Няколко въпроса

11.01.10
18:53

Незнам откъде да започна, не се доверявам така лесно на инструкторите и разни други в моя град.  Звучи глупаво, но те имам чувството че не искам да ми помогнат а да ме набутат като ме препращат да си купувам суплементи.

Сутринта един стар познат, инструктор ми сподели че:

Гейнер протеините които взимам в момента, не са за този сезон,(зимата) а за пролетта и есента. Сега в този сезон било за обикновен протеин.        Друго, след фитнес повечето пъти за допълнителен стрес правя нещо допълнително. Наскоро си направих подобие на лост вкъщи, след тренировка за гръб се набирам допълнително вкъщи, след гърди правя 50-100 лицеви разделени на 2-3 серии. Ако не направя 100 не правя повече от 3 серии,  инструктора ми каза да ги правя преди тренировка за да е по-пълноценна самата тя. Това звучи обещаващо  и логично, просто искам да знам дали е добре да го правя преди или след.  Може също така, ако някой друг прави да ме посъветва за различен начин на after-workour workout, като кръгови упражнения и т.н.. Друго, казах му че правя коремна програма вкъщи всеки ден, освен понеделник и петък когато имам от фитнес-програмата. Друго, той ми каза да слагам 3 лъжички от протеините, ( 50г всяка) то 1 лъжичка едвам едвам се разтваря във 350 мл мляко.  Няма да го пробвам това, също така инструктора каза че щял да ми направи програма, която никога нямало да сменям. Нима има такова нещо, разбирам че различните програми са просто размяна на местата на упражненията, но пък да карам с 1 цяла година едва ли. 

Доста скучен материал за четене написах, извинете надявам се да не съм ви изгубил времето с тези глупости.
Просто ми стана любопитно, също така забравих да добавя че за лоста правя метода на стълбичките :)

11.01.10
19:11

Прочетох всичко.Това за програмата е глупост,чак пък нищо да не сменяш.Не си написал каква е целта ти.Маса ли ще качваш или релеф ще вадиш?Ако си ти на снимката,се вижда че имаш релеф.Ако ще растеж недей прави нищо преди и след тренировка.Корема го прави 3 пъти в седмницата най-много,все пак и той е мускул като другите и трябва да се възстановява.Пази се да не претренираш.
А от кой град си ако не е тайна?
Успех.

12.01.10
07:58

Масичка.
Град Лом :). Даже и басейн нямаме, не обичам ама хич да сменям програма. Немога да си намеря удобна, и още повече че взех една и от вчера се чудя как да е разделя.

Ето тази. http://www.bb-team.org/workout/1289/  В първия ден са прекалено много упражненията, искам да си отделя гръб и гърди в 1 ден. Към тях съм се насочил в момента, искам да е направя 4 дневна. :(

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1