10.01.10
19:21
Снощи ме бутна кола и имам леки(не са леки за мен,но така ги водят) контузии и искам да питам ако някой знае дали е добре да вкарам по един флекс?
Питах докторите те нищо не казаха, питах ги и за мазило и ми казаха да не се мажа с нищо !
А лакътя ме боли и не мога да го свия имам снимка няма счупване.
Темата беше редактирана от westsa на 10.01.10 19:21.
Въобще не знам дали ще помогне, но когато имам болко - били те мускулни или ставни си правя компрес с настърган картоф и разтривам около 10мин. Винаги помага. Не пречи да пробваш. Вярно, че ти отговарям доста встрани от темата, но един флекс само би помогнал :)
П.С. Какво стана ?
Мнението беше редактирано от Владимир на 10.01.10 19:42.
казано от Владимир92 на 10.01.10, 19:42:
Въобще не знам дали ще помогне, но когато имам болко - били те мускулни или ставни си правя компрес с настърган картоф и разтривам около 10мин. Винаги помага. Не пречи да пробваш. Вярно, че ти отговарям доста встрани от темата, но един флекс само би помогнал :)
П.С. Какво стана ?
Блъсна ме кола снощи с около 20-30 км в час на спирачки и ме изхвърли от дясната и страна.
Паднах на лакът и гръб и много ме боли давам пример немога да си сгъна ръката ако искам да си стегна бицепса.
Имам охлузвания и кръвоносядане на доста места малкия пръст на десния крак ми е подут като цяло цялата дясна страна ме боли а почва вече и лявата страна на тялото да ме боли това било от усукването.
Веднага след удара като се прибрах пих Флекс и мисля да пия имам към 25 пакета дано да помогне ще пробвам утре с картофа.
А и лекаря каза, че ако не съм бил толкова як е щяло да има доста сериозни наранявания!