Избор на добавки

11.01.10
16:59

Здравейте,мисля да си взимам добавки и реших да се обърна към вас..
Така на 17 години съм 1.85/85 кила ..
Тренирам вече от 2 месеца доста стабилно..
Искам да си взема л-карнитин тъй като имам много мазнини,които все още не ми е ясно могат ли да се превърнат на мускул или трябва да ги горя с тичане и нвд ?
Другото което е мисля да си взема креатин глутамин и таурин на Prima Force..
Ако можете да ме посъветвате нещо което мога да добавя/заменя ще съм ви благодарен ..
Мерси предварително !

Темата беше редактирана от Александър12 на 11.01.10 17:00.

11.01.10
17:16

Я си дай хранителния режим.

11.01.10
17:21

Еми до скоро си бях на диета от 92 кила станах 80..
Обаче тук покрай празниците си похапвам стабилно и съм качил пак иначе:
Сега похапвам нормално без много мазнотии ..
Аз това се чудя ..Принципно свалям и качвам лесно килцата ,но мене целта ми е да имам форма и мускул ако тези мазнини които имам трябва да се горят и от тях не става нищо пак ще мина на нвд ..

11.01.10
18:12

Никой ли не може да помогне или не съм пуснал темата в правилния раздел ?

КК

11.01.10
18:17

Burner + BCAA + Glutamine + Cardio + НВД

11.01.10
19:15

Мазнина в мускул не се превръща!..Аз бих добавил...протеин задължително..и можеби витамини с едно здраво хранене.

11.01.10
19:18

Мен мисълта ми е може ли да изгоря мазнината докато тренирам и изгорената мазнина да се използва за енергия за тренировките ?
Ако ме разбираш...
А относно креатин,глутамин  и таурин има ли смисъл да ги взимам заедно с л карнитина ??
Тоест карнитина ще го взимам за да изгоря мазнините,а кгт за мускул и възстановяване ?

11.01.10
21:07

Рано ти е да мислиш за добавки. Потренирай, добий двигателна култура, развий мускулатурата до степен такава, че чрез храна трудно да си набавяш необходимото и тогава се обърни към добавките за помощ.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1