11.01.10
19:56
Здравейте, до сега не съм пил абсолютно нищо, а и в момента не тренирам нищо. Искам да смъкна от корема и после да почна да стягам. Препоръчаха ми Lipo6, но иначе гледам в нет-а, че и fyre се хвали много. :) Въпроса ми е кое бихте ми препоръчали да взема? Също така предполагам трябва да се спортува нещо - мога да си позволя вечер да тичам, тъй като почти през целия ден съм зает. А иначе съм на 18г. около 178см. и около 75кг.
Храненето също е много важно, но честно казано до сега не съм спазвал никакви диети и съм се хранил с каквото ми се яде и когато съм гладен. Проблема е, че сега незнам какви храни трябва да ям и какви да избягвам...
също така лицевите опори и коремните преси предполагам са плюс ?
Темата беше редактирана от Noobster на 11.01.10 19:57.
11.01.10
20:00
Досега не си спазвал диета никаква, не си и спортувал защото си бил зает, тоест си твърде начинаещ и за двата продукта, всъшност за всеки продукт си твърде начинаещ.
Интересувай се малко направи си хранителен режим, който да можеш да спазваш, започни да спортуваш колкото и когато можеш и чааак тогава можеш да пристъпиш към добавките.
Погледни темата за Нисковъглехидратна диета(НВД), в раздела за хранене и смъкване. Поинтересувай се от какви храни да се ограничиш за в бъдеще.
Създай си план за кардио тренировки през седмицата (3-5пъти) и се придържай към него.
След като влезеш в ритъм (1 2 месеца)и ако си сериозен ще смъкнеш бързо няколко килограма (предимно вода първите седмици) и след това, ако си в застой можеш да помислиш за фат бърнер. Тези продукти са добри (и lipo и fyre), но първо са доста силни, и второ по добре да си влязал вече в активния и здравословен начин на живот... за да имат ефект.
Да, прави сте, явно ми е рано да почвам да пия... Наистина ще започна диета и кардио тренировки. А и аз все пак нямам да свалям кой знае колко 5 кила някъде :)
А коремните преси помагат ли, или първо трябва да се изчисти корема и тогава?