногласия относно качеството, макар че няколко човека от форума сме им фенове. :)

10.01.10
01:20

Защото не вярвам на нито един продукт произветен в USA.90% от храната там е генномодифицирана,и мляко от крави който бодат с rBGH и пшеница и соя.Съответвно и любимите ви щатски млечни или суроватачни(която пак идва от млякото) да не говорим за растителни протеини са ГМО.А в щатите никой не е задължен да пише това на етикетите си,там е законно да продаваш ГМО без да го пише на етикета.В ЕУ е задължително да го пише ако е ГМО(поне за сега).

10.01.10
03:33

казано от performance на 10.01.10, 01:20:

Защото не вярвам на нито един продукт произветен в USA.90% от храната там е генномодифицирана,и мляко от крави който бодат с rBGH и пшеница и соя.Съответвно и любимите ви щатски млечни или суроватачни(която пак идва от млякото) да не говорим за растителни протеини са ГМО.А в щатите никой не е задължен да пише това на етикетите си,там е законно да продаваш ГМО без да го пише на етикета.В ЕУ е задължително да го пише ако е ГМО(поне за сега).

В такъв случей се върни в раздела общи теми за хранителни добавки и виж темата за поръчки от онлайн магазини от ЕУ.Разгледай дадените сайтове и може да откриеш някоя Европейска марка, която да ти допадне, но дали ще имат неовкусени варианти не мога да ти кажа нищо.Относно предното ми предложение за ПикКо там суроватката е Гръцка, но незнам дали ще те удволетвори от към критерии за качество пък.

ПС- Относно качеството на УСА добавките мога да кажа, че вярвам в него и не съм толкова песимистично настроен като теб, но аргументите бих оставил на някой по-опитен от мен.Единствено може би бих казал, че доста хора приемат УСА добавки и до сега незнам някой да се е тръшнал на легло от това... ;) хахах..

Хайде лека вечер от мен, че то вече стана сутрин! :(

10.01.10
08:42

Аз мисля, че не за всички щати важи това, което колегата казва. Там всеки щат си има закони. Например в Джорджия не може никъде да си купиш алкохол в неделя. Колите могат да се движат без регистрационни номера отпред. Но в други щати не е така.

10.01.10
08:49

silabg.com/bg/product/detail/bid/169/id/5629/na/NATURES WAY - Hemp Protein & Fiber 454gr Powder
голям хит са навън и маслото, и пудрата

http://www.rockwellnutrition.com/PaleoMeal-Organic-Whey-Protein-by-Designs-For-Health_p_659.html
‘‘Organic* and low heat processed whey from herds that graze on pesticide-free, chemical-free natural grass pastures. (*not USDA Certified Organic). These milking cows are never subject to any chemicals, hormones, antibiotics, genetically modified organisms, hyper-immunizations or injected pathogens. They are never given bovine growth hormone or any other hormones. (No rBST or rBGH).’‘

Мнението беше редактирано от karlo на 10.01.10 08:55.

10.01.10
09:33

Прочетох, че някой ти предлага суроватка на ПИККО.
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/41217/—> това е анализът, сам си прецени дали си заслужава.

ГН

10.01.10
09:37

И този някой не съм бил аз, ужаст. Ако ще пробваш Пико, иамш и друг, два пъти по-евтин и неизследван вариант - гръцката им суроватка за 97 лв - 10 кг.

10.01.10
12:10

казано от performance на 10.01.10, 01:20:

Само исках да поясня - NOW Foods не използват GMO храни и суровини в продуктите си.

nowbg.com/now.pdf

Това е продуктовият каталог - на първите няколко страници можеш да прочетеш малко за конценпцията на фирмата и колко против ГМО храните са настроени.

10.01.10
14:04

Иначе онлай магазините ги знам,просто марките са много и незнам какво да търся,те не са 5-6 марки,че да ги прегледам набързо,а повечто търсачки не търсят в подробната информация,че да напиша “аспартам” примерно.Пуснах темата конкретно някой ако знае име на продукт.

===========
Разчистено.Придържайте се към темата !
emzo

Мнението беше редактирано от emzo на 10.01.10 15:16.

10.01.10
15:18

Разглеждал ли си продуктите на Reflex Nutrition /английска фирма са/?

10.01.10
17:05

казано от performance на 10.01.10, 14:04:

Иначе онлай магазините ги знам,просто марките са много и незнам какво да търся,те не са 5-6 марки,че да ги прегледам набързо,а повечто търсачки не търсят в подробната информация,че да напиша “аспартам” примерно.Пуснах темата конкретно някой ако знае име на продукт.

===========
Разчистено.Придържайте се към темата !
emzo

Голяма част от онлайн магазините не представят достатъчно подробна информация за съдържанието на продуктите (особено за подсладителите) - ще трябва да гледаш сайтовете на фирмите производители.

Европейски протеин със стевия няма да намериш. До скоро стевията беше забранена в ЕС. Така, че ако искаш натурален протеин който да е овкусен със стевия ще трябва да е щатски - там стевията е разрешена, а и има марки които предлагат натурални храни.

Другият вариант е да си намериш от някъде готова неовкусена суровина, но не вярвам да ти допадне на вкус.

10.01.10
19:21

Reflex-а сам ги ползвал и като качество са без грешка но и те са  с аспартам и ацесулфам-К.
Самият вкус за мен няма значение,въпросат е да е без химикали.
Намерих каквото ми трябваше и парадокса е,че и то е от щатите,но поне на този мисля,че може да се вярва,защото ако има ГМО те не са длъжни да го пишат,но ако пишат изрично,че няма според мен е друга бира.
http://www.jayrobb.com/jayRobbProtein.asp
Човека от 21 години се занимава с това и е издал много книги по въпроса.
Има яйчен съроватъчен и расителен.
Пише,че млякото е от крави хранени само с трева и небодени с rBGH.
Същото важи и за яйцата от пилетата.
http://www.naturalnews.com/001524_whey_protein_Jay_Robb_health.html
който разбира английски да го прочете цялото,пише доста неща.

Made With 100% rBGH-Free
Whey Protein Isolate as The Protein Source

From Grass Fed Cows Not Treated With rBGH (Recombinant Bovine Growth Hormone)
Now with 25 Grams Protein Per Serving!
Mixes with a blender or Shaker Bottle
No Fat, No Cholesterol
No Sugar
No Aspartame
No Artificial Sweeteners or Colors
Made With Stevia
No Casein
No MSG
No Gluten

Единствения подсладител вътре е стевията.Общо взето всичко е 6,освен цената.Най-качествения и естествено най-скъпия протеин който съм виждал.Аз ще си поръчам онлайн каквото ми трябва,но е добре и българските фирми да внасят (има го и в bodybuilding.com).Щом става дума за собственото ти здраве мисля,че никой не трява да се цигани за парите колкото и да са те.Аспартама и другите лайна не се усещат защото действат тихо и бавно,с времето ще се види всичко,затова  повечето хора си мислят,че е ташак.Ето всичко на джей:
http://www.bodybuilding.com/store/jay/jay.htm

Който може ще е добре да почне да ги внася,в европа не са и чували за тези продукти,но факта,че присъства в този сайт мисля,че е достатъчен.А и не се учудвам,че не са чували за него в европа,защо да не се пречи на стевията и чистите продукти,като е много по изгодно да си продават кирливия аспартам или казеините преработвани с помоща на киселини и основи в който остават вторични съединения.

10.01.10
20:34

Разгледай нещата на Interactive / Canada /.

10.01.10
21:05

http://www.interactivenutrition.com/inii_intl/products/pro_milk.php
примерно тук никаде не видях да пише,че е без аспартам,дори си пише Artificial flavour(изкуствен подсладител)който ако не е аспартам,ще е от другите изброени в първия пост.

Мнението беше редактирано от performance на 10.01.10 21:19.

10.01.10
22:18

Jay Robb…никога не съм ги чувал и нищо не мога да кажа за тях. На твое място, при тези изисквания, аз щях да си карам само на храна. И Джей Роб не бих си купил, най-малкото, защото не съм го чувал. Ако те топли присъствието им в бб.ком, купувай. Още нещо - ако аз бях с твоите изисквания щях да искам сертификат от производителя!

10.01.10
22:27

храната в българия е по-долна и от протеините който пиете ако изключим аспартама в тях.Киселото мляко отдавна не е такова,пилета преди купувах с десетки килограми,вече са пълен ташак и е ясно,че и тях ги бодат и кои знае от каде идва това месо.Ако си гледам животни чак тогава може.Джей не сте ги чували щото монопола в америка няма никаква изгода да се продават такива продукти.Както казах това е ЕДИНСТВЕНИЯ протеин по света който покрива тези изисквания.Всички други марки са по-ефтини,много по-известни и използват ефтини но много неподходящи начини за преработване и добиване на суровини нямащи нищо общо с хранителновкусовата промишленост.
Особенно в България със всичко е така,и в аудиото е така(понеже и с това се занимавам) повечето хора не са чували за говорители Visaton,Scanspeak,но са чували за китайските боклуци като hi-sound,thunder,като първите са сред световните лидери и са на светлинни години от вторите,но да не се отклоняваме от темата.Просто това,че не си ги чувал не значи нищо,и аз не ги бях чувал до вчера,но оттогава не сам спрял да ровя с нета и чета само положителни неща,естествено всичко на английски,в България естествено няма нищо.

Мнението беше редактирано от performance на 10.01.10 23:05.

11.01.10
08:43

Пак ти казвам, щом това са най-добрите протеини в света, изискай едни проклет сертификат, който да удостоверява, че са нон-ГМО и въобще всичко, което твърдят, че са. Искай Certificate of analysis! Искай всякакви документ, удостоверяващи качеството на тези феноменални (за съжаление неизвестни никому протеини). Това го направи за свое спокойствие.

11.01.10
09:09

Ама от кои да ги изисква тея документи? До колкото разбрах от bb.com ще  пазари така че не вярвам те да почнат да сканират и да му ги пращат на мейла.
За разлика от тук  в  САЩ има много био-продукти на пазара, но на двойна и тройна цена . А че не са толкова рекламирани и преекспонирани , не значи че са неизвестни никому.

Мнението беше редактирано от target на 11.01.10 09:17.

11.01.10
09:58

[quote author=“performance” date=“1263155224”.Както казах това е ЕДИНСТВЕНИЯ протеин по света който покрива тези изисквания..

ти въобще видя ли Палео протеина който ти показах ? Класи над смешния ти Джей ;)

11.01.10
11:14

@performance, ся остава да ми кажеш, че не ги продаваш тия Джей...

11.01.10
13:33

Не продавам нищо!иначе щях ли да питам кой може да ги внесе?Палео-то и те стават,но да кажеш,че джея са смешни е абсурдно  :lol: те са първата фирма в света почнала за иползва стевия в протеините.
А и палеото всичките им протеини са по 50-60% маитап ли си праиш???
Сyроватката добре,но ми трябват и бавни протеини(яйчен,млечен),ако намериш някой освен тоя растителния,давай!
http://www.rockwellnutrition.com/PaleoMeal-powder-drink-mix-Dairy-Free-Berry-Cream-Flavor-by-Designs-For-Health_p_1412.html

Мнението беше редактирано от performance на 11.01.10 13:40.

11.01.10
16:09

Не схващам, как отхвърляш всички други американски марки, а веднага се доверяваш на въпросния Джей, на който само да погледнеш сайта и все едно си влязал в клип на WS Teleshop?!

11.01.10
18:04

Отхвърлям всички който слагат изкуствени подсладители и използват ГМО,а тези който не пишат дали изполват или не 90% иползват,но когато пише изрично,че не използват е друг въпрос според мен.И не казвам,че е само тази може да има още много други такива марки,но те са много малко.Както ви каза човека в предишен пост има много биопродукти,но са слабо известни,налага ли се да ви обяснявам защо?Остави тъпата реклама на сайта,всички фирми имат подобни шитни.Не се мятам на джей просто така,просто това е единственото нещо което открих да ми покрива критериите(и палео-то,който незнам дали е щатски или не).

11.01.10
20:40

Неовкусеният изолат на НАУ си остава истината...
Изрично е написано в продуктовият им каталог, че не използват ГМО, имат GMP сертификат, и няма овкусители и подсладители в неовкусения вариант. От НАУ трябва да ми платят за тоя пост, но просто съм нервен, че досега решавах задачи по математика и сега като прочетох гръмката теория на пърформънс ме хвана яд.

11.01.10
20:45

и в какъв смисал точно те хвана яд ЛТТС-чо,не си съгласен с нещо?  :coolhmm:
Разбрах вече че за WHEY изобра ми е голям,дай нещо бавно щом ги хвалиш толкоз NOW.

Мнението беше редактирано от performance на 11.01.10 22:00.

12.01.10
00:52

в НАУ била истината хахахахах
я ми покажи каде точно го прочете този сертификат за продуктите им
http://www.nowfoods.com/M014595.htm?cat=FAQ
ето отговор от тях на точно този въпрос за ГМО - обясняват се,че през 1990 почти всичко станало ГМО,но се опитвали да поддържат и Не-ГМО.и си пише:For a complete listing of NOW’s GMO-free products, please click here
За пълен списък на продуктите на НАУ който не са ГМО .........
Отварям и ко -1 ПРОДУКТ???  хааххаахахха  :lol:
Същия линк го има и тук http://www.nowfoods.com/M012430.htm
Ако погледнем пълния списък:
http://www.nowfoods.com/Products/ProductsAlphabetically/index.htm
Излизат горе долу 15 продукта който не са ГМО,а колко са всичките и ква част от тях са тея 15?
Нали всичките бяха чисти и не-ГМО  :lol:
отиваме на W - Whey(то тука куцо и сакато само суроватки ми предлага) и не виждам нито една суроватка на която да има не-ГМО ,а щом не го пише значи 100% е,има само една неовкусена,поне тва е добре.
При яйчния - пълен хуй,дори неовкусен няма.Дори не пише какъв е овкусителя,има ли аспартам и другите лайна-няма ли,има ли стевия-няма ли?Или може би се подразбира,че всичките им продукти са със стевия.Аз лично не съм видял фирма която да има стевия и да не се хвали с това на етикетите си и на всякаде.
Така за “истината”-Ясни са отвсякаде.

Мнението беше редактирано от performance на 12.01.10 01:00.

12.01.10
02:22

Перформънс а според теб въздуха мирише ли на радиация ?? :D Яяя стига моля ти се, щатските протеини били гмо, храната не струвала, аспартама бил страшна отрова .. и накрая някакъв си протеин който е необосновано скъп , при положение че можеш да отидеш на село и да издириш мляко/месо което е естественно и да закупиш известно количество и пак ще ти излезне по ефтино ..Хубаво е да гледаме какво ядем и пием и да изискваме като потребители .. ама чак пък толкува!! По тази логика да спрем да дишаме заради замърсения въздух.. Колкото до “европейските” протеини тип ПИККО .. може да няма аспартамче, но какви ли други интересни нещица присъстват.. Апък за тая “страхотна” стевия ..Защо ли доскоро беше забранена в ЕС ?? :P

Мнението беше редактирано от ShoCkk на 12.01.10 02:23.

12.01.10
03:00

казано от performance на 12.01.10, 00:52:

...

Не знам на каква възраст си, но много грозно се изказваш за продукти които не познаваш. Ти беше този които попита за определени протеини и аудиторията се опита да ти предложи каквото познава като продукти и марки. След като самият ти вече си твърдо убеден коя е най-добрата марка за протеин какъв е смисъла да плюеш други продукти?

При яйчния протеин има точно неовкусен вариант:
http://nowfoods.bg/Яйчен/EggWhite-Protein-544-гр.html - неовкусен е и е нормално да няма изписан подсладител.

NOW Foods не използват изкуствени подсладители или овкусители в нито един продукт - нямат нито един продукт с аспартам или ацесулфам. Когато е необходимо нещо да се овкуси ползват единствено стевия или ксилитол.

И не мисля, че е необходимо да се хвалят със стевията - просто я слагат на етикета :)

Ето ти линк отново:
http://nowfoods.com/Products/ProductsbyCategory/Category/M011593.htm?cat=Sports Nutrition, Vity Award Winners
Стевията е изписана и в таблицата и в съдържанието на продукта по-долу.

http://nowfoods.bg/coa/coa3180.JPG - ето ти един сертификат за анализ - пускат такива със всяка партида за всеки клиент. Компанията се стреми да държи на своето име и на клиентите си.

Мнението беше редактирано от kao на 12.01.10 03:01.

12.01.10
03:19

хаххаах стига ве,ужасни,ще ме уморите  :lol:  Поредния кон с капаци,мислещ точно “По български” -”Ами кво толкова,е кво ще стане от малко,абе не се вманиячавай,нали има за ядене кво ти тряя друго”.Ако решиш да погледнеш малко по-далеч от носа си,спреш да мислиш,че всичко е розово и искаш да разбереш защо 90% от храната в щатите е ГМО(това може да го прочетеш навсякаде)няма да е лошо да изгледаш тоя филм:
http://zamunda.net/details.php?id=137946&hit=1 и не само ти ,трябва всеки да го гледа.
А щом храната там е такава,от каде идват тея щатски протеини,ако не от тези преработени суровини,от космоса?
Стевията и в щатите е забранена за да вървят повече химикалите на Монсанто и много от решенията по света нямат нищо общо с науката,а са плод на политически и икономически интереси!Колко трябва да си тъп,че не можеш да разбереш,че всичко е за пари на тоя свят и на абсолютно нито една компания и никой не му пука за нас и нашето здраве,ако ти не мислиш няма кой!
Като нямаш интерес в здравето си  :lol:  мен ме боли .......  и просто не спами и не чети тези така толкова отекчителни за теб теми.
А за храната в бг ще ми кажеш че струва -  :lol: :lol: :lol:  тука вече ще падна от стола.Хубавото сирене се изнася,за нас е някво със сухо мялко,може и толкова да няма в него.Пилетата и доматите и повечето зеленчуци са като безвкусна гума,на дядо ми доматите от лозето му са 2 пъти по-малки,но имат вкус на истински домат и ти е ясно,за кво става въпрос,кви са тея гуми по пазара ти ташак ли си праиш?
Киселото мляко за 1 седмица не се разваля,бой бой нишесте само.....без коментар
И бирата е така,преди 20 години ако остая бирата 1 седмица,хвърчат тапи,бой.....ся найш кога  :lol:
Е добре се храним а ?
Пия адски големи дози протеин на ден от години насам и от 2 месеца качих много кила,но и много прекалявах с протеина,почнаха да ми се появяват едни обриви по кожата,предположих,че е от това,че се тъпча от години с аспартам.Сменял съм много протеини,но ест всички са с аспартам.Сега си взех такъв който е само със захарин и нищо друго.И той е вреден много,но явно действат по различен начин.Така че сега не приемам аспартам от никаде,и от няколко дена започна да намалява обрива(преди това стоя 1 месец)и да се оправя.Много характерно за аспартама,казват,че при спирането му много от вредните ефекти бавно изчезват,зависи колко бързо тялото се детоксицира.Нямам никакво друго обяснение.А и да не ми се беше случило това,факти има колкото искаш за да си наясно що за вещество е това(на основа на пестицид(отрова за хлебарки)вкусовите му качества са открити случайно).
Колкото до млякото и месото:при 3% белтък в млякото и наличната лактоза,не се виждам да си набавям 250гр чист протеин на ден от мляко  :lol: ,предпочитам да има и протеин 80%,но без боклуци в него.
Ако решиш да изгледаш филма и разбереш що за компания е Monsanto(а аспартама е запазена марка на монсанто,но конкретно той не се коментира във филма,той е за ГМО) и все още не ти пука какво точно ядеш,иди се прегледай,а ако ти кажат,че ти няма нищо,напрао са гръмни!

Мнението беше редактирано от performance на 12.01.10 03:56.

12.01.10
03:29

kao ,за яйчния ОК неовкусен е.
Само не мога да разбера защо ми даваш сертификат за конезим Q10.Дай ми за протеините.
И за вкусовете се разбрахме,какво относно ГМО?Искам сертификат,че суроватката примерно т от мляко от крави който не са третирани с rBGH и не са хранени с ГМО храни.Същото важи и за пилетата при яйчния.Може да ти се струва безмислено,но не е!А и има фирми който го правят,защо и НАУ да не могат.Не съм предубеден в конкретна фирма,просто фирмата която намерих едновременно ми доставя цялата информация която ми трябва,само сертификат не намерих.Другите все скатават по нещо.Друг е въпроса колко може да се вярва на писаното,но колкото на тях толкова и на НАУ.И след като НАУ са взели в каталога си да отбелязват не-ГМО продуктите си който не са един или дрва,съвсем нормално е да си помисля,че тези продукти на който НЕ ГО ПИШЕ,са ГМО.

Мнението беше редактирано от performance на 12.01.10 03:37.

12.01.10
09:36

Ха ха ха Само аз ли си мисля че с някаква цел толкува пламенно нападаш “щатските” протеини ... Какво ми даваш някакъв линк към филм за Световната “конспирация” .. обикновенно 99процента от глупостите във тези филми са напълно измислени .. но представени бомбастично .. с цел “умните” хора да се открехнат как управляващите имат пъклен план за унищожаването на човечеството ...Естественно че гледам какво ям и консумирам .. не ми е все тая ... Но поставям под съмнение дали ако пия протеин който не е “хранен с ГМО” ще изпълня целите си и дали действително след като има конспирация по твойте думи ... Някой не е сложил просто качествен протеин “хранен с ГМО” и не си е написал каквото си иска??? а ? Според мен това е 100 пати по вероятна конспирация ...И аз обичам био-храните , дори съм много ЗА тях.. но по добре да отида до някой био магазин и да си взема хубаво пиле/кисело мляко/сирене или пък на село и да си купя месце ?? или по добре е да си купувам протеин за сума пари който нищо кои знае какво няма да ме изстреля напред за постигането на мойте цели.. Всеки е свободен да вярва на когото си иска ..Положението е такова че живеем в опасен свят и не само от това дали ще приемем протеин от естествен източник зависи нашия уелнес... и един въпрос ? защо не намери европейски или руски протеин който да е 100 процента нейчърал ами плюеш ужасните щати ама накрая откри точно “щатски” протеин ..Замислям се кое е по глупаво ... Яденето на боклуци или психирането че всичко е боклук и филмите за това

12.01.10
14:25

Парадокса е че и хубавите био продукти са щатски(като взех да търся се убедих в това),искам и европейски да намеря,но в хубавия ЕС явно няма.
Ти гледа ли филма изобщо..........хаха естествено,че не си,ти си преубеден,че са глупости.
Те тая “конспирация” са я измислили само щото искат да ги свалят от власт а?
И за хубава  храната е само вариянта на село,за магазина забрави,защото в проститутката българия такъв магазин не съществува,то проблема не е в магазините,ама нали всичко идва от едно място.А за тея ГМО лайна в българия ще усетим пумията след години(те вече разрешиха един царевичен хибрид,дано не разрешат всичко),какво всяка вълна за квото и да е идваща от америка,ние сме назад с много години.
Явно просто няма смисал да ги отговарям повече,както и да четеш тая тема,вярвай в квото искаш,живей какво искаш,те тея глупости не са за тебе!

Мнението беше редактирано от performance на 12.01.10 14:29.

12.01.10
15:32

@performance - ако намериш нещо наистина чисто, сподели в темата! Без знаение дали е EU/US.

12.01.10
16:14

засега само така оплютия джей 100%(който всъщтност не е чаак токова скъп,яйчния е 133$ за 2.27КГ-докат дойде до БГ всичко го сложи 200лв,50-60 лв по-скъпо,и има защо да е така) и палео-то(само суроватка и растителен),за НАУ за сега само за подсладителите всичко е ОК,ши ровя още и ще видим(българския и английския им сайт малко се различават,едни неща който ги пише в българския там не ги виждам).

Мнението беше редактирано от performance на 12.01.10 16:24.

13.01.10
15:08

http://www.bulkpowders.co.uk/

14.01.10
07:41

Абе що не се махнеш от тая проститутка а?Като не ти харесва тука отивай в така мечтаната ХАмерика.Такива цитати като ,,защото в проститутката българия’’ не искам да чета,поне малко срам,гордост,самоуважение и респект към Народ и Отечество нямаш ли?Ти си срам за България,обществото,както и форума,защото ние тука се уважаваме а който не уважава Родината си,не уважава и Народа си——>няма място тука.

НАДЯВАМ СЕ ПОНЕ МАЛКО ДА СЕ ЗАСЕГНЕШ!

14.01.10
10:26

Маи нещо се обърка а?
Обичам РОДИНАТА СИ,но мразя държавата - проститутка България.
Ти обичаш ли сегашната си държава?
(Много оффтопик стана)

14.01.10
10:30

Колегата пише така може би защото не е бил в Америка и не е опитвал храната там. Е, аз съм бил и съм ял храната им... няма как да се опише колко е гадна. Всичко е направено да сладни - дори хляба. Представяте ли си хляб и захар все едно. Купуваш си готова храна, например боб със свинско, а то свинско няма, само боб и захар. Ужас ви казвам. Като се върнах оттам бях 110кг. правете сметка... така че изобщо не си и помисляйте, че там по магазините храната е хубава, защото НЕ Е. Купуваш си домати, имат вкус на гуменки. И други примери мога да дам...

14.01.10
10:31

какво общо пък има америка и хранта им там с оффтопика на оригиналната тема ??

Този протеин става ли за изискванията ти,нищо че е овкусен,гледам са написали,че няма изкуствени подсладители и гмо... :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1