10.01.10
12:23
dobavki-bg.com/product.php?id=98 Айде някой който го е приемал или знае повече за него да даде мнение по темата,мисля да си го порачам този продукт скоро и се чудя добър ли е ;) И ако може да дадете др сайтове от къде мога да го видя онлайн магазини и тн и каква цена е по магазините,да си направя сметката дали са 1/1.
сам по себе си НЕ!
комбинирай с още 1-2 продукта,по възможност на същата фирма ;)
10.01.10
12:45
казано от tra^la^la на 10.01.10, 12:25:
сам по себе си НЕ!
комбинирай с още 1-2 продукта,по възможност на същата фирма ;)
По-добре ли е от гейнер този продукт?И защо да вземам още 1/2?
10.01.10
12:53
Гейнър със сигурност ще ти даде по-добър ефект отколкото само Nitrix. Разберете, не си ли набавяш достатъчно калории, няма как да си увеличиш мускулната маса. Nitrix сам по себе си ако не ядеш достатъчно и не приемаш белтъчини и въглехидрати от шейкъри, няма как да ти помогне. Най-много да те държи твърд и напомпан, но няма да си увеличиш обемите и масата.
10.01.10
13:02
казано от Сила БГ на 10.01.10, 12:53:
Гейнър със сигурност ще ти даде по-добър ефект отколкото само Nitrix. Разберете, не си ли набавяш достатъчно калории, няма как да си увеличиш мускулната маса. Nitrix сам по себе си ако не ядеш достатъчно и не приемаш белтъчини и въглехидрати от шейкъри, няма как да ти помогне. Най-много да те държи твърд и напомпан, но няма да си увеличиш обемите и масата.
Ако го приемам с протеин,за да избегна умазняването с гейнер да приемам Nitrixa+Протейн по-добре ли ще е?
10.01.10
13:17
Както сме уточнили, протеинът е основата (особено ако не можеш да ядеш правилно и по много белтъчини през деня). Около него се добавят вече другите добавки. И вече се насочете към EPOZINE, новият продукт на BSN.
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 10.01.10 13:17.
10.01.10
13:42
казано от Сила БГ на 10.01.10, 13:17:
Както сме уточнили, протеинът е основата (особено ако не можеш да ядеш правилно и по много белтъчини през деня). Около него се добавят вече другите добавки. И вече се насочете към EPOZINE, новият продукт на BSN.
С кой продукт (Протеин) пак на БСН мога да го комбинирам + Nitrix?
Syntha 6 е протеинът на БСН. Добър е за покачване на маса, поради повечето въглехидрати в доза. Наскоро излезе и голямата разфасовка.
Мнението беше редактирано от AlexK на 10.01.10 13:54.
10.01.10
13:54
На колко си? Защо точно към BSN си се насочил? Мисля, че стака беше Nitrix + Cellmass + No-Xplode, разгледай конкуренцията също така - Controlled Labs White Flood + Green Magnitude + Purple Wraath или Gaspari SizeOn + Superpump250.
Протеинът е задължителен, удачен избор в момента е http://bodybuilding.bg/products/view/29
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 10.01.10 13:55.
10.01.10
14:05
казано от Камен Каменов на 10.01.10, 13:54:
На колко си? Защо точно към BSN си се насочил? Мисля, че стака беше Nitrix + Cellmass + No-Xplode, разгледай конкуренцията също така - Controlled Labs White Flood + Green Magnitude + Purple Wraath или Gaspari SizeOn + Superpump250.
Протеинът е задължителен, удачен избор в момента е http://bodybuilding.bg/products/view/29
Години: 21
Кг: 68/69
Стаж: 1 год
Като цяло много бавно качвам маса даже трудно...и попаднах на този продукт поразгледах из гоогле за него прочетох и ми допадна,но чух че за гейнер много умазнява и тн.Също търся и добър гейнер за повече от месец (Американски марки) но нз кой.
10.01.10
16:18
Все още не е измислен в световен мащаб гейнър, който ако се пие в правилна доза да стига за повече от месец . А и както казваш,че трудно качваш, ориентирай се към изгодни продукти, от които да си купуваш по 2 кофи.
10.01.10
16:52
казано от MaHgapuHka на 10.01.10, 14:05:
Протеинът е задължителен, удачен избор в момента е http://bodybuilding.bg/products/view/29Години: 21
Като цяло много бавно качвам маса даже трудно...и попаднах на този продукт поразгледах из гоогле за него прочетох и ми допадна,но чух че за гейнер много умазнява и тн.Също търся и добър гейнер за повече от месец (Американски марки) но нз кой.
Би ли дал продукти?
Протеинът е задължителен, удачен избор в момента е http://bodybuilding.bg/products/view/29Години: 21
Вземи си 5 кила протеин и почни да се храниш както трябва. Остави ги тея гейнъри.
10.01.10
17:21
казано от korpusito на 10.01.10, 16:53:
Като цяло много бавно качвам маса даже трудно...и попаднах на този продукт поразгледах из гоогле за него прочетох и ми допадна,но чух че за гейнер много умазнява и тн.Също търся и добър гейнер за повече от месец (Американски марки) но нз кой.Вземи си 5 кила протеин и почни да се храниш както трябва. Остави ги тея гейнъри.
Еми досега съм вземал на ОН-WHEY +глутамин,креатин и тн но нищо.И така стигнах до тук да търся за гейнери и др продукти да ми помогнат поне с основата да кача маса.Храненето ми мисля че не е от най-правилното но се старая да го правя да е по-правилно гледам да не наблягам повече на пърженото мисля че не е много полезно(Зелена салата,ориз,макарони,яйца,на хляб наблягам много да ям,просто апетит имам доста голям нз как но като седна да ям сеедно несъм ял ое 100 години доста голям апетит имам и мисля ако взема добавки ще ми помогнат да ги съчетая и 2-те, плодове също много ям банани и тн),но ми трябва нещо което да спомогне на всичко това,а аз го намирам в тези добавки.
Мнението беше редактирано от MaHgapuHka на 10.01.10 17:25.
Типичен пример е когато храненето куца да се търси спасение в добавките или да се правят генерални изводи от типа пих това и онова ама ефект никакъв.
Разберете, че за да се усети даден продукт то той трябва да се приема в необходимите дозировки и съпроводен с добро хранене и трениране. Добавките могат да компенсират слабата храна, но до определено ниво, а вие разчитате прекалено много на тях все едно са вълшебни хапове.
Ако от креатин, протеин и глутамин не си усетил нищо значи проблема не е в добавките , а другаде.
10.01.10
19:08
казано от kao на 10.01.10, 18:57:
Типичен пример е когато храненето куца да се търси спасение в добавките или да се правят генерални изводи от типа пих това и онова ама ефект никакъв.
Разберете, че за да се усети даден продукт то той трябва да се приема в необходимите дозировки и съпроводен с добро хранене и трениране. Добавките могат да компенсират слабата храна, но до определено ниво, а вие разчитате прекалено много на тях все едно са вълшебни хапове.
Ако от креатин, протеин и глутамин не си усетил нищо значи проблема не е в добавките , а другаде.
Чак нищо не е качвах но слабо,бързо разграждам а за храната както казах гледам да се храня правилно и да дозирам продуктите както трябва не както ми хареса.И не търся спасение, просто допълнително това е.Мисля че много задълбочихме темата аз какво питах то какво стана ;) Все още някой ако може да даде 1 рамо с гейнери ок.
Мнението беше редактирано от MaHgapuHka на 10.01.10 19:09.
х2
11.01.10
21:56
казано от korpusito на 11.01.10, 19:00:
х2
Сега ще разберем след като го взех този продукт :)