Ами сега...

12.01.10
09:54

Здравейте !
До сега се рових в сайта, четох из форума... но колкото повече чета, толкова повече се обърквам. А и се отчаях... май съм пропуснала времето, когато е трябвало да ходя на фитнес..
Аз съм на 38 години, ниска и дебела лелка ;( Кажете, има ли надежда поне малко да си върна слабото телце. Знам, че по-млада няма да стана, но поне да не ми тежат килцата и да ми пречат мазнинките, които никак не са малко :(
Ще съм ви много благодарна, ако помогнете на една стара жена !

Здрасти! Преди година и нещо една ‘ниска и дебела лелка’ се преобвази за няколко месеца в предния фитнес, в който ходех. Мисля, че беше минала 45-те. Но махна едно 15кг от себе си, кожата й стана по-гладка и хубава, настроението по-весело, дори някои от мъжете взеха да я позаглеждат :)
Никога не е късно да започнеш да спортуваш. А резултатите в началото са опияняващи, така че обличай екипа и в залата ;)
УСПЕХ!

12.01.10
10:19

казано от MANISTA на 12.01.10, 09:54:

Аз съм на 38 години... една стара жена !

Стегни се! Що за изявления?!? И аз съм на 38.

НИЩО не може да те спре да си подобриш формата, стига НАИСТИНА да го искаш.

Успех!

12.01.10
10:20

Абсолютно е прав Оранйе. В нашия фитнес има жени около 40, някои тренират във фитнеса, други тае-бо/йога, но определено има смисъл. Харесай си нещо и смело напред.

12.01.10
10:33

Много ви благодаря за думите и подкрепата. Малко ме е срам как ще вляза във фитнеса... там само млади момчета и момичета с хубави тела, но ще вървя със затворени очи, за да не гледам ако ми се присмиват. Много ми се иска това лято като отида на море да не ме е срам да се съблека.
Искам да ви питам нещо друго - задължително във всеки фитнес ли има човек, който да ти казва какво да правиш ? И трябва ли да пазя някаква диета ?
Благодаря ви за търпението, с което ми отговаряте !

12.01.10
12:33

Хората на 38 вече се смятат за стари?! Скоро пък някакъв 21 годишен питаше дали не му е късна да започва?! :lol:
Що за въпроси, наистина? А уж средната продължителност на живота се качвала.
Никой няма да ти се присмива, хората са прекалено заети да се тревожат за себе си. И къде ги видя тия млади и красиви тела в залите? :lol: Аз поне рядко виждам такива ;)
В залите обикновенно НЯМА кой да ти каже какво да правиш. И да има някакъв, той е далеч от фитнес инструктор. Ако искаш такъв, ще трябва да се обърнеш към професионалист, но разбира се, те взимат пари. Ако не, прочети първо какво и как да правиш, прегледай упражненията, тренировъчните методики и програми, поне на картинки. В залата все ще се намери кой да ти покаже правилната техника.
А диета - да, храненето е основното, но това не значи да минеш на две ябълка и едно кафе дневно, а да са храниш пълноценно с хубава храна в подходящите количества, съответващи на целите ти.

Мнението беше редактирано от Петко К на 12.01.10 12:34.

12.01.10
17:19

казано от MANISTA на 12.01.10, 09:54:

Здравейте !
До сега се рових в сайта, четох из форума... но колкото повече чета, толкова повече се обърквам. А и се отчаях... май съм пропуснала времето, когато е трябвало да ходя на фитнес..
Аз съм на 38 години....

Смело напред с пожелание за  успех от един  батко :)

MA

12.01.10
19:05

В моя фитнес има хора на 55-60 :)

02.02.10
11:59

Има случаи хора на 70 започват да тренират и постигат резултати като на 20 годишни... Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1