12.01.05
05:01
Привет форумци,
тестовете по функционалността на новия ни сървър приключиха, възникналите грешки бяха поправени. От този момент нататък всичко, което не е в изправност се счита за проблем и моля да бъде сигнализирано на webmaster@bb-team.org ако забележите такъв. Моля правете разлика между моя мейл, аз самия и мейла, който посочих горе, тъй като вече ще има нов човек, който ще се занимава с техническата поддръжка на изданието.
Да се надяваме, че инвестицията в новия сървър (намиращ се в един от най-добрите дата центрове в България) ще допринесе за Вашето удобство при ползването на bb-team.org! :)
Поздрави!
Както виждате форума ви беше хакнат ,но това беше за добро.Предлаm ви да си качите Invision Power Board 2.0.2
02.03.05
15:06
Ще помислим по въпроса, но се надявам това мнение и въобще въпросното действие да не са знак за рекет от страна на IPB. :)
[quote author=“Sax-o-matic”]Ще помислим по въпроса, но се надявам това мнение и въобще въпросното действие да не са знак за рекет от страна на IPB. :)
phpBB е безплатен ,а IPB платен само като си помислиш тези факти говорят за какво става на въпрос.phpBB има много дупки през които може да се хакне форума така ,че взимаите ipb 2.0.2 свалете си един конвертор от phpbb->ipb 2.0.3 да ви се запази всичко.
02.03.05
16:50
Благодаря за информацията.
Всъщност това че е платен не значи нищо само да те светна :) ако искаш Sax-o-matic го качи ама нз аа да и пач-ни тоя :)
02.03.05
20:59
Spokoino ne e nikakuv reket:)Iskam otnovo da vi se izvinq za problemite,naistina za dobro e.Edin suvet,v momenta nai zashtiteni sa forumite s php 2.0.11 ,zashtoto vse oshte ne sa namereni dupki v tqh.
——————————————————————————————————————————
Greetz [SRS]!
Spokoino ne e nikakuv reket:)Iskam otnovo da vi se izvinq za problemite,naistina za dobro e.Edin suvet,v momenta nai zashtiteni sa forumite s php 2.0.11 ,zashtoto vse oshte ne sa namereni dupki v tqh.
——————————————————————————————————————————
Greetz [SRS]!
Чшшшш, гледай да ни хакнеш, та после ние да не те хакнем, нали? Капиш??? 8)
06.03.05
15:43
Хаха, аешна спокойно, вече сме се разбрали по този въпрос. :)
ок, не бе, казаващ и дъня наред, не е проблем, и без това диетата ме дразни вече яко! :)
[quote author=“aeshna”]ок, не бе, казаващ и дъня наред, не е проблем, и без това диетата ме дразни вече яко! :)
Наред ела ми ела....... :D :D
потребителите на ЕК Пловдив пак имаме проблеми с саита,много бавно се зарежда.
24.04.05
09:38
Извиняваме се, но проблемът е в интернет доставчикът Ви, ние нямаме възможност да помогнем с каквото и да било.
Здравейте!
Понеже става дума за проблеми искам да ви кажа, че напоследък страшно трудно влизам в сайта! А много често и въобще не мога да го отворя. Аз съм с кабелен интернет през оптичен кабел в работата и ми е многотрудно да успея, а вкъщи не съм с оптичен кабел (иначе нета ми е също кабелен) и направо е невъзможно! :evil:
Не знам какъв е проблема, но ако можете направете нещо моля ви!
Или поне ми обяснете аз какво бих могла да направя.
Благодаря предварително! 8)
28.04.05
13:14
[quote author=“Lady in Black”]Здравейте!
Понеже става дума за проблеми искам да ви кажа, че напоследък страшно трудно влизам в сайта! А много често и въобще не мога да го отворя. Аз съм с кабелен интернет през оптичен кабел в работата и ми е многотрудно да успея, а вкъщи не съм с оптичен кабел (иначе нета ми е също кабелен) и направо е невъзможно! :evil:
Не знам какъв е проблема, но ако можете направете нещо моля ви!
Или поне ми обяснете аз какво бих могла да направя.
Благодаря предварително! 8)
Може ли да поясните кой е интернет доставчика ви понеже доколкото знам има значение.
Благодаря ви.